Sumnjam da ce angola videti kls.Hiro Onoda wrote: ↑Wed Feb 19, 2020. 4:40 pmSigurno imaju opciju da ga produze na sledecu sezonu znajuci KLS csigurno ce on "potvrditi" svoj "kvalitet" pa ce dobiti produzenje.Gledali smo ovaj film vec nekoliko puta.
ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Nije kao da postoji neki izbor u ovom periodu sezone.
Gledali smo i onaj drugi scenario, gde se ne produzi ugovor i to mnogo cesce u poslednjih par sezona. U ovom trenutku je on taj igrac koji nam fali, da li ce ostati na leto zavisi od mnogo faktora. Ja sam gotovo siguran da on nece docekati ni KLS u nasem dresu.
Gledali smo i onaj drugi scenario, gde se ne produzi ugovor i to mnogo cesce u poslednjih par sezona. U ovom trenutku je on taj igrac koji nam fali, da li ce ostati na leto zavisi od mnogo faktora. Ja sam gotovo siguran da on nece docekati ni KLS u nasem dresu.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
- Irriducibili
non mollare mai
- Irriducibili
Imas na jutjub utakmice Ostendea u fibinoj ligi sampiona pa mozes pogledati Angolu ;)
- Irriducibili
Neka, hvala, ni KKP nisam gledao kad je, da bi se tadašnji predsednik umilio vladaru, igrao to komično takmičenje
non mollare mai
Nije bas tako,ima tamo odlicnih igraca,Angola nije jedan od njihIrriducibili wrote: ↑Thu Feb 20, 2020. 12:25 amNeka, hvala, ni KKP nisam gledao kad je, da bi se tadašnji predsednik umilio vladaru, igrao to komično takmičenje
Hoces da kazes da dobrog igraca nema van EL i EC?
Mosley nije igrao ni fibin eurocelendz npr
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Irriducibili
- Tajler Darden
Simonović iz Cedevite otišao u Unikahu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili