Samo čekam da čujem ispred koga su to na tabeli ko bi trebao biti bolji od njih. Ne računa se Portland, njih sam i sam spomenuo. Ako je senzacija i iznenađenje što su ispred Finiksa, Nju Orleansa i Voriorsa...Kreanga wrote: ↑Sat Feb 01, 2020. 12:12 pmDaj ne zajebavaj,igraju daleko preko ocekivanja.Posle osipanja ekipe projektovani i jesu bili ispod crte.CP je strasan igrac,ali je na kraju karijere,daleko od nekog zenita.Galinari je ok igrac na NBA nivou kao i Adams,ali daleko od nekog top kvaliteta koji moze da nosi ekipu do nekih vecih ciljeva.SGA igra odlicnu sezonu,mnogo bolju nego sto se ocekivalo.Kliknuli su i to ne izgleda lose.Ako bi neki trade napravili za neko bolje krilo,mogu jos bolje.Bilo je planirano da CP ode u Majami u trejdu za jos pikova i ne znam kog igraca,izgleda da nema od toga nista.Malterego wrote: ↑Fri Jan 31, 2020. 6:00 pmGlup hajp oko CP3 i OKC ove godine. Oni kso igraju bolje od ocekivanog, aha vazi, moda za nekog ko ne poznaje kosarku. Od ekipa iza njih jedino se moralo vise ocekivati od Portlanda i to je to. Iznenadjenje je kao sto je on uopste zainteresovan za igru, a brat ima ugovor od 140 miliona i nije u top 30 igrqca u ligi trenutno. Pitanje je koji bibio na svojoj poziciji uopste. Oklahoma kao sedma na zapadu ne moe biti iznenadjenje. Ekipa koja ima njega (sa svih 17ppg), Galinarija, Adamsa, SGA itd. i mora da bude u borbi za plejof.
Daleko je ova Oklahoma od nekog suvog kvaliteta,ali igraju dobro.
Sinoć je plakao cijeli Stejpls centar. Mnogo teška priča.