FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Sezione

Re: FK Partizan

Post by Sezione » Sat Feb 08, 2020. 1:02 am

Jel on jurisao na Evertona ili onaj Maras?

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Feb 08, 2020. 6:41 am

Sezione wrote:
Sat Feb 08, 2020. 1:02 am
Jel on jurisao na Evertona ili onaj Maras?
Valjda Maras.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Viduka

Post by Viduka » Sat Feb 08, 2020. 12:27 pm

Vidi se i protiv Spartaka koliko fali ozbiljan defanzivni vezni.

Viduka

Post by Viduka » Sat Feb 08, 2020. 12:43 pm

Savo opet izdivljao :D

Na kraju meca poraz, ali sto je jos gore, nikakve poente ovaj mec nije imao. Sto bi rekli "generalna proba", koja je zbog sudjenja svedena na 45'. Drugo poluvreme je odigrala rezervna postava, samim tim obezvredjujuci samu utakmicu. Jbg. ne mogu da zamerim Savi i Nathu na reakcijama. Od pocetka meca je sudija pokazao da je amater i da aposlutno ne zaslujuje da vodi jednu ovakvu utakmicu. Ali dobro, ako nista drugo, bar su nas pripremili za LingLong sudjenje, koje ce biti na slicnom nivou.

Џејси

Post by Џејси » Sat Feb 08, 2020. 2:16 pm

Zasto je menjao tim na poluvremenu ako je generalna proba nije mi jasno, ali ajde, teraj dalje.

Brine povreda Markeca.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sat Feb 08, 2020. 3:39 pm

Ima tu i gresaka i svega,ali meni je zadovoljstvo da gledam ovaj Partizan.Dok je Antic bio selektor voleo je da kaze da tezi ka tome da imamo autoritet u igri,tako je i sa ovom ekipom,ne pamtim da smo ekipama koje su bolje od nas ili slicnog kvaliteta stvarali toliko sansi,cinjenica da realizacija nije najbolja i to nam se u nekim utakmicama jesenas obilo u glavu,ali svakako stvaramo sanse.Mi ni danas dok smo bili komletni ni protiv Lokomotive nismo bili podredjeni u igri,danas smo cak u prvom poluvremenu stvorili 5 sansi.

Znam da ce biti veoma tesko u drugom delu sezone,ali valjalo bi da se udje u neku seriju pobeda pred derbi,cisto malo da im zagovnamo situaciju,posto ulaze u polusezonu sa novim trenerom nisam siguran da bi najbolje reagovali na pritisak i moranje da se pobedi.

Viduka

Post by Viduka » Sat Feb 08, 2020. 5:00 pm

Nemanjic wrote:
Sat Feb 08, 2020. 3:39 pm
Ima tu i gresaka i svega,ali meni je zadovoljstvo da gledam ovaj Partizan.Dok je Antic bio selektor voleo je da kaze da tezi ka tome da imamo autoritet u igri,tako je i sa ovom ekipom,ne pamtim da smo ekipama koje su bolje od nas ili slicnog kvaliteta stvarali toliko sansi,cinjenica da realizacija nije najbolja i to nam se u nekim utakmicama jesenas obilo u glavu,ali svakako stvaramo sanse.Mi ni danas dok smo bili komletni ni protiv Lokomotive nismo bili podredjeni u igri,danas smo cak u prvom poluvremenu stvorili 5 sansi.

Znam da ce biti veoma tesko u drugom delu sezone,ali valjalo bi da se udje u neku seriju pobeda pred derbi,cisto malo da im zagovnamo situaciju,posto ulaze u polusezonu sa novim trenerom nisam siguran da bi najbolje reagovali na pritisak i moranje da se pobedi.
Videcemo koliko ce taj autoritet moci da se prenese u LingLong takmicenje. Mi smo danas, kao i prethodnih nekoliko nedelja igrali protiv ekipa, koje su izasle da se nadigravaju. Koliko prilika ce biti za nadigravanje u LLSL? Kad protivnici "parkiraju autobus" i cekaju kontru, a mi bez kvalitetnih centarsuteva od strane bekova, sa jednim visokim i trojicom izuzetno niskih igraca u napadu. A garantujem ti da ce nam kontre stvarati probleme.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sat Feb 08, 2020. 5:48 pm

Ja se slazem sa tobom da nece biti prostora za nadigravanje u prvenstvu,ali ja samo kazem da mi je zadovoljstvo da gledam kada ovako izadju na teren protiv ovakvih ekipa.Ti me podseti ako gresim,ali nekada i u tim pripremnim utakmicama gde si imao prostora za nadigravanje mi to nismo mogli da radimo.
Sto se tice nase lige,pricam iz glave pa mozda gresim,mi bodove nismo gubili tako sto nismo davali golove,vec smo ih primali vise nego sto bi trebalo.Cak i u tim utakmicama gde je bilo bunkera protivnicke ekipe,mi smo stvarali sanse ako se dobro secam.

Viduka

Post by Viduka » Sat Feb 08, 2020. 6:13 pm

Nemanjic wrote:
Sat Feb 08, 2020. 5:48 pm
Ja se slazem sa tobom da nece biti prostora za nadigravanje u prvenstvu,ali ja samo kazem da mi je zadovoljstvo da gledam kada ovako izadju na teren protiv ovakvih ekipa.Ti me podseti ako gresim,ali nekada i u tim pripremnim utakmicama gde si imao prostora za nadigravanje mi to nismo mogli da radimo.
Sto se tice nase lige,pricam iz glave pa mozda gresim,mi bodove nismo gubili tako sto nismo davali golove,vec smo ih primali vise nego sto bi trebalo.Cak i u tim utakmicama gde je bilo bunkera protivnicke ekipe,mi smo stvarali sanse ako se dobro secam.
Apsolutno se slazem sa tobom da je zadovoljstvo gledati ovakav Partizan, kao sto je tacna i tvoja konstatacija da smo u ligi primali vise golova nego sto bi trebalo. Razlog zasto sam odgovorio na tvoj predjasnji post, lezi u cinjenici da se i na danasnjem, kao i na svim ostalim pripremnim mecevima videlo da nasi zadnji vezni ne stoje dobro. Bolje receno, stoje visoko i tako dozvoljavaju protivniku prostor izmedju linija, kao i previse vremena da osmisle napad. Kada se na to doda da su nam bekovi izuzetno skloni kiksevima, ne dobija se bas lepa slika buducnosti, bar sto se tice defanzive i konkretno kontra napada protivnika.
Ukratko, napad nije los, ali isto tako nece uvek biti efikasan, a sa druge strane, odbrana je izuzetno porozna, sto ce dozvoljavati protivnicima vise prilika nego sto bi trebalo.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sat Feb 08, 2020. 6:51 pm

Mislim da je napravljena greska u selektiranju,gde imamo mnogo krila,a bolje da je doveden jedan defanzivni vezni.Cinjenica je da i Stojkovic kiksa sve vise,sto kazes i bekovi.Mada igramo nekada bas visoko i odbrana ostaje na vetrometini sto bi se reklo,tako da je nekada i zbog stila primamo neke glupe golove.

Viduka

Post by Viduka » Sat Feb 08, 2020. 7:57 pm

Nemanjic wrote:
Sat Feb 08, 2020. 6:51 pm
Mislim da je napravljena greska u selektiranju,gde imamo mnogo krila,a bolje da je doveden jedan defanzivni vezni.Cinjenica je da i Stojkovic kiksa sve vise,sto kazes i bekovi.Mada igramo nekada bas visoko i odbrana ostaje na vetrometini sto bi se reklo,tako da je nekada i zbog stila primamo neke glupe golove.
Upravo. Videcemo na kraju sezone da li i koliko ce sve to da nas kosta.

medjutim

Post by medjutim » Sat Feb 08, 2020. 8:13 pm

Greške u selektiranju polaze od osnovnih principa koje su postavili za ovaj rok:
- nema dovođenja igrača dok neko ne ode (otud nema zamena za Šćekića i Miletića iako nam treba bolje od toga)
- nećemo strance koji će da sede na klupi (otud mnogo manji izbor)
- nećemo da dovedemo nekog tek da bi doveli (otud, srećom, nema JSL vedeta za trista hiljada evra)

Sve ovo je pričano na početku, i začudo, svega su se držali do kraja.

Ovo još uvek ne mora mnogo da nas košta, ali znajući s kim imamo posla i koliko ih obično drže principi, može da bude rutavo na leto.

Houdini

Post by Houdini » Sun Feb 09, 2020. 2:48 pm

imao sam poprilicne zamerke na ovaj prelazni rok, ali sada sam odslusao ovaj intervju sa Savom i ocigledno je da on stoji iza svih transfera. sa dosadasnjim rezultatima je stvorio kredit, tako da mu treba verovati..

zapravo ovaj prelazni rok je ok u smislu da smo jaci nego na jesen, zamerke tu nema.. dovedeni su igraci koje je iskljucivo hteo trener, pojacane su te pozicije tako da je to pozitivno..

problem je sto su neke rupe ostale i sto je pitanje kako ce ovaj tim izgledati u trecem i cetvrtom kolu kvalifikacija.. ali opet kazem verujem da Savo zna sta radi..

ono sto je sigurno, da je sve ovo fenomenalno za upravu.. dali su ocigledno Savi odresene ruke, on im donosi velike pare, a sa druge strane zbog ovih gore nabrojanih principa kolege medjutima, ne trazi mnogo.. ako nesto podje po zlu (pu pu pu), lako ce se oni oprati..

kako bilo radujem se prolecu i lepom fudbalu..

medjutim

Post by medjutim » Sun Feb 09, 2020. 8:02 pm

Nadam se da to što smo jači nego na jesen iako ništa nismo uradili za sledeću godinu znači da se nismo oprostili od titule, u slučaju da se Mister ne snađe u svojoj novoj ulozi, i ako mu bude dozvoljeno da ponekad kiksne..

CikaZika

Post by CikaZika » Sun Feb 09, 2020. 11:31 pm

Houdini wrote:
Sun Feb 09, 2020. 2:48 pm
imao sam poprilicne zamerke na ovaj prelazni rok, ali sada sam odslusao ovaj intervju sa Savom i ocigledno je da on stoji iza svih transfera. sa dosadasnjim rezultatima je stvorio kredit, tako da mu treba verovati..

zapravo ovaj prelazni rok je ok u smislu da smo jaci nego na jesen, zamerke tu nema.. dovedeni su igraci koje je iskljucivo hteo trener, pojacane su te pozicije tako da je to pozitivno..

problem je sto su neke rupe ostale i sto je pitanje kako ce ovaj tim izgledati u trecem i cetvrtom kolu kvalifikacija.. ali opet kazem verujem da Savo zna sta radi..

ono sto je sigurno, da je sve ovo fenomenalno za upravu.. dali su ocigledno Savi odresene ruke, on im donosi velike pare, a sa druge strane zbog ovih gore nabrojanih principa kolege medjutima, ne trazi mnogo.. ako nesto podje po zlu (pu pu pu), lako ce se oni oprati..

kako bilo radujem se prolecu i lepom fudbalu..
Pa zar to uvek nisu bile zamerke da se trenerima ne daje dovoljna sloboda?

Posteno data mu je sloboda i on ce da snosi odgovornost. Eh sad drugo je pitanje ko ce da snosi odgovornost za dug...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Locked