KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Crvena zvezda
S tim što se ni jedan ni drugi ne vode kao stranci.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Izgleda da je Radonjić novi trener Zvezde.
VPJTS
VPJTS
Ide i prica da se pregovara sa Radonjicem i Sasom Obradovicem, kao jos se ne zna ko ce biti trener, a obojici menadzer Misko. Koji bi on interes imao da pregovara oko svoja 2 klijenta sa klubom za jedno slobodno mesto.
Sad kada Covinjo iz inata dovede nekog stranca tipa Sito Alonso ili Poceko
Salim se ali ocigledno je da ce to biti Radonjic
Mozda bi i zeleo da dovede stranca ali ga zajebava ono pravilo KSS o stranim trenerima gde moraju da imaju osvojene titule.
Da prica se da je Sasa Obradovic, a ovo za trenera stranca nisam siguran u tu varijantu koju pominjes (moze da vodi u takmicenjima gde nije KSS), moguce da treba neki papir iz saveza maticne drzave (varijanta "a gde je pecat").
Koga ocekujete u Saletovoj Zvezdi?
Mislim da Panter ostaje sigurno, enigma su mi domaci igraci.
Mislim da Panter ostaje sigurno, enigma su mi domaci igraci.
- Tajler Darden
Pazi, Panter i Dženkins se vama vode kao domaći igrači i nešto mislim da će gledati da ga ostave zbog toga. A opet, vrlo lako će se srediti pasoš za nekog novog Pejdža ili Pantera. Negde sam naleteo da postoji interesovanje za njega iz Italije.
Ovo kad sam pisao za Radonjića, dosta ljudi koji poseduju nekakve informacije oko CZ je pisalo to.
Ovo kad sam pisao za Radonjića, dosta ljudi koji poseduju nekakve informacije oko CZ je pisalo to.
VPJTS
VPJTS
Eurohoops kaze da se Armani (a ko bi drugi, jedini oni aktivni zadnjih dana) interesuje za njega.Tajler Darden wrote: ↑Thu Jun 04, 2020. 3:39 pmPazi, Panter i Dženkins se vama vode kao domaći igrači i nešto mislim da će gledati da ga ostave zbog toga. A opet, vrlo lako će se srediti pasoš za nekog novog Pejdža ili Pantera. Negde sam naleteo da postoji interesovanje za njega iz Italije.
https://www.sportske.net/vest/kosarka/o ... ZoLJb9euII Pisu da je i Poceko u igri
Bila je prica da je Pocekovo ime neko pustio na Tviteru, ali on nema reference koje smo vec pominjali u vezi stranih trenera i KSS pravila.
Svakako vam je Sasa zvanicno
Nije jos zvanicno (dok se ne pojavi na sajtu kluba) ali vrlo verovatno.
J. J. O'Brien se pominje da ce iz Monaka s Sasom doci.