FK Partizan - prelazni rok

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Grba

Re: FK Partizan - prelazni rok

Post by Grba » Sat Aug 03, 2019. 12:18 am

ma nema nikakve povreda prava tu. Njegove obaveze su predviđene ugovorom, on je dužan da trenira, poštuje pravila ponašanja, klupsku disciplinu itd itd. Klub je obavezan da mu daje platu. I to je njegovo jedino pravo :D

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Aug 03, 2019. 1:42 pm

Kako prenosi Mozzart, potencijalno pojacanje Partizana, stoper Kopitovic, prelazi u Bate.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Vox

Post by Vox » Sat Aug 03, 2019. 4:29 pm

Koliko mi je zao za Djerleka. Nije ni imao pravu priliku da pokaze sta zna. Moglo se lepo zaraditi na njemu, a ne dati ga za dzabe i uzeti 50% od sledece prodaje.
“Nije uvek lako, ali je uvek lepo” :angry-chillpill:

Grba

Post by Grba » Sat Aug 03, 2019. 4:51 pm

Ne bih baš rekao da nije dobio priliku da pokaže šta zna...

Mišljenja sam da kod njega ima još rezerve i da može puno bolje, a što to nije pokazao kod nas to je pitanje

B13

Post by B13 » Sat Aug 03, 2019. 6:01 pm

Ruku na srce, retko kad je igrao na svojoj prirodnoj poziciji. Najčešće su ga selili sa jednog na drugo krilo.

Mada, i pored toga, mišljenja sam da je njegova fizika ozbiljan hendikep, i da će mu biti glavni problem kroz karijeru. Da bi sa takvom građom igrao profesionalni fudbal, treba da budeš mađioničar sa loptom.

Viduka

Post by Viduka » Sat Aug 03, 2019. 7:08 pm

Partizan je specificna sredina. Ocekivanja, samim tim i stres su na najvisem nivou. Neko je sposoban to da iznese, neko ne. Djerlek je od ovih drugih. Sve sto je odigrao, odigrao je lose. Probali smo, nije uspelo, sve najbolje u nastavku karijere.

medjutim

Post by medjutim » Sat Aug 03, 2019. 7:45 pm

Ako je ruža, procvetaće.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 03, 2019. 10:42 pm

Đerlek nikad nije dobio šansu da igra prednjeg veznog, što mu je i prirodna pozicija. U većini slučajeva je bio zadnji vezni ili krilo. Za krilo nema brzinu, za zadnjeg veznog nema neke druge fizičke predispozicije
E sad jedna druga stvar, Đerlek je u prvi tim gurnut sa nepunih 18, bez dana seniorskog staža. Nije se formirao ni fizički, ni psihički da bi se nosio sa seniorskim fudbalom i pritiskom u Partizanu, jer je u Partizan došao sa mnogo pompe a samim tim očekivalo se da on bude Inijesta. A zamislite da je od januara 2018. do juna ove godine igrao za Teleoptik. Navikao bi se na seniorski fudbal, razvio bi se fizički i psihički i skupio bi iskustvo za tih godinu i po dana. Partizan bi ovog leta dobio skoro formiranog igrača koji je naviknut na seniorski fudbal. Međutim, Đerlek je preskočio jedan stepenik u njegovom razvoju u zato je ispalo loše i za njega i za klub. Teleoptik bi trebao da bude most između omlainskog i seniorskog fudbala, period prilagođavanja, da mlađi igrači skupljaju iskustvo u njemu.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Dovla_

Post by Dovla_ » Sat Aug 03, 2019. 10:57 pm

Da ne grešim dušu nisam 100% siguran ali mislim da je igrao i prednjeg veznog na nekom od mečeva.

Ja ga nisam gledao u ml.kategorijama samo znam da je napumpano kad smo ga dovodili kao da Inijesta lično dolazi.Čak i to što je igrao po krilu moglo se videti da li može ili ne,talenat je nešto što se vidi golim okom a kod njega nisam video nešto preterano talenta kako je najavljivan,ima određenu dozu lucidnosti kod dodavanja ali ništa specijalno,dobio je šanse više nego bilo ko od klinaca prethodnih x godina,isto nešto kao i Pantić koji ukupno tek ništa nije pokazao.

Ali jedan Lazar Pavlović uđe sa klupe i za 2min vidiš da je reč o talentovanom igraču,ni ne primetiš fizičke nedostatke...E sad do koga je tu ne znam.

Viduka

Post by Viduka » Sun Aug 04, 2019. 7:05 am

Djerlek niti je brz fizicki, niti brzo misli. Vecina njegovih pasova u Partizanu su bili unazad. Svaki put kad je hteo da odigra jednostavno i igracima ispred sebe, taj pas je bio presecen. Razlika izmedju njega i L. Pavlovica je ogromna. Ne samo da je Pavlovic konkretniji, nego im je radna etika skroz drugacija. Pavlovic se konstantno krece bez lopte, za razliku od Djerleka koji je ceka u mestu.

B13

Post by B13 » Mon Aug 05, 2019. 11:55 pm

Maraš na meti bundesligaša

Pored ovoga, Turci javljaju da se Natko dogovorio sa Sivasporom i da bi trebalo da dođe do potpisa ovih dana.

Sezione

Post by Sezione » Mon Aug 12, 2019. 10:22 pm

Zna li se ista oko ovog novog pojacanja o kome se suska?

Radonja

Post by Radonja » Tue Aug 13, 2019. 2:45 am

Kažu da je ovaj Izraelac u pitanju

jupol

Post by jupol » Wed Aug 14, 2019. 12:29 am

taman za keltski krst

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Aug 15, 2019. 5:10 pm

Maraš potpisao za Almeriju.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Post Reply