KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Mislim da bi najvece pojacanje na poziciji centra bio Dzekiri koji se pominje ali to nije realno jer je to centar za najjace klubove EL i sigurno da je finansijski nedostupan, ovaj Vilijams sto je igrao u Buducnosti mi se ne svidja kao igrac, tamo nista nije pokazao a sada se pominje i Odzo koji je verovatno finansijski i najdostupniji igrac. Teski centar je svakako potreban.
Dreksler mi deluje sasvim solidno i treba mu dati sansu po principu "low risk high reward". Ocekuje se koliko vidim neki spolji pre svega krilni igrac koji po meni i nije potreban ukoliko i Gordic ostane, neki dobar suter tj konstantan igrac bi tu dobro dosao.
Dreksler mi deluje sasvim solidno i treba mu dati sansu po principu "low risk high reward". Ocekuje se koliko vidim neki spolji pre svega krilni igrac koji po meni i nije potreban ukoliko i Gordic ostane, neki dobar suter tj konstantan igrac bi tu dobro dosao.
Odakle sad Odzo?
- Tajler Darden
Sad se već piše i dosta nagađanja. 
Uzgred, vidim da su se aktivirali i neki ljudi koji su odranije bili ovde, ali nisu pisali... Dobro nam došli!
Uzgred, vidim da su se aktivirali i neki ljudi koji su odranije bili ovde, ali nisu pisali... Dobro nam došli!
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- White Mamba
Ko nas je kleo.. 
Taj kad nema protekciju sudija, do 7 minuta izdrzi na parketu..
Mlati rukama, kad brani ulaz, kad ide na skok, postavlja nepravilne blokove, ne bi odbranio pik da mu zivot zavisi od toga..
Nemojte ljudi
Sem sto je sivonja..kuku majci
Taj kad nema protekciju sudija, do 7 minuta izdrzi na parketu..
Mlati rukama, kad brani ulaz, kad ide na skok, postavlja nepravilne blokove, ne bi odbranio pik da mu zivot zavisi od toga..
Nemojte ljudi
Sem sto je sivonja..kuku majci
Valjda nisu neozbiljni toliko...
Sutra bi trebalo dosta toga da bude jasno oko trenera.
Tajlere bolje vas našli :)
Tajlere bolje vas našli :)
-
Hiro Onoda
Ove KZS koje Ostoja najavi nedelju dana unaprijed pa onda na toj KZS potrosi sat vremena da nam kaze ono sto i po kafanama znaju su stvarno zalosne.Jeli stvarno moguce da je njegova zelja za paznjom na nivou nekog djeteta iz osnovne skole?Posto je to taj nivo.
E sad u skladu sa svim što se dešava u klubu bi bilo da na klubu dođe Dragan Nikolić, da se Novica udara po grudima još godinu dana i da gledamo ovog KLS pulena kako se blamira. Ajde bre blrba bre!!!
E jebem ti život...
E jebem ti život...
Nezvanicno jeste, preko telefona. Sutra bi trebalo da bude uzivo sastanak i da se prodju svi detalji i potvrdi
Scepo je najbolja opcija za nas trenutno, cisto da ponovim jos jednom 
-
Hiro Onoda
Koju drugui opciju imamo?Jakovljevica?Ovo je u stilu onog vica Adame evo ti Eva biraj zenu.
Bar deset levela ispod kada je struka u pitanju a kod komsija isto toliko iznad u odnosu na proslu sezonu ali optimizam vas ne napusta