KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
Attendance: 13457 ko koga ovdje zajebava? Pa ni donji prsten nije bio pun a gornji skroro cio prazan
- Tajler Darden
Peglaju lošu atmosferu kako znaju i umeju.
Šakota se malo iznervirao na konferenciji.
Šakota se malo iznervirao na konferenciji.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Gavrilović vodi ekipu na gostovanju Baskoniji. Razlog je zdravstveni problem sa venama gospodina Šakote. Takodje Lukas će debitovati u četvrtak od 21h.
- Tajler Darden
Odakle ti ovo za Lukasa?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Tako se priča sada videćemo a i mislim da putuje.
Venogel za gospodina Sakotu
Nikola Manojlovic potpisao profesionalni ugovor
http://kkcrvenazvezda.rs/2020/02/27/nik ... vezda-mts/
http://kkcrvenazvezda.rs/2020/02/27/nik ... vezda-mts/
Imaš 10 dana da treniras, da se upristojis, dotegnes....
I ti izadjes izgledas kao mi večeras...
Igramo jezivo, čak smo prevazišli sebe u momentu kada nas čeka najvažnija utakmica u sezoni.
I ti izadjes izgledas kao mi večeras...
Igramo jezivo, čak smo prevazišli sebe u momentu kada nas čeka najvažnija utakmica u sezoni.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Ocekivano je bilo ovo, kao da je Baskonija preko sveta, tako su se ponasali igraci
- killchrome
mislim da je na ovoj utakmici vidjena najveca divljina zvezde od kad igra EL
Nece ni u nedelju biti bolja igra tj. ako bude isao sut mozda i pobede ali s obzrom kakav pristup (ili kurcobolju) pokazuju na utakmicama ni ne zasluzuju bolje od ovoga sto gledamo.
Posmatrao sam sam malo reakcije igrača prilikom izmena i TO.... na utakmici koju glatko dobijaš, tolika doza nezadovoljstva kod igrača pokazuje kolaps.
Pratim Berona već duže vreme...sve kipti... O Gistovom nezadovoljstvu pišem cele sezone...
Dogorelo je do noktiju kad je Stratosu prekipelo pa je isutirao flaše na klupi nakon što je igrao 3-4 min...
Rekao bih da oni i najteže podnose ovakvu anarhiju...a pišemo o ne tako mladim igračima
Da pohvalim MJK....nadam se da će mu ovo uliti samopouzdanje bar toliko da šutne kad je sam, a ne da fintira i ako mu se Novica odmakao 4 metra.
I opet, jedini loš period za ekipu je bio sa Gistom na 4 i Ojo na 5... To je siguran neuspeh. Sreća pa je dobio Šale brzo asistenciju da menja.
Šteta što ova ekipa nije malo... samo malo dotegnuta i ukalupljena.... Ozbiljno dobra košarka bi se igrala.
Pratim Berona već duže vreme...sve kipti... O Gistovom nezadovoljstvu pišem cele sezone...
Dogorelo je do noktiju kad je Stratosu prekipelo pa je isutirao flaše na klupi nakon što je igrao 3-4 min...
Rekao bih da oni i najteže podnose ovakvu anarhiju...a pišemo o ne tako mladim igračima
Da pohvalim MJK....nadam se da će mu ovo uliti samopouzdanje bar toliko da šutne kad je sam, a ne da fintira i ako mu se Novica odmakao 4 metra.
I opet, jedini loš period za ekipu je bio sa Gistom na 4 i Ojo na 5... To je siguran neuspeh. Sreća pa je dobio Šale brzo asistenciju da menja.
Šteta što ova ekipa nije malo... samo malo dotegnuta i ukalupljena.... Ozbiljno dobra košarka bi se igrala.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!