KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Ti si covece fenomen. A cuo sam da se Panata interesuje za tvoje usluge, kazu takvog poznavaoca kosarke steta da propuste.
Pejdzu je ono bila prva sezona u evropskoj kosarci, mnogo bolji kosarkasi se posle koledza pa cak i NBA tesko prilagodjavaju evropskoj kosarci koja ima dosta vise kontakta. Cak mnogi i propadnu a dodju sa veoma dobrom reputacijom.
Generalno, Pejdz je nas najbolji igrac prosle godine. Kakav crni Von. Ali iskreno, meni postaje glupo vise da ti sta i pisem, objasnjavam, posto si ti u svom svetu sa opasno rigidnim stavovima. Takvih je bilo po forumima, na srecu brzo isceznu jer skontaju da oni o kosqrci i pracenju iste znaju samo da trabunjaju.
Pejdzu je ono bila prva sezona u evropskoj kosarci, mnogo bolji kosarkasi se posle koledza pa cak i NBA tesko prilagodjavaju evropskoj kosarci koja ima dosta vise kontakta. Cak mnogi i propadnu a dodju sa veoma dobrom reputacijom.
Generalno, Pejdz je nas najbolji igrac prosle godine. Kakav crni Von. Ali iskreno, meni postaje glupo vise da ti sta i pisem, objasnjavam, posto si ti u svom svetu sa opasno rigidnim stavovima. Takvih je bilo po forumima, na srecu brzo isceznu jer skontaju da oni o kosqrci i pracenju iste znaju samo da trabunjaju.
-
Hiro Onoda
Nas najbolji igrac prosle sezone je bio Mozli to sto je hajp masina zalizanog od Pejdza napravila najboljeg je druga prica.Interesantno kako Pejdz ima pravo da promasi citavu sezonu je nije spreman ali nijedan mladji igrac nema pravo na to nego morajmu odmah da pocnu da igraju da valja ili mars napolje.
Siguran sam ja da ce ove sledece sezone Pejdzova statistika da bude fenomenalna ali se bojim da rezultati tima nece ali to drugo nije vazno jer je glavni cilj lansirati Pejdzovu karijeru i onda ga prodati da bi Misko zaradio.
Pejdz je tip igraca koji garantuje da cemo da budemo inferiorni u odnosu na CZ.
Siguran sam ja da ce ove sledece sezone Pejdzova statistika da bude fenomenalna ali se bojim da rezultati tima nece ali to drugo nije vazno jer je glavni cilj lansirati Pejdzovu karijeru i onda ga prodati da bi Misko zaradio.
Pejdz je tip igraca koji garantuje da cemo da budemo inferiorni u odnosu na CZ.
Bolkonski, Von je isto mekan igrac. Razlika jedino sto je dosta visi. Ali Pejdz je ove sezone brutalno sutirao I nema mu se sto zamjeriti.
Hiro jes' ti Akvilani? Nesto me podsecas na doticnog.
Kada se sprema cuvena KZS, ako ima neko hint neki?
Sve me ovo podseca na dobro utaban teren za Scepanovica, CMM potpis, jos ako je tacno sa traze i centra u ova doba.
Kada se sprema cuvena KZS, ako ima neko hint neki?
Sve me ovo podseca na dobro utaban teren za Scepanovica, CMM potpis, jos ako je tacno sa traze i centra u ova doba.
Jon Bones
Tada je, koliko se secam, glavni razlog za "odluku da se ne produzi ugovor" bio taj da je sezona zavrsena bez trofejaAsterix wrote: ↑Fri Jul 03, 2020. 10:50 pmVjerovatno nevinih u ovoj prici nema, svaki uspjesan covjek je sujetan na svoj nacin trenera ne treba osudjivati, imali smo jednog sto je htio za euro da radi ali je morao biti sklonjen jer je kako kazu zvvezdasi 'grobar kosarke' Tada ocigledno novac nije bio odlucujuci faktor i posle 13 godina dominacije(osim one dvije Jovanovica) nije dobio jos jednu sansu nego ga sklanja Pekovic covjek kojeg je on napravio i nakon toga je zaradio silne milione, ali ocigledno je bila visa sila u pitanju da Radonja ne bi imao konkurenta za titulu i da se stvori kakva takva dominacija....Ali prepoloviti budzet i onda osuti po treneru je jako jadno...... Prastajte ako sam vas smorio sa postom malo me ponijelo pa se raspisahHiro Onoda wrote: ↑Fri Jul 03, 2020. 9:45 pmTegelija prica bajke da ispadne da Ostoja legenda drzi to sto mozePejdz toboze ima neku gomilu ponuda ali toboze nece nikud jer nas mnogo voli
Te ekipe koja bi platila pare Pejdzu koje mu mi dajemo nema na planeti,zalizani mega menadzer i njegova prdnjava.
Uzeli nam Voldena ali smo ih zeznuli i zadrzali Pejdza e kuku i lele.
Uglavnom se slazem sa Bolkom vezano za Marka
Da sam trener insistirao bih na jednom imenu kada je pozicija sutera u pitanju-Fletcher Magee....Malo je reci snajper
Da sam trener insistirao bih na jednom imenu kada je pozicija sutera u pitanju-Fletcher Magee....Malo je reci snajper
Ja se apsolutno slazem da nema potrebe da mi bilo sta pises i objasnjavas, s obzirom da autor gluposti o Trinkijeriju i Koprivici zaista nema sta drugo da kaze, osim, kako rece, trabunjanja.Naka wrote: ↑Sat Jul 04, 2020. 10:27 amTi si covece fenomen. A cuo sam da se Panata interesuje za tvoje usluge, kazu takvog poznavaoca kosarke steta da propuste.
Pa tek ova glupost - ako napises nesto sa cime se uvazeni Naka ne slaze, onda o kosarci ne znaju nista, osim da trabunjaju.
Ili te mozda zabolelo to sto je Markus pre dolaska Trinkijerija licio na Kvami Vona, a onda ga je Trinki, ovaj Koprivica, napravio da zalici na kosarkasa ?
Ili mozda peku postovi o keruštini Aleksandra Vucica, Ostoji Mijailovicu ?
Prva sezona u evropi,slobodan je igrac od pre neki dan 
Garantuj za njega cekicu
(ako zna odbrane)
(ako zna odbrane)
Šta je sa Drešelom iz Mladosti? Bila je neka priča da je prešao kod nas.
Bolkonski, mene tvoje reci ne da ne bole, neko se grohotom smejem kad citam tvoje postove. Da si ikqda ista trenirao na nekom ozbiljnom nivou, znao bi sta znaci fizicka priprema igraca i da je ona kljuc svega. Ali i to ne umes da ukapiras izgleda kako treba.
A Pejdz je bio nas najbolji igrac kako okrenes i prosle i pretprosle sezone.
A za vucica me ona stvar zabole, generalno o tome mozes svakodnevno da pises i pljujes i necu ti reci nista.
Trinkijerija svi velicate bez pokrica, bukvalno hocete spomenik da dignete osvajacu dva kupa sa budzetom od 6 miliona eura.
A Pejdz je bio nas najbolji igrac kako okrenes i prosle i pretprosle sezone.
A za vucica me ona stvar zabole, generalno o tome mozes svakodnevno da pises i pljujes i necu ti reci nista.
Trinkijerija svi velicate bez pokrica, bukvalno hocete spomenik da dignete osvajacu dva kupa sa budzetom od 6 miliona eura.
Dobro je ljudi, prekinite vise s tom pricom ako nemate sto o Partizanu da kazete.
Ovde ima tacno likova sa jednog drugog foruma, samo sa drugim nikovima, koji samo kritikuju šta god i kako god da se desi sa KKP-om ko da su svi oni Jerry Krause lično jbt...