NBA
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: NBA
Trae Young sa 50 poena zatrpao Majami i postavio novi rekord karijere
Neverovatna je lakoca s kojom igra, kako braniti igrača koji predje centar, stane u logo i strpa ti trojku
Ubica
Neverovatna je lakoca s kojom igra, kako braniti igrača koji predje centar, stane u logo i strpa ti trojku
Ubica
non mollare mai
Nerezonska kosarka.Irriducibili wrote: ↑Fri Feb 21, 2020. 4:12 amTrae Young sa 50 poena zatrpao Majami i postavio novi rekord karijere
Ubica
Otprilike,mnogo se nerezonski igra i onda kada se desi ovakva noc ide svrsavanje a sto se ispromasuje cesce to nema veze
Sa ovakvim sutevima ekipa ne moze da zivi,niti da se nada nekom uspehu...Moze da dobije s vremena na vreme po koju tekmu kad ulazi...
Nazalost i u evropi 2 kretena nesto slicno pokusavaju....sto je i glavni razlog zasto njihove ekipe nece nikad nista uraditi i pored silnih miliona..
Nerezonska kosarka,nesampionska kosarka...kosarka za zabavu sirokih narodnih masa..
-
Hiro Onoda
Regularna sezona u NBA je odavno postala cirkus u stilu kecera koji sluzi samo za punjenje statistike i "obaranje" rekorda.Tek kad se dodje do PO pocne da lici na nesto.
- Irriducibili
Čovek je imao 48% šuta iz igre, pritom to nije ništa neuobičajeno za njega. Nerezonski, nema šta, nikada taj ne bi savladao "igru po dubini" i ostale šablone ljubitelja hrkljuš košarke
non mollare mai
- Irriducibili
- Tajler Darden
Verovatno najveći sunovrat nekog superstara od kada pratim košarku.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili
Ne znam da li postoji povreda koju nije doživeo, pritom.sve u najgorem mogucem trenutku
LAL dovode drugog blizanca Morisa
LAL dovode drugog blizanca Morisa
non mollare mai
on je bio superstar zato sto je igrao u odron fransizi u kojoj se sve vrtelo oko njega.. i kada je presao u Pelikane, najbolje rezultate su postizali kada je on bio van terena, mislim da su tako i usli u plejof..
onda covek odbije 20 miliona po sezoni, verovatno u tripu da zasluzuje max posle povrede ahilove tetive..
veliki talenat, i bez svih povreda bi bio odlican igrac za tim koji ne zeli da igra PO, koga ne zanimaju rezultati, vec samo marketing i statistike.. match made in heaven za NYK
onda covek odbije 20 miliona po sezoni, verovatno u tripu da zasluzuje max posle povrede ahilove tetive..
veliki talenat, i bez svih povreda bi bio odlican igrac za tim koji ne zeli da igra PO, koga ne zanimaju rezultati, vec samo marketing i statistike.. match made in heaven za NYK