KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2019/20
Nastao bi tektonski poremecaj da bude drugačije, igrači su listom za EC
non mollare mai
Cemu onda glasanje?Irriducibili wrote: ↑Thu Jun 04, 2020. 12:32 amNastao bi tektonski poremecaj da bude drugačije, igrači su listom za EC
Neko moje vidjenje cele situacije.
Mislim da treba zavrsiti u EC započeto. Otisao je Tofas to je ekipa iz top8, a navodno je i Promiteas zvan, ako oni odu to je vec drugi tim.
Otisli su Ljetus koji nas je izbacio pre 2 godine i Darusafaka koja nas je dobila u Istanbulu.
Znaci sanse za osvajanje EC ce biti velike sigurno. Tako da ne vidim potrebu za Fibom.
Mislim da treba zavrsiti u EC započeto. Otisao je Tofas to je ekipa iz top8, a navodno je i Promiteas zvan, ako oni odu to je vec drugi tim.
Otisli su Ljetus koji nas je izbacio pre 2 godine i Darusafaka koja nas je dobila u Istanbulu.
Znaci sanse za osvajanje EC ce biti velike sigurno. Tako da ne vidim potrebu za Fibom.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Irriducibili
Nije ni bilo glasanje, članovi UO su iznosili svoja mišljenja
non mollare mai
I ko ti garantuje da ce tako ostecen EC imati 2 mjesta naredne godine u EL?CikaZika wrote: ↑Thu Jun 04, 2020. 12:57 amNeko moje vidjenje cele situacije.
- Irriducibili
Sve su to relativno beznačajne ekipe, naši glavni rivali Unikaha i Virtus su i dalje tuCikaZika wrote: ↑Thu Jun 04, 2020. 12:57 amMislim da treba zavrsiti u EC započeto. Otisao je Tofas to je ekipa iz top8, a navodno je i Promiteas zvan, ako oni odu to je vec drugi tim.
non mollare mai
Priča se da i da Unikaha ozbiljno razmišlja o lš...
Za sada ima, ako ne bude imao, onda i da se predje, ali kazem osvojimo, pa da vidimo onda.dacolik wrote: ↑Thu Jun 04, 2020. 1:05 amI ko ti garantuje da ce tako ostecen EC imati 2 mjesta naredne godine u EL?CikaZika wrote: ↑Thu Jun 04, 2020. 12:57 amNeko moje vidjenje cele situacije.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Ako imamo informacije o tome ko jos prelazi u fibu pa zbog toga je I razmatramo onda u redu...
Ja koliko znam, ovo nije kraj prelascima, ocekuje se jos ubrzo.
Ja koliko znam, ovo nije kraj prelascima, ocekuje se jos ubrzo.
U svakom slucaju, EC pobedniku nudi jos nesto osim trofeja nekog sekundarnog, efemernog takmicenja, a sta nudi ova Fibina skalamerija?
Danas informacija od Tomasa i Jankovica, igraci su za EC i kao nema sanse da KKP ode u LS.
- Tajler Darden
Ja govorim o celokupnom bivstvovanju Ostoje u klubu. A to šamaranje dogodilo se prošlog proleća, ako si zaboravio, treća utakmica polufinala ABA. O šamaranjima van terena sam govorio i da se ne ponavljam više. Partizan je ponižen zbog svih gromoglasnih najava i plaćenih gostovanja po televiziji, zato što je jedno najavljeno, a drugo se ostvarilo. I nije problem što se ne igra EL, nego što niko ne odgovara za stadijum ludila -> POKLONITE MI EL ZA ROĐENDAN. I zbog te rečenice, klub je predmet sprdnje u javnosti, a taj klub je veći od svih.Irriducibili wrote: ↑Wed Jun 03, 2020. 6:51 pmE najbolje da je Ostoja kriv za koronu i što su lige prekinute. Šta je do njega, uradio je, doveo trenera i omogucio mu da formira tim koji je bio vodeci u svim takmičenjima
Kad te je to išamarala Zvezda? Imamo pozitivan skor sa njima, uzeli smo Kup, bili ispred njih u ABA...
I ne mislim da je Partizan ponižen, naprotiv, ponosan sam na momke kako su izneli sezonu dok ih viša sila nije sprečila da.je zaokruže
Da bacim koje slovo oko ove priče za Evrokup i LŠ... Kao što sam i pisao, lično u ovom momentu nisam za prelazak u FIBA LŠ, zato što smatram da i kada EL pukne i svi najjači dođu, mi tu početnu poziciju gubimo odmah.
Da se nekada usaglasim i sa Irr -> MORA SE TEŽITI IGRANJU SA NAJBOLJIMA. Nažalost, trenutno su svi najjači uz Katalonca i ne postoji drugo rešenje osim ostati tu gde smo trenutno. Razlika između ova dva takmičenja smanjila se u odnosu na prvo izdanje FIBA LŠ, ali on osim nekog većeg novčanog fonda ne donosi ništa. Opet, odavde imamo neku "priliku" za Evroligu, iako ja Bartomeuu više ne verujem da mi kaže da je danas četvrtak. Može da se desi da osvojimo taj EK, da uleti neki Mančester Siti i da narodski rečeno izduvamo.
To što sam više za EK, ne znači da ću išta lepo reći o tom takmičenju, pošto nijedna lep reč ne može da se izgovori za organizaciju čoveka koji nas ponižava iz godine u godinu.
Što kaže Žika, da se odigra još ova godina, ako se izbori EL na terenu, da se odigra i posle videti šta dalje.
Opet i da odluče da odu u FIBA LŠ, od mene lično neće trpeti kritike (gle čuda
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ako partizan osvoji evrokup igrace sigurno evroligu
ostacemo u evrokupu sigurno sledece sezone , ubedjen sam u to
navijam da spanci (unikaha ) i eventualno neki rusi ( lokomotiva , uniks ) predju u ls , win win situacija za nas
ostacemo u evrokupu sigurno sledece sezone , ubedjen sam u to
navijam da spanci (unikaha ) i eventualno neki rusi ( lokomotiva , uniks ) predju u ls , win win situacija za nas
Navijaj, i onda EC gubi ta 2 mjesta sto ima...
Ko garantuje da ce EC sledece sezone dati prohodnost u EL 2021/2022? Dje pise to?