Nemamo prednost sad ali cemo nekim cudom da je dobijemo polovinom aprila ili u maju?Sto se tice hoce li se zaraziti neki igrac moze da se zarazi ako ode u kafanu ili kao sto mogu svi da stradaju u padu aviona na putu za Kazanj?Tom logikom da se razidju sad i vidimo se 2025 kad ce toboze sve biti sigurno.Asterix wrote: ↑Wed Mar 11, 2020. 10:33 pmSlabiji smo od Zvijezde za 10 razlike pred praznim tribinama, sve uradjeno do sada padaa u vodu, vidjeces vec u utorak, subjektivan si veoma, a i sebican, sada ti se gleda kosarka na TV a boli te patka hoce li se ko zaraziti od igraca i oni su ljudi ... A daleko smo mi od dobre forme, mnogo smo ispod Zvijezde a ni u Evrokupu nemamo nikakvu prednostHiro Onoda wrote: ↑Wed Mar 11, 2020. 10:28 pmZa Angolu i njeovu igru u odbrani me bas briga,mi smo trenutno u odlicnoj formi i treba to iskoristiti pa makar i pred praznom halom.Zbog jednog Redinga treba da odlazemo sad na neodredjeno.
Ne prizivajte odlaganje ko Boga vas molim.
Iskreno me za ABA nije ni briga vec hocu da se igra EK posto nam je to glavno takmicenje od kada je pocela ova sezona a tamo sa Zvezdom koja je je "neuporedivo jaca" ne igramo a mozda necemo igrati ni u ABA.
Neka odloze ABA slobodno.