KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2019/20
Zagadjujemo temu, ali mu samo uporedi tim iz prošle i ove sezone
Reath možda ima preko 200k, ali se u tom slučaju veci deo preliva u dzep Čovic dr Nebojše
Reath možda ima preko 200k, ali se u tom slučaju veci deo preliva u dzep Čovic dr Nebojše
non mollare mai
Irr, zar stvarno mislis da nece biti neke doselekcije u novembru, decembru? Da se nece otvoriti za jos 2 skuplja stranca kad vide da je ovo nedovoljno? Postoji mogucnost da se G - league ne bude igrala ili da pocne oko januara tako da ce biti opcija dovoljno..
Cekicu, zar stvarno mozes da povjerujes u milionska obestecenja za Kalinica i Gudurica? Mislio sam da je struka ozbiljnija...
Cekicu, zar stvarno mozes da povjerujes u milionska obestecenja za Kalinica i Gudurica? Mislio sam da je struka ozbiljnija...
Nebitna je svota novca,greh je poslati jedan jedini dinar u onakvim okolnostima...
Lako je pevati uz cugu....
Lako je pevati uz cugu....
- Irriducibili
Ne znam šta je više KKP mogao da uradi prošls.sezone, bio je prvi u svim takmičenjimaČekićar wrote: ↑Fri Aug 07, 2020. 12:09 amSreca pa se KKP bori za titule i EL.....
DV?...Koji je promenio pricu kako su rate pocele da lezu
Zoc?...Koji je slao milione u Zeleznik u vreme kada se Partizan sikanira
PSD.... Koji je prihvatio funkciju u KSS koji je direktno uticao na prljave radnje u KKCZV...Koji je pobegao kao cava i ostavio Duleta samog da izgine do kraja i prikljucio se neprijatelju...
Voli DV svoje rate, ali one nisu počele.sa.Ostojom. Šta god ja mislio o njemu, ne bi radio na tome da uništi KKP
Lavovski deo tih "miliona" nije završio u Železniku, dok se nasušno mu potrebni Kecman, Tepic i Maric lagano zaboravljaju
PSD je pobegao jer nije hteo da smeni DV-a, koji opet nije hteo sam da se skloni. Nije baš Coki srecan što je sad tamo gde jeste, naprotiv
non mollare mai
- Irriducibili
Isto važi i za nas, vršice se doselekcija u slučaju potrebedacolik wrote: ↑Fri Aug 07, 2020. 12:15 amIrr, zar stvarno mislis da nece biti neke doselekcije u novembru, decembru? Da se nece otvoriti za jos 2 skuplja stranca kad vide da je ovo nedovoljno? Postoji mogucnost da se G - league ne bude igrala ili da pocne oko januara tako da ce biti opcija dovoljno..
non mollare mai
Bicu ti dobar drugar ali cu ti onda zabiti noz u ledja ali nemoj da mi zameris,pamti ono od pre....Irriducibili wrote: ↑Fri Aug 07, 2020. 12:19 amLavovski deo tih "miliona" nije završio u Železniku, dok se nasušno mu potrebni Kecman, Tepic i Maric lagano zaboravljaju
Sad ispade da ljudi koji su stvarali istoriju Partizana,ispadose njegovi najveci unistitelji.
Ja se sa vecinom stvari slazem sa Cekicem,ali oko napusavanja bivsih igraca na osnovu nekih prica ili na osnovu onoga sto ocekuju navijaci od njih,necu nikad.
Sto se mene tice isti su mi kurac i uprava KK i FK,ne vidim nikakvu posebno razliku sem sto je u FK mnogo veci sljam,mozda i gresim ali na osnovu onoga sto sam vidjao do sad,tako je.
Ja se sa vecinom stvari slazem sa Cekicem,ali oko napusavanja bivsih igraca na osnovu nekih prica ili na osnovu onoga sto ocekuju navijaci od njih,necu nikad.
Sto se mene tice isti su mi kurac i uprava KK i FK,ne vidim nikakvu posebno razliku sem sto je u FK mnogo veci sljam,mozda i gresim ali na osnovu onoga sto sam vidjao do sad,tako je.
- Irriducibili
Kako neke price?..Jel doveo Kalinica?..Jel doveo Gudurica?...u vreme najveceg zlostavljanja Partizana....Jeste...molim lepo....to se ne radi...ja sam tako vaspitan,ne namecem vam mislenje naravno...samo iznosim svoje..
Pa prica je da su transferi bili milionski,ja u to ne verujem.
S druge strane nije doveo amatera,nego igraca koji je bio jedan od najboljih na F4 na kome su uzeli titulu.
S druge strane nije doveo amatera,nego igraca koji je bio jedan od najboljih na F4 na kome su uzeli titulu.
Visina obestecenja je sustinski nebitna...
Taman da je Jordan licno to se ne radi a ne igraci kojih imas koliko hoces na trzistu...
Vazda bilo Vanja>Guduric
Nisam nego sta da odgovorim na prvo mesto u pripremnom periodu...Tek je sledilo ono pravo,igranke van terena...Oblacenje tangi i haltera dok panteri krkaju kamagru...
- Irriducibili
Odnosi se na navodne milione i gde su te pare dominantno završile. Žoc naravno nije svetac i ima obaveza prema nekome, a to nije Čovic
non mollare mai
Pa kako nije bitna visina transfera ako kazes da im je pomagao?Oces da kazes da uopste ne treba da kupuje u Zvezdi zato sto mu je bitan Partizan?
Ja da sam Mačvan ili Saša Pavlović nikad ne bih pristao da glumim ikebanu.
Ostoja je smešan lik da bi mu ne Mačvan nego Bane Đekić bio savetnik.
Ali ko zna koji su interesi u pitanju, možda dozvola za izgradnju zgrade, ili kupovina državnog zemljišta ko zna šta. Mesto direktora Arene je zauzeto, to nije sigurno.
Smešna minje priča o "legendama".
Ostoja je smešan lik da bi mu ne Mačvan nego Bane Đekić bio savetnik.
Ali ko zna koji su interesi u pitanju, možda dozvola za izgradnju zgrade, ili kupovina državnog zemljišta ko zna šta. Mesto direktora Arene je zauzeto, to nije sigurno.
Smešna minje priča o "legendama".