KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

CikaZika

Re: KK Partizan 2019/20

Post by CikaZika » Thu May 28, 2020. 9:54 pm

Asterix wrote:
Thu May 28, 2020. 9:37 pm
https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... P3rzvKrfmY Nadam se da ce nasi uspjeti da sacuvaju Voldena
I ja se nadam kljuc mozda i da ostane Kori. Odlican potpis samo da ostane.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri May 29, 2020. 12:52 am

To je neki tabloidni portal u Italiji. Nivo nekog HotSporta kod nas.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sat May 30, 2020. 9:06 pm

Posto vise nemamo utakmica u ovoj sezoni,zna li se kakav je status Rasona Tomasa u narednoj?

Naka

Post by Naka » Sun May 31, 2020. 11:52 am

Sto rece Tajler, umesto da evropski klubovi dignu glas, oni cute a vecina je na klimavim nogama. Fener se raspada, Panata ce praviti jeftin tim, Baskonija u debelom kanalu, Valensija takodje. Barsa i Real su ove godine imali gubitke od preko 40miliona i svi cute. Sta ce biti tek sa kosarkom ako se do decembra bude igralo bez publike.

A zasto LS? Jednostavno isti je nivo vaznosti kao EC. Nebitna oba takmicenja i sto je jos bitnije, makar su veci prihodi od lige. A takodje sam misljenja da ce EL u ovom formatu uskoro da popuca po savovima pa ce se traziti neko resenje.

Asterix

Post by Asterix » Sun May 31, 2020. 12:34 pm

Naka wrote:
Sun May 31, 2020. 11:52 am
Sto rece Tajler, umesto da evropski klubovi dignu glas, oni cute a vecina je na klimavim nogama. Fener se raspada, Panata ce praviti jeftin tim, Baskonija u debelom kanalu, Valensija takodje. Barsa i Real su ove godine imali gubitke od preko 40miliona i svi cute. Sta ce biti tek sa kosarkom ako se do decembra bude igralo bez publike.

A zasto LS? Jednostavno isti je nivo vaznosti kao EC. Nebitna oba takmicenja i sto je jos bitnije, makar su veci prihodi od lige. A takodje sam misljenja da ce EL u ovom formatu uskoro da popuca po savovima pa ce se traziti neko resenje.
Iza Reala i Barse stoje fudbalski klubovi tako da ce oni prakticno proci neosetljivo smanjice plate i to je to a kako su krenuli napravice jos bolje timove jedni dovode Slukasa drugi Kalates... Fener se raspada mada njima i treba jedna dobra cistka oni sa nekim i jeftinijim pojacanjem tipa Lucic mogu dosta da dobiju a bice ih na trziste dosta vidim pominje se da CSKA dovodi Milutinova a navodno se interesovao za Sengeliju... Eto oni mogu umjesto Lovernja dovesti Sengeliju umjesto Datomea-Lucica dovedu nekog ispod radara beka imaju opet snazan tim dosta je tu kvaliteta ako ostane Kalina tu je De kolo, Veseli ,, Mahmutoglu, Vesterman mogu oni i sa skromnijim timom da budu mozda bolji nego ove sezone. i imaju Zeljka najveceg ikad.. Vjerovatno ce i Efes biti slican ovosezonskom jer su namirisali da mogu da osvoje titulu... Cska skidanjem Hajnsa dolaskom Milutinova nisam siguran da su na nekom gubitku... Jedino ko moze zestoko da najebe je Pao ako odu u LS vjerovatno ce ih i igraci u sirokom luku zaobilaziti i to bi bila fatalna greska po njih... Armani kako je krenuo oni iz ove krize ce napraviti drim tim ako im dodje Uljanovas,Datome,Vilijams,Dilejni na ovo sto imaju sa Hajnsom bi Mesina to lijepo skockao prosle godine je bilo dosta promasaja jos je i SKola sa 40 igrao prakticno je crkao na polusezonu...Valensija ako dovede Berona bice zajebana Dubljevic im je tamo vjecno a on im je najbolji igrac..Dok Sveropulos kako je krenuo ce napraviti jos mocniji Makabi.... Najvise ce iz krize najebati Bajern,Asvel,Zalgiris,Alba i eventualno komsije ako se bude igralo bez publike to ce biti kao neutralan teren sto Zvijezda najvise gubi... Himki i Zenit ce napraviti jos bolje timove

Kazandžija

Post by Kazandžija » Sun May 31, 2020. 5:55 pm

Ja vec 20 godina gledam kako armani pravi drim tim i kako ce to trener da skocka pa da naprave " nesto vise", kad ono tuki .... Sve same ispusene mustikle i po koji dobar igrac, da uzmu jos koju stotinu pa u uniks , pa penzija...

Asterix

Post by Asterix » Sun May 31, 2020. 6:30 pm

Kazandžija wrote:
Sun May 31, 2020. 5:55 pm
Ja vec 20 godina gledam kako armani pravi drim tim i kako ce to trener da skocka pa da naprave " nesto vise", kad ono tuki .... Sve same ispusene mustikle i po koji dobar igrac, da uzmu jos koju stotinu pa u uniks , pa penzija...
Jes sa Repesom i ostalim majsotrima, Mesina je levl iznad mozda i najveci ikadd poslije Obradovica, Milano je tim koji ima 3 Evrolige osvojene daleko od toga da ne znaju da osvoje trofej, ne moze Mesina da dodjee i odjednom sampioni za to je potrebno vrijeme ove sezone ce biti iskorak cetvrtfinale one tamo mozda f4 ... Cudo je bila ta Italijanska liga pa je dozivjela stravican pad, ali eto barem neka najava da se vracaju, ako zaista dovedu sve ove sto su navedeni sigurno ce moci da pruze dobru kosarku.. Uljanovas,Vilijams pa i Dilejni su daleko od ispusenih mustikli a Hajns i Datome mogu svojim iskustvom da odigraju bar jos sezonu dvije na ozbiljnom nivou, dosta cisti Mesina prosle godine je bilo dosta rupa koje nije zakrpio na momente su bas djelovali dobro u startu pogotovo i odjednom se kasnije raspali, sada ce biti daleko bolji sigurno

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Jun 01, 2020. 12:06 am

Naka wrote:
Sun May 31, 2020. 11:52 am
Ovo je potpuno pogrešno, FIBA LŠ i EC nisu ni u kom slučaju istog nivoa važnosti, samim tim što osvajanje ovog prvog ne donosi ništa, a drugo vodi u EL. Partizanu mora biti cilj, ujedno je to i preduslov opstanka, igranje sa najboljima. A ti najbolji su u narednih 5 godina vezani ugovorom za EL. Pa mi u tom periodu ne bi mogli dovesti ozbiljnijeg igrača, jer nece da igraju trecerazredno takmičenje. Samim tim ne bi bili konkurentni ni u ABA. Nemojmo pucati sebi u nogu i omoguciti slavlje u Železniku
non mollare mai

drmisa

Post by drmisa » Mon Jun 01, 2020. 12:55 am

mislim da od lige sampiona nema nista
cim tegi javno pise da je za evrokup...

samig

Post by samig » Mon Jun 01, 2020. 2:31 am

Da li ljude jos misle da je igracima bitno koje ce takmicenje igrati.......

Da je tako niko ne bi otisao u Kinu, igracima je pre sve najvaznije da dobiju sto bolji ugovor nego koju ce ligu igrati.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Jun 01, 2020. 1:33 pm

Da nece možda u tzv LŠ neki igrač dobiti ugovor kao u Kini? Možda mu se posreci i u Kupu Evrope
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Jun 01, 2020. 1:42 pm

Irriducibili wrote:
Mon Jun 01, 2020. 1:33 pm
Da nece možda u tzv LŠ neki igrač dobiti ugovor kao u Kini? Možda mu se posreci i u Kupu Evrope
Ja isto mislim da su došla vremena kada stranci isključivo na prvo mesto stavljaju novac i da će za isti igrati pre FIBA LŠ, nego EK.

EK je i dalje kvalitetniji od FIBA LŠ, ali ta razlika u kvalitetu nije kao pre, dosta se smanjila.

E sad... Ja jesam pre za FIBA, koja je mnogo više takmičarski nastrojena i poštenija, ali sam mišljenja da treba ići za najboljim klubovima u Evropi... Mi sada da odemo u FIBA imali bi neku startnu prednost u odnosu na timove koji su istog ili sličnog, pa možda i malo većeg uticaja od nas...

Sutra da ovaj Đordijev hibrid padne i da svi najjači klubovi odu pod okrilje FIBA, naša pozicija automatski gubi na značaju i džabe se krečilo. Opet, da odemo u FIBA (a nećemo) lako se možemo vratiti, već je viđeno.

Nije do Partizana kao individue, već se mora pokrenuti lanac nezadovoljnih. 90% ekipa u Evropi igra, a ni sami ne znaju što, što je za košarku kao sport očajno... Ne ide se napred, već se samo tapka u mestu, a mnogo više nazaduje. Najjače takmičenje privilegija je samo određenih i teren nema veze sa tim.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

torima

Post by torima » Mon Jun 01, 2020. 2:03 pm

Nisam siguran i da sledece sezone izborimo el da cemo je igrati jer je 5+ milki minimum za el,a ne znam na koju foru bi nam zvalavi dao te pare.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Jun 01, 2020. 3:37 pm

Tajler Darden wrote:
Mon Jun 01, 2020. 1:42 pm
Ja isto mislim da su došla vremena kada stranci isključivo na prvo mesto stavljaju novac i da će za isti igrati pre FIBA LŠ, nego EK.
Ovo je potpuno netačno, svim kvalitetnim ili perspektivnim igračima je jedino u Evropi privlačna EL. A ako nisu od starta tamo, jedini put vodi kroz EC, jer su samo tu na radaru velikana. Znaš li za slučaj da je neki igrač prešao u EL iz tzv LŠ?

I meni je muka od našeg statusa, ali se mora biti pragmatičan i razuman, ako nam je cilj igranje protiv najboljih..Odlazak u tzv LŠ nas dugoročno degradira i dovodi do otvaranja šampanjca u Železniku
non mollare mai

samig

Post by samig » Mon Jun 01, 2020. 3:57 pm

Irriducibili wrote:
Mon Jun 01, 2020. 3:37 pm
Tajler Darden wrote:
Mon Jun 01, 2020. 1:42 pm
Ovo je potpuno netačno, svim kvalitetnim ili perspektivnim igračima je jedino u Evropi privlačna EL. A ako nisu od starta tamo, jedini put vodi kroz EC, jer su samo tu na radaru velikana. Znaš li za slučaj da je neki igrač prešao u EL iz tzv LŠ?

I meni je muka od našeg statusa, ali se mora biti pragmatičan i razuman, ako nam je cilj igranje protiv najboljih..Odlazak u tzv LŠ nas dugoročno degradira i dovodi do otvaranja šampanjca u Železniku
Postoji nije presao iz EL u LS ali je presao iz Evrolige u Kinesku ligu.

Poenta je da su igracima na prvom mestu pare.

Evroliga je liga gde ne igraju samo najbolji vec i neki timovi poput Zenita mozda sledecih sezona i neki tim iz Londona.....

Locked