KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Ako se uopšte bude igralo,to je veće pitanje od svih pojačanja.
Uniks, Huventud, Venecija ... za sada
- White Mamba
Unix, Mladost, Partizan, Baseksehir, Venecija, Andjusic
Kakvi su ovi Turci?
Uspeli smo da dovedemo jednog od najvecih klosara i najgorih ljudi u srpskoj kosarci, a uz to, danas, ocajnog kosarkasa.
Sta je sledece, Nikola Kalinic za 2 do 3 godine?
Sta je sledece, Nikola Kalinic za 2 do 3 godine?
Asterix, prosle godine su bili 14. u turskoj ligi.
Uniks u padu, najavili su smanjenje budzeta.
Huventud je prosjecna ekipa u Spaniji I nista vise od toga.
Venecija je jedino malo teza prica jer smo se mucili s njima dosta prosle sezone, a zadrzali su izgleda vecinu ekipe. Ali opet iz tog sesira je mogao I Virtus da naleti.
Francuzima je Djusa glavni igrac
Odlicna je ovo grupa.
Uniks u padu, najavili su smanjenje budzeta.
Huventud je prosjecna ekipa u Spaniji I nista vise od toga.
Venecija je jedino malo teza prica jer smo se mucili s njima dosta prosle sezone, a zadrzali su izgleda vecinu ekipe. Ali opet iz tog sesira je mogao I Virtus da naleti.
Francuzima je Djusa glavni igrac
Odlicna je ovo grupa.
Ako bude se igrala sezona i ako budu dobro poslozene kockice imacemo skor 8-2 u EC grupi. Mislim da su Venecija i Uniks mine na gostovanjima mada treba sacekati timove bice zanomljiv jul i avgust sto se tice transfera u par ekipa sa kojima smo u grupi. Nas samo da povrede zaobidju povrede u timu na parketu i da navijaci budu zdravi :)
- Tajler Darden
Na osnovu čega je Dangubić to što si napisao?
Ne mislim na košarkaške (ne)kvalitete.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
aj nek' nam je sa srecom, mada pitanje je na sta ce sve ovo liciti... mislim generalno na sport...
Leta 2014. godine Nemanja Dangubic je dao reč Partizanu i Partizanovom treneru da potpisuje za nas, zajedno sa Bogdanovicem isao na letovanje u Herceg Novi kod tadasnjeg trenera Partizana, zatim je pogazio rec i potpisao za Covicevog mutanta, pod izgovorom " nisam mogao da odbijem da naredne sezone igram protiv Spanulisa".Tajler Darden wrote: ↑Fri Jul 10, 2020. 2:54 pmNa osnovu čega je Dangubić to što si napisao?
Ne mislim na košarkaške (ne)kvalitete.
Danas, nakon 6 godina, taj isti Nemanja Dangubic, koji odlicno zna kako je izigrao Partizan, ne preza od toga da dodje i da mu taj klub spašava karijeru, isto kao što nije pokazao postovanje ni prema prethodnom klubu sa kojim je onako strasno slavio trofeje i stavljanje tacke na crno-beli svet.
U nekoj hipotetickoj situaciji, da se Dangubic vrati u život, odigra kvalitetnu sezonu i Čovid mu ponudi ugovor, šta miliš šta bi se desilo? Da li bi Danguba osetio mrvu zahvalnosti ili ponovo ne bi mogao da odoli mogućnosti da čuva Spanulisa?
Nemoj samo paralele sa prošlim vremenima, jer odnos izmedju KK Partizana i Zvezde danas, nije za poredjenje sa odnosom iz nekih lepših vremena.
U trenutku Dangubićevog kršenja obećanja, odnos izmedju dva kluba je bio takav da je mafijaski projekat braće Vučić, danas poznat pod nazivom KK ILR, imao otvorenu misiju gašenja Partizana, uz pomoć cele državno-mafijaško-medijske aparature.
Dosta je i ovo da okacis.
Ode i Matijang u sokice...
Nek se spremi Gagic za povratak ;-)
Nek se spremi Gagic za povratak ;-)