KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

CikaZika

Re: KK Partizan 2019/20

Post by CikaZika » Thu Jul 02, 2020. 6:07 pm

dacolik wrote:
Thu Jul 02, 2020. 6:05 pm
Ode zabar, jbg, a nadao sam se skoro do kraja...
Nada poslednja umire. 😄

A ovaj Ostoja, ako ima zamenu spremnu, neka izadje, sve se mislim da ce na toj konferenciji, opet da bude neka ispala kao za Zagorca.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Thu Jul 02, 2020. 6:07 pm

Ostojino resenje za sve probleme je KZS i on kako prica bez prestanka na njoj ponavljajuci jedno te isto svaki put.

Asterix

Post by Asterix » Thu Jul 02, 2020. 6:19 pm

Hiro Onoda wrote:
Thu Jul 02, 2020. 6:07 pm
Ostojino resenje za sve probleme je KZS i on kako prica bez prestanka na njoj ponavljajuci jedno te isto svaki put.
Klasicni politicar

Gracie

Post by Gracie » Thu Jul 02, 2020. 6:21 pm

E sad ce nam svanuti, samo jos 2 pojacanja do KZS
Jon Bones

Bolkonski

Post by Bolkonski » Thu Jul 02, 2020. 6:47 pm

Ma zna se da je Šćepanović novi trener.
To može biti mač sa dve oštrice. Sa jedne strane, i pored vodjenja Budućnosti, on je trener početnik koji tek mora da izgradi autoritet medju igračima.
To može biti pogodak, u smislu da stvorimo narednog velikog trenera, ali i promašaj da bude novi Pera Božić.
Meni se svidelo ono što je radio u Podgorici do početka bušenja na svim nivoima, i smatram da, ukoliko dobije solidan tim i maksimalnu podršku, može napraviti dobar posao.
Ono što mi se svidja jesu njegova "glad", entuzijazam, želja za šansom i koriščenjem iste i hrabrost. Videćemo do koje mere seže talenat.

Što se tima tiče, Kodi Miler je meni kvalitetno pojačanje.
Igrač u zenitu i rastu, što je vrlo bitno, solidan pregled igre, dobra organizacija, pouzdan plejmejker u smislu da je siguran na prenosu, stabilan, racionalan, nije siledzija tipa Boutrajta, solidan organizator i asistent koji će dati pas saigraču u boljoj poziciji.
Svidja mi se njegov atletizicam, generalno, pobornik sam fizicki dominantnih plejmejkera.
Izuzetno čvrst, postojan igrač, jake gradje, kvalitetne brzine, skočnosti i siline. Sve to mu omogućava sposobnost proboja prve linije i kvalitetan završetak na obruču. Pri čemu je sposoban da izbaci kvalitetan pas nakon pravljenja viska.
Znamo da mu je šut slabija strana, ali, opet, nije Demarkus Nelson. Sposoban je da pogodi, iako će se uvek radije opredeliti za prodor.
Sve u svemu, za mene dobro rešenje za prvu jedinicu.

Smatram da, uz Kodija, Jaramaza, Pejdza ( koji nije igrac po mom ukusu i ne bi bio u mom timu), Trifu, Zagora, Novicu, Tomasa i Mozlija, ovde fali jedan igrač koji pokriva 2/3, Eldzin Kuk i visoka petica opasna sa poludistance i dometom sa distance.
Ako se dovedu i ubodu prava tri igraca na ovim pozicijama, to ce biiti prilicno konkurentan tim.

Naka

Post by Naka » Thu Jul 02, 2020. 7:46 pm

A sta kaze DV za Trinkijerija, posle ovog odlaska?

Bolkonski

Post by Bolkonski » Thu Jul 02, 2020. 7:54 pm

A zasto to mora imati bilo kakve veze sa onim sto ja mislim?
Ili to što smatram da je Dule vanserijski trener, najbolji trener za mlade igrace u Evropi i najveća legenda Partizana, znaci da moram da se složim sa svakim njegovim stavom?
Propisno se nalupetao u toj izjavi, pogotovo što je napao čoveka iz svog esnafa da bi podržao Vučićevog psa, i vec malo ide na živce njegovo držanje strane Ostoji, što nema nikakve veze sa onim gore napisanim, iza čega stojim.

White Mamba

Post by White Mamba » Thu Jul 02, 2020. 7:58 pm

Ja nisam video nikad da Dule osporava Zabarevo trenersko znanje, stavise
Nek sedne Zeljko na klupu (opet ja), gaze mu klub on odmara
Sedi majstore pomazi, kad si Partizan a ne Zvezda
Stranac izdao :lol:
Boli ga patka, nemas pare da budes konkurentan, adio
Izdaju svaki dan nasi koji mogu da pomognu (ja ne mogu jbg) pa nista..

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Jul 02, 2020. 8:01 pm

Da bacim i ja koju crtu...

@Papić i company

Lepo je čuti da je izvesni Papić sklonjen iz KKP. Zaista lepa vest, koju ja tek pre par dana saznah.

@Trinkijeri

Odlazi nedovršenog posla. Ko hoće da ide, neka ide i ne treba ga zadržavati. Ovde je imao status Boga i to više neće imati do kraja svoje karijere, ma koga god trenirao i osvajao trofeje. Ne vidim šta se konkretno treba zameriti Ostoji u ovoj situaciji. U svemu mu je udovoljavao, od plate do izbora igrača i tvrdoglavosti Trinkijerija. Jedino što nije na kraju pustio bio je Gaudlok... Gle čuda ispravno.

Naravno da nam je budžet za sledeću sezonu smanjen i to se sve znalo... Veliki minus kluba je što ga nije pustio u 3:01 posle ponoći kad je stigao taj zahtev za raskid. Prema Partizanu tako niko ne sme da se odnosi. Valjda imamo toliko dostojanstva... Šalim se, nemamo. :D

Više svakako o Trinkijeriju neću pisati... Nije tu i to je to. Svako dobro u daljoj karijeri i što dalje od Partizana.

Vidim da je Lovator dobio prostor na Novoj S i da je opljunuo po Trinkijeriju, a pohvalio Ostoju... Bitno je da leže platica.

@CMM

Dobrodošlica za Kodija. Nadam se da će mi razbiti stav da nema taj potreban mentalitet za dres KKP.

@Žika i Džikić

Prvo što želim da kažem je da ne želim Džiletu povratak i neće ga ni biti... Drugo, ovo o čemu si pisao. To nazovi omalovažavanje igrača... Taj isti Džikić je recimo stajao u odbranu Đumića ili Koprivice, Đumića pred kamerama branio. Utakmica i konferencija posle meča žive su stvari.

Proziva li se tako Obradović što Datomeu kaže da se jebe ili Muta kada hrani mudima? Vujošević je davio Bogdanovića, nesrećnog Đurkovića izbacivao usred napada sa terena, pa ne vidim da se ikada napisalo da je to ponižavanje igrača.

Džikić je nasledio sve tuđe i sa svim svojim manama, opet ništa zlo po klub nije uradio... Niti ga je zadužio, niti ga tuži zbog zaostalih zarada.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Malterego

Post by Malterego » Thu Jul 02, 2020. 8:02 pm

Kako će Volden biti dočekan na nož ove sezone nije svjestan. Malo ko je ovakvu stvar uradio, posebno od stranaca koji su bili bitan faktor u ekipi. Sad kad krene opraštanje ružne prošlosti. :D

Daj Džileta!!! :text-+1:

Dovla_

Post by Dovla_ » Thu Jul 02, 2020. 8:13 pm

Mene zanimaju glasine oko Džekirija stvarno bi bomba bio.

Naka

Post by Naka » Thu Jul 02, 2020. 8:15 pm

A jeste li svesni vi koliko je Trinkijeri imao platu i za sta je on otisao iz kluba?

Bolkonski

Post by Bolkonski » Thu Jul 02, 2020. 8:24 pm

Dzikic se dogovorio da bezi u Buducnost tokom sezone i onda ispao od FMP-a2 u polufinalu.
Ako se Trinkijeri naziva šarlatanom i folirantom, u tome niko nije ni prineti Aleksandru Dzikicu.
Jedino što je uradio u Partizanu jeste bacanje nekakvih "blokovskih" fora i fazona, isticanje lažnog šarma, harizme i kvazinonšalancije, kojima je kupovao navijače.
Zapravo, jedan prosečan trener čiji su najveći uspesi u Partizanu poraz od Čovićevog rezervnog tima i poraz od menadzerskog kluba u finalu Kupa.
Italijan je bar elitni strateg.
I opet je DV ispao veći od svih, jer je nakon sezone 13/14 gde se znalo da u narednoj sezoni igramo EC, da će nam Šef vezati obe ruke, a Zvezdi dati blanko budzet, odbio jedan Panatinaikos, platu od blizu milion evra i ostao u Partizanu da igra sa Mukom Bogdanovićem, Vanjom od 17 godina, povredjenim Saletom koji dolazi decembra, Božom, da čeka da mu se petog marta smiluju za pleja i svileni gajtan za koji je znao da mu spremaju. Za razliku od Djikica koji je zajebao Partizan da bi u toku sezone jurio angažman sa Buducnosti.
Da ne pominjemo količinu novca koju je DV oprostio prilikom odlaska u CSKA...

Svesni smo da je Trinkijeri 16 klasa iznad svakog koga Partizan moze dovesti, i posle Vujoševića, najbolji trener koji je vodio Partizan u ovom veku.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Jul 02, 2020. 8:33 pm

Bolkonski wrote:
Thu Jul 02, 2020. 8:24 pm
Dzikic se dogovorio da bezi u Buducnost tokom sezone i onda ispao od FMP-a2 u polufinalu.
Ako se Trinkijeri naziva šarlatanom i folirantom, u tome niko nije ni prineti Aleksandru Dzikicu.
Jedino što je uradio u Partizanu jeste bacanje nekakvih "blokovskih" fora i fazona, isticanje lažnog šarma, harizme i kvazinonšalancije, kojima je kupovao navijače.
Zapravo, jedan prosečan trener čiji su najveći uspesi u Partizanu poraz od Čovićevog rezervnog tima i poraz od menadzerskog kluba u finalu Kupa.
Italijan je bar elitni strateg.
I opet je DV ispao veći od svih, jer je nakon sezone 13/14 gde se znalo da u narednoj sezoni igramo EC, da će nam Šef vezati obe ruke, a Zvezdi dati blanko budzet, odbio jedan Panatinaikos, platu od blizu milion evra i ostao u Partizanu da igra sa Mukom Bogdanovićem, Vanjom od 17 godina, povredjenim Saletom koji dolazi decembra, Božom, da čeka da mu se petog marta smiluju za pleja i svileni gajtan za koji je znao da mu spremaju. Za razliku od Djikica koji je zajebao Partizan da bi u toku sezone jurio angažman sa Buducnosti.
Da ne pominjemo količinu novca koju je DV oprostio prilikom odlaska u CSKA...

Svesni smo da je Trinkijeri 16 klasa iznad svakog koga Partizan moze dovesti, i posle Vujoševića, najbolji trener koji je vodio Partizan u ovom veku.
Bold broj jedan - Ovo jednostavno nije tačno. Džikiću je u januaru rečeno da traži nov klub i Budućnost nije dogovorio usred sezone. Famozni FMP posledica je svega što se dešavalo... Prvo od Vučićeve ucene da nećemo imati nijednog sponzora ako odemo u EK, pa preko prebijanja ljudi protiv Olimpija, pa sve do trovanja u Nišu. Taj isti Džikić je bio izbušen na hiljadu strana i na kraju je Hečera vraćao sa aerodroma.

Bold broj dva - Trinkijeri nema pobedu kao gost nad Crvenom zvezdom. Ima skor 5-8, dok Džikić ja mislim ima 5-6. Da ne poredimo budžete, uslove i atmosferu oko kluba.

O Lovatoru i njegovom poštenju nekom drugom prilikom.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Bekdor

Post by Bekdor » Thu Jul 02, 2020. 8:37 pm

Naka wrote:
Thu Jul 02, 2020. 8:15 pm
A jeste li svesni vi koliko je Trinkijeri imao platu i za sta je on otisao iz kluba?

Sad kad je i definitivno otišao,ne smeta ništa da nam kažeš ovo sve

Locked