Evroliga
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: Evroliga
Dakle, El se ne nastavlja. 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
VPJTS
VPJTS
Ovaj deo je interesantan
To znaci da zele da prodaju svoje mesto i deonice u EL?Panathinaikos BC hereby in written formally expresses its intention to transfer the Club’s license and shares
kolko sam ja skapirao da zele da neko preuzme njihov udeo u el , tj da preuzme A licencu
Ima smisla, dogovor sa Djordijem i klubom koji bi preuzeo licencu, da ne moraju po sudu da se ganjaju za onih 10M evra penala za napustanje pre isteka trenutnog ugovora (ne verujem da imaju na umu da plate tu cifru).
ma naravno , da bi izbegli tih 10m neko bi preuzeo njihovu licencu , nije nemoguce da je preuzme asvel ili bajern
jedini nacin da udje virtus ili partizan je da neko ko je vec u EL a nema A licencu dobije istu i da se otvori mesto
jedini nacin da udje virtus ili partizan je da neko ko je vec u EL a nema A licencu dobije istu i da se otvori mesto
Transfer bomba izgleda potvrdjena
- Tajler Darden
Larkin dogovorio nastavak sa Efesom.
Ugovor do 2022. godine, ali ima izlaz za NBA narednog leta.
Ugovor do 2022. godine, ali ima izlaz za NBA narednog leta.
VPJTS
VPJTS
I to odlican novac za Evropu, ne znam jel prebacio preko sume koju je godisnje imao/ima Sved
Sto ce biti sa Zeljkom? Je l' danas konacna odluka? Mogao bi Pavlaka da nam da neku informaciju Turska je njegov teren:D
ПАО најављује да ће Гиоргос Воворас преузети дужности првог тренера у сезони 2020-2021.