KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Ne znam koliko ima uopste smisla prica da PAO ide u fiba LS.. Ali ako im je to namjera treba ih podrzati i mozda tako povuci jos neke timove.
Angola ako ostane, to je ono sto vide na treningu. Jer na parketu nije ni igrao skoro.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Promijeni nik u Mrzim PejdzaHiro Onoda wrote: ↑Tue May 26, 2020. 12:58 pmIzvor je espreso zbig toga I pitam ali predpostavljam da je kao I Pejdz samom cinjenicom da je tu ispunio sve uslove da dobije visegodisnji ugovor.
-
Hiro Onoda
Mrzim menadzerske igrace koje moramo da razigravamo i potpisujemo na visegodisnje ugovore kao uslugu njihovom vlasniku mislim menadzeru.Tim sa Pejdzom i Angolom je tim za vjecno ucestvovanje u EK bez sansi za EL.
Sto se tice odlaska PAO u FIBA LS mislim da od toga nema nista ali bi mi mozda trebalo da razmislimo.
Sto se tice odlaska PAO u FIBA LS mislim da od toga nema nista ali bi mi mozda trebalo da razmislimo.
Sve na stranu, ali dok se igralo, sezona Partizana je bila idealna.
Osvojeni Aba superkup i KRK.
Prvo mesto u Aba ligi pred PO i izbegavanje i CZ i Budućnosti pre finala.
Prednost domaceg terena u EC zaključno sa finalnom.
Tesko da je moglo bolje, imao je Partizan promašaja Parahuskog i Pejnersa, ali i pored toga je bio prvi u svim takmičenjima. Zato svaka cast, pored svih kritika, ali bi zadrzao ili ne, necemo nikada znati, ali do tada je bio najbolji.
Ne treba zaliti za EL, samo za punom Arenom i sansom da se osvoji EC
Tesko da je moglo bolje, imao je Partizan promašaja Parahuskog i Pejnersa, ali i pored toga je bio prvi u svim takmičenjima. Zato svaka cast, pored svih kritika, ali bi zadrzao ili ne, necemo nikada znati, ali do tada je bio najbolji.
-
Hiro Onoda
Da je osvojen EK igrala bi se EL a sto se tice osvojenih trofeja ne mogu da vjerujem da neko racuna onu glupost od ABA superkupa u trofeje.CikaZika wrote: ↑Tue May 26, 2020. 5:18 pmSve na stranu, ali dok se igralo, sezona Partizana je bila idealna.
Pa u tome i jeste zal, sto nije osvojen EK, pre nego sto nisamo dobili EL.Hiro Onoda wrote: ↑Tue May 26, 2020. 5:25 pmDa je osvojen EK igrala bi se EL a sto se tice osvojenih trofeja ne mogu da vjerujem da neko racuna onu glupost od ABA superkupa u trofeje.CikaZika wrote: ↑Tue May 26, 2020. 5:18 pmSve na stranu, ali dok se igralo, sezona Partizana je bila idealna.
Naveo sam primer samo kontinuiraniteta, od pocetka do kraja Partizan je bio najbolji. Steta za sezonu...
U sezoni gde su i Budućnost i CZ menjali trenere, mi smo imali neku stabilnost. EC je odradjen skroz dobro. Tu je zal najveca.
U pregovorima smo sa Johnom Brownom koji je igrao za Brindisi prosle godine.
-
Hiro Onoda
Koji ce nam on djavo?
- Tajler Darden
Nismo u pregovorima, nego ga navodno Trinkijeri želi.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Klub dalekog 4. juna izlazi na konferenciju. Šta se do tada čeka?
KK Partizanu je naneta velika sramota od strane Ostoje. Ne zato što klub ne igra EL (bilo je jasno da se ne može uticati ni na jedan jedini način oko odluke), već zato što je sve vreme rađena kampanja... Gostovanja na tv-u, novinski članci, izjave bivših igrača i preko svega toga Ostoja je sebi radio samopromociju, dizao rejting kod navijača, a zapravo je sve bio balon.
Sada će ići ta pokrivalica gde će pričati kako smo imali dva prva mesta u oba takmičenja i kako nije fer. Super, ništa što mi već ne znamo. Samo što je njemu to sve služilo za jeftinu reklamu.
Klubu je naneta teška sramota, od toga da se navijači protivničkog kluba zbog dotičnog sprdaju sa Partizanom, do činjenice da se ime Partizana potura ne bi li se dizala čitanost vesti. Tako naprimer Sport Klub u izjave u kojima ljudi ne pominju Partizan (Pešić, Bartomeu), zapravo umeću reči tim ljudima, što je još jedan pokazatelj čemu služi ime kluba dok je on predsednik.
Imaće novih godinu dana da nas vrti... Videćemo šta će biti sledeći balon.
Predsedniče, da se ne ljubimo.
KK Partizanu je naneta velika sramota od strane Ostoje. Ne zato što klub ne igra EL (bilo je jasno da se ne može uticati ni na jedan jedini način oko odluke), već zato što je sve vreme rađena kampanja... Gostovanja na tv-u, novinski članci, izjave bivših igrača i preko svega toga Ostoja je sebi radio samopromociju, dizao rejting kod navijača, a zapravo je sve bio balon.
Sada će ići ta pokrivalica gde će pričati kako smo imali dva prva mesta u oba takmičenja i kako nije fer. Super, ništa što mi već ne znamo. Samo što je njemu to sve služilo za jeftinu reklamu.
Klubu je naneta teška sramota, od toga da se navijači protivničkog kluba zbog dotičnog sprdaju sa Partizanom, do činjenice da se ime Partizana potura ne bi li se dizala čitanost vesti. Tako naprimer Sport Klub u izjave u kojima ljudi ne pominju Partizan (Pešić, Bartomeu), zapravo umeću reči tim ljudima, što je još jedan pokazatelj čemu služi ime kluba dok je on predsednik.
Imaće novih godinu dana da nas vrti... Videćemo šta će biti sledeći balon.
Predsedniče, da se ne ljubimo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... P3rzvKrfmY Nadam se da ce nasi uspjeti da sacuvaju Voldena