ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Vratili im licencu za najvisi rang u Sloveniji, kako sad ABA da njihovo mesto da MZT-u
Posle rastanka sa Barsom,moze li Tomic u neki regionalni klub?
-
Hiro Onoda
Misko pruza jos jedan pipak.
Ima danas glasina da se dogovara sa Huventudom.
Koga bi pre odabrali Waldena ili KMM-a i zašto?
- Irriducibili
Codi i to nema veze sa klubaštvom, vec sa ličnim ukusom. Preferiram plejeve sa poenima u rukama i asistencijama, u odnosu na defanzivne zveri. Mada Volden i nije plej
non mollare mai
Svaki igrac se moze i dobro i lose uklopiti u razlicite sisteme,ali ja kada bih birao to bi bio Wolden,jednostavno mi se svidjalo kako je delovao prosle godine u bitnim utakmicama.
Walden je bio najbolji strelac Izraelske lige?
Meni to samo pokazuje da je svestran, i pogodan za prilagođavanje. Kad igra sa Jaramazom , prilagodi se, kad je sa Pageom igra više loptom itd....
Mislim da ima više kvalitetnih strana nego Codi, koji je klasičan prodor igrač sa kamenom rukom.
Slicni su po tome što su 2 na 1, a više su prošle sezone igrali 1.
Meni to samo pokazuje da je svestran, i pogodan za prilagođavanje. Kad igra sa Jaramazom , prilagodi se, kad je sa Pageom igra više loptom itd....
Mislim da ima više kvalitetnih strana nego Codi, koji je klasičan prodor igrač sa kamenom rukom.
Slicni su po tome što su 2 na 1, a više su prošle sezone igrali 1.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
-
Hiro Onoda
Volden je bolji igrac od Pejdza sigurno,toliko o tome koga je trebalo pustiti a koga zadrzati.