FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Houdini

Re: FK Partizan

Post by Houdini » Sun Mar 01, 2020. 1:39 pm

Tajler Darden wrote:
Sat Feb 29, 2020. 4:41 pm
Zaboravio sam istaći... Svaka čast svima koji su učestvovali u izradi pres centra. Jako lepo izgleda.
super je pres centar, a kako rece Pantic, ponosimo se tim sta smo za male pare uradili.. to je valjda najbitnija stvar Vazuri bila, da ne kosta puno :D

sto se tice derbija igramo protiv ekipe koja je kiksala samo dva puta do sada, na njihovom terenu, svasta tu moze da bude..

losa prva tri meca u sezoni, jedino se nadam da nismo sa formom gadjali bas ovaj mec da se rastrcimo..

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Mar 01, 2020. 2:33 pm

Više puta ponovljeno da je mali novac u pitanju. :D Ali ona sekvenca oko mikrofona je isto hit. :D
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Naka

Post by Naka » Sun Mar 01, 2020. 8:08 pm

Sta reci... Ovo nije fudbal... Ovo je smejurija i lakrdija... Umro nam je fudbal...

Houdini

Post by Houdini » Sun Mar 01, 2020. 8:11 pm

delovalo je da je i jednima i drugima bilo bitno da ne izgube.. Zvezdi da ne bude prvak sa porazima od Partizana, a nama je izgleda dovoljna ona jedna pobeda i samo da ne izgubimo..

sa tim u vezi 0:0 rezultat kojim su svi zadovoljni.. osim navijaca, koji bi da gledaju fudbal..

a onda ona ispada da ono sto Savo prica, da hoce da pruzi ljudima lep fudbal i nije bas tacno..

nego ajd da i razumem da necemo da dovodimo strance, jer eto nemaju svi mesta da igraju, ali da li je moguce da nema nijedan nas golman koji je makar prosecan, jer Stojke to vec neko vreme nije..

Naka

Post by Naka » Sun Mar 01, 2020. 8:14 pm

Stojke jest odugovlacio, ali je spasio onaj opasan poslednji napad. Jer da on nije istrcao, onaj kukavni celavi poluamater koji umislja da igra beka bi ga samo pogledom ispratio...

Viduka

Post by Viduka » Sun Mar 01, 2020. 8:18 pm

Mene sramota. Rezultat ovog derbija apsolutno oslikava Srpski fudbal. Cista nula od fudbala. I ova letargija, sto od strane trenera, igraca, komentatora..., kao na necijoj smrtnoj postelji. Jos samo da ga sahranimo, a mozda i zasluzuje da bude sahranjen.

Sto se tice Partizana...sta smo mi dobili ovom utakmicom?

Naka

Post by Naka » Sun Mar 01, 2020. 8:23 pm

1 bod 🤣

Apsolutno se slazem sa tobom... Vise zelje ima kod timova u beton ligi nego ovo nocas. I sto je najgore, vrte se price o talentovanim igracima, visemilijonskim obestecenjima...

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Mar 01, 2020. 8:38 pm

Loša utakmica... Tri smo bili loši, ne može se u 90 minuta okrenuti situacija.

Glavno pitanje ostaje zašto su Suma i Sadik u lošoj formi? Oni su ih onim startovima na početku isekli još više, mada za to i nije bilo potrebe.

Ovako laički, smatram da su Šćekić i Stevanović morali zaigrati od prvog minuta. Ulaskom Stevanovića smo povratili ravnotežu.

Sadik je za mene doneo dosta loših odluka, bolje je razmišljao u prvoj polusezoni.

Mnogo posla je pred Miloševićem i strukom.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Sun Mar 01, 2020. 9:28 pm

Iduce sezone cemo da pravimo tim za onu tamo.

White Mamba

Post by White Mamba » Sun Mar 01, 2020. 10:09 pm

Sta smo mi igrali danas? Evo ne znam..
Fudbal nismo

medjutim

Post by medjutim » Sun Mar 01, 2020. 10:27 pm

Ne znam šta je Savo radio na pripremama ako za ovu, jedinu utakmicu koja je mogla da ga vrati u borbu za titulu, nije uspeo da naloži ekipu. Glavni krivac što Partizan nije uradio ništa bolje, i na dušu mu ide i loš rezultat i odsustvo igre. Jedino dobro što je uradio su izmene, mada su prve dve izmene krpljenje svojih grešaka.

Ne znam odakle mu ideja da počne derbi sa nekoliko fizički inferiornih igrača, od kojih trojica inače ne mogu da izdrže svih devedeset minuta, a da na klupi ostavi Šćekića koji bi bar mogao da dobije neki duel na sredini.

Videlo se koliko je štoperski par Degenek - Milunović šupalj, naročito kad su lopte po zemlji, ali nismo uspeli da ih pritisnemo posle prvih dvadesetak minuta.

Lazar Marković možda može da ostavi neki utisak u svojih 20 minuta spremnosti kad su svi oko njega pocrkali. Igranje od početka je besmislica. I šteta za čoveka od 26 godina da već sad deluje kao rekreativac.

Od Stankovića kog proglašavaju za nekog ko će da vrati fudbal koji je Milojević negde sakrio videli smo još više faulova i nefudbala. Sve što sam dosad video od njega je čisto loženje na prazno, iako je par puta večeras individualni kvalitet mogao da mu izvuče nešto.

Sudija posebna katastrofa, ne da je sekao ono malo igre nego je napravio konfete. Da je na početku podelio par žutih za glupiranje, možda bi i bilo nešto fudbala, ovako ništa. Još i navijači par puta prekinuli, na kraju manje igre..

Sve u svemu, bačeno vreme i propast nekoliko viđenih transfera..

Naka

Post by Naka » Mon Mar 02, 2020. 1:06 am

Sta smo radili na pripremama, prosto i jednostavno NISTA. Igraci su totalno nespremni, fizicki nedostojni ozbiljnog fudbala.

Glavni krivac sedi, uzima pare i boli ga ona stvar. Bitno je da on nije izgubio. A to sto ce Partizan izgubiti 3 titulu uzastopno, isto ga boli ona stvar...

Doduse i ja ocekujem od diletanta na klupi neke promene. On nema pojma. Bukvalno nema viziju, nema taktiku niti zna. Ogranicen i glup. Da glup i to poprilicno. Nazalost i nadobudan i odgovara ovoj lopovskoj upravi.
Sve u svemu jos jedna zalosna predstava u kojoj je najbitnije da smo sacuvali svoj gol...

Sezione

Post by Sezione » Mon Mar 02, 2020. 1:35 am

Morao je Stevanovic ovde od pocetka, Markovic je bivsi igrac ocigledno

Potvrdjuje se moje misljenje da veciti rivali trenutno imaju dvojicu trenera koji predstavu nemaju kakav fudbal hoce da igraju i medjusobne duele mogu da dobiju samo na neku slucajnost, foru ili kvalitet pojedinca.

Derbi ko derbi, par polusansi i to je to. Fudbal 0, zacinjen sudijom koji je sekao svaki moguci pokusaj igre jer bi gol na bilo kojoj strani potpuno promenio tok utakmice i naravno da bi ga neko na kraju krivio. Ovako covek lepo sebi napravio alibi, pametno s njegove strane. Kad je Mazic ovako seckao svi su bili ocarani autoritetom tog velikog evropskog sudije koji zna sta radi.

Navijace da ne pominjem, severna tribina sa onim vatrometima ko na sabackom vasaru i jug sa bakljadom tradicionalno u trenutku kada Partizan nesto uspe da odigra. One pandure bolje da raspuste, makljaju im se po gradu, makljaju se po stadionu, zvizde im rakete i vatrometi po stadionu ko da su u Siriji, a njih 5000 primilo dnevnicu i uradilo konkretno nista.

Viduka

Post by Viduka » Mon Mar 02, 2020. 11:09 am

Meni je iskren da budem, nekako frapantno koliko nazovi navijaca/simpatizera jednog i drugog kluba, svoju mrznju prema suprotnom taboru uviju u kobajagi ljubav prema svom klubu. Ovi nasi ko o cemu, samo o zvezdi, ciganima, sudijama i ponekad im se pokrade da spomenu Partizan. Suprotna strana isto tako, samo o Partizanu, sudijama, grobarima...Fudbal kao igra, apsolutno nebitna, derbi nebitan, igra tvoje ekipe nebitna..."Mrzim Zvezdu/Mrzim Partizan" #1. Strasno.

Houdini

Post by Houdini » Mon Mar 02, 2020. 12:13 pm

Sve sve, ali Savo glup e jbg :D

No, nebitno, samo da ode Savo, ima da nam procveta klub.. Uvek su treneri bili najveći problem u FK..

Locked