KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Ima on odlicnu sezonu uz Jaramaza i Mozlija je najvise pokazao naravno i Voldena kralja nicijih lopti 
-
Hiro Onoda
Praviti toboze tim za EL a potpisivati njega da nam ga ne uzme neko je glupost,ja i dalje cekam da mi neko kaze koji su to timovi bili zainteresovani za njega?
Da on ima bilo kakvu drugu ponudu zapalio bi brze od ptice trkacice nije sigurno sa nama produzio ugovor iz ljubavi.
Da on ima bilo kakvu drugu ponudu zapalio bi brze od ptice trkacice nije sigurno sa nama produzio ugovor iz ljubavi.
ja sam takodje protivnik produzavanje pejdza jer ne znamo sta cemo igrati sl sezone
ako se plasiramo nekim cudom u evroligu, cenim da bi imali mnogo bolje opcije
sigurno i pasos doprinosi novom ugovoru
ako se plasiramo nekim cudom u evroligu, cenim da bi imali mnogo bolje opcije
sigurno i pasos doprinosi novom ugovoru
Ti pises kao da cemo igrati tu EL a najvjerovatnije necemoHiro Onoda wrote: ↑Tue May 12, 2020. 4:30 pmPraviti toboze tim za EL a potpisivati njega da nam ga ne uzme neko je glupost,ja i dalje cekam da mi neko kaze koji su to timovi bili zainteresovani za njega?
-
Hiro Onoda
Znaci produzetak ugovora sa Pejdzom znaci to,onda u redu jer ce nam ekipa iduce sezone ako ne budemo bili u EL biti bas na nivou za bezveznjaka kao sto je on.
Nista onda bez da neko sa foruma pokusa da te ubaci kao skauta u klubHiro Onoda wrote: ↑Wed May 13, 2020. 12:38 pmZnaci produzetak ugovora sa Pejdzom znaci to,onda u redu jer ce nam ekipa iduce sezone ako ne budemo bili u EL biti bas na nivou za bezveznjaka kao sto je on.
-
Hiro Onoda
Gledajuci sta nam je sve bilo u klubu u zadnjih 5 sezona trabaju nam novi skauti.
Sreca nasa pa je Trinkijeri taj koji se pita ko ostaje, a ko ide.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
-
Hiro Onoda
Ako ne budemo igrali EL ostaje li on?
- Tajler Darden
To niko ne zna. Moje mišljenje je da na duže staze njemu odgovara Beograd, stekao je status božanstva, ima lepu paru, navijači ga vole...
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Zdrav razum kaze da se svi ovi igraci produzavaju, jer ostaje isti trener i naredne sezone. Sumnjam da bi se produzavali ugovori, a da nemaju garancije da Trinkijeri ostaje.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Lijepo je vidjeti trenera taman neka nas Ostoja iznenadi sa nekim novim dvogodisnjim ugovorom sa Andreom 
-
Hiro Onoda
Ja sam fino napisao da je trebalo sacekati da vidimo sta cemo da igramo iduce sezone prije nego sto produzimo Pejdza jer ako bi igrali EL iduce sezone broj igraca zainteresovanih da igra za nas bi porastao eksponencijalno.
Sto se tice koga smo mogli da dovedemo ima dovoljan broj bekova visih od 190 koje ne moras da ucis da igraju odbranu i da ih cekas da ih krene sut 6 mjeseci.
Sto se tice koga smo mogli da dovedemo ima dovoljan broj bekova visih od 190 koje ne moras da ucis da igraju odbranu i da ih cekas da ih krene sut 6 mjeseci.