nije valjda njihov dojucerasnji...ako je onda onda nisam siguran sta mu dodje prava roba a sta kusur
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Da nije mozda Musli? :-)
Onaj Matjang ili kako se vec zove sto ste ga pomiljali,u pregovorima sa Olimpijom.
Onaj Matjang ili kako se vec zove sto ste ga pomiljali,u pregovorima sa Olimpijom.
- White Mamba
Odzo i Radonja 
Realnost je samo nesposobna planina
Realnost je samo nesposobna planina
Ma koji kusur Dangubić, ne zavaravajte se.
Trebalo bi da potpiše na 2+2 godine. Ni blizu onih 400k koje se spominju. Možda za sve 4 godine dođe do te cifre
Trebalo bi da potpiše na 2+2 godine. Ni blizu onih 400k koje se spominju. Možda za sve 4 godine dođe do te cifre
Dajte Zoprija da vidim krv na terenu i dosta za ovu sezonu
Sećam se da mi je drug pričao kako mu je džikić kukao da mora da uzme dangubića jer je Miško tako rekao. Ovaj ga pitao" a što moraš reci mu da nećeš, da ti ne treba". Debeli se samo nasmejao.
Tako da ako nije valjao raspalom estudijantesu i kod trenera koji je očigledno morao da ga gura, šta će onda nama?!
Tako da ako nije valjao raspalom estudijantesu i kod trenera koji je očigledno morao da ga gura, šta će onda nama?!
Decko je u raspadu,pogresna slika se moze stvoriti ako se posmatra period iz Zvezde gde je peglao dobru odbanu na jedinicama pre svega...torima wrote: ↑Tue Jul 07, 2020. 2:49 pmSećam se da mi je drug pričao kako mu je džikić kukao da mora da uzme dangubića jer je Miško tako rekao. Ovaj ga pitao" a što moraš reci mu da nećeš, da ti ne treba". Debeli se samo nasmejao.
Znam da je u domenu nagađanja, ali za Žofrija uvijek obe ruke u vatru. Vidio sam da se spominje i Gagi Milosavljević. Nerealna je to priča, a čak i da dođu nisu to oni igrači koje mi pamtimo. Obojica su u laganom padu par godina. Mada, vidjećemo, mislim da bi se digli kod nas u pravom sistemu.
A ovo za Androića... mislim svaka čast, sigurno nosi mnogo isusktva i znanja. Prije svega pomoći će Šćepi da drži svlačionicu kada kola krenu nizbrdo (a krenuće), ali je glupo da se predstavlja kao neka spasonosna pomoć koju šalje Žoc. Rent-a-pomoćnik, odlazi već na kraju sezone kad Žoc potpiše za neku Panatu i slično.
A ovo za Androića... mislim svaka čast, sigurno nosi mnogo isusktva i znanja. Prije svega pomoći će Šćepi da drži svlačionicu kada kola krenu nizbrdo (a krenuće), ali je glupo da se predstavlja kao neka spasonosna pomoć koju šalje Žoc. Rent-a-pomoćnik, odlazi već na kraju sezone kad Žoc potpiše za neku Panatu i slično.
https://www.sportskacentrala.com/2020/0 ... Ui3dARB-oU Opet nam najavljuju Matjanga 
Kad su gledali Bahcesehir sto se nisu zajebali pa doveli Jajuana Johnsona koji je avion za ovog gore.
Jon Bones
Pa mozda nece doci ovaj