KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Odlican uvod :) i zapažanja.
Danas naš Si slavi rođendan :)
A tu je i novi kamp tako da ako imate ili poznajete mlađe :)
Danas naš Si slavi rođendan :)
A tu je i novi kamp tako da ako imate ili poznajete mlađe :)
-
Kazandžija
Bok decki, evo i Kazandžije. Prvo da se zahvalim @vesely24 na pozivu da se pridruzim novom forumu. Sve pohvale momcima za ideju i realizaciju ove price. Nadam se dobrom druzenju i kvalitetnoj raspravi, prvenstveno o kosarci, ostale sportove gotovo da ne pratim vec godinama, zbog toga i moj prvi upis na ovoj temi.
Pozdrav (ne)radni narode.
Posle visednevnih molbi jednog od moderatora da se prikljucim forumu, odlucio sam da mu uslisim zelje. Dobar je decko.
Salu na stranu, nek je sa srecom forum, i da na temama bude sto vesely-ih i pozitivnijih postova kada je nas KK u pitanju.
Znajuci neke od momaka koji su ovo realizovali, ne sumnjam da ce izostati kvalitet.
Posle visednevnih molbi jednog od moderatora da se prikljucim forumu, odlucio sam da mu uslisim zelje. Dobar je decko.
Salu na stranu, nek je sa srecom forum, i da na temama bude sto vesely-ih i pozitivnijih postova kada je nas KK u pitanju.
Znajuci neke od momaka koji su ovo realizovali, ne sumnjam da ce izostati kvalitet.
Pozdrav ekipa! Dosao sam na forum na molbu jednog pomalo sumnjivog tipa koji je moderator. Ako od njega zavisi forum, propadamo nacisto.
Salu na stranu, nadam se zdravijoj prici u odnosu na neke druge forume. A nas Partizan bi mogao konacno da postane ZAISTA konkurentan u ABA, ali samo pod uslovom da se na 2 i 5 dovedu stvarno ozbiljna pojacanja.
Salu na stranu, nadam se zdravijoj prici u odnosu na neke druge forume. A nas Partizan bi mogao konacno da postane ZAISTA konkurentan u ABA, ali samo pod uslovom da se na 2 i 5 dovedu stvarno ozbiljna pojacanja.
-
Napredpartizan
Pozdrav svima, hvala na pozivu, sjajno otvaranje teme 
Pozdrav svim Grobarima :)
U prva dva dana prodaje sezonskih ulaznica je prodata gotovo 500 istih. Prica o nenormalnim cenama sada i definitivno pada u vodu, a i misljenja sam da kvalitetan tim mora da se plati da bi se gledao. Najnezadovoljniji su oni koji su za 4k zauzimali najbolja mesta pa im se sada ne placa vise od onih sto sede iza kosa.
- Misa Baksuz
Odlicno sigurno ce najbolje ici za vikend kada ce doci ljudi iz unutrasnjosti, a i ovo je ljeto mnogi su na odmore moze ovo ici ako bog da na 5-6 k sto bi bilo fenomenalnoTommen wrote: ↑Tue Jul 30, 2019. 8:20 pmU prva dva dana prodaje sezonskih ulaznica je prodata gotovo 500 istih. Prica o nenormalnim cenama sada i definitivno pada u vodu, a i misljenja sam da kvalitetan tim mora da se plati da bi se gledao. Najnezadovoljniji su oni koji su za 4k zauzimali najbolja mesta pa im se sada ne placa vise od onih sto sede iza kosa.
- Tajler Darden
Hvala svima na lepim rečima.
Lepo je videti vas "stare" da se polako okupljamo kao nekada. Čekamo još ljudi, verujemo da će ovo biti priča koja će dosta ljudi spojiti.
Lepo je videti vas "stare" da se polako okupljamo kao nekada. Čekamo još ljudi, verujemo da će ovo biti priča koja će dosta ljudi spojiti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- MorningGlory
Da li ste i vi iznenadjeni sa skoro 500 prodatih sezonskih u prva dva dana, po ovim visim cenama?
- Tajler Darden
Lično jesam. Verovatno zbog gneva, ne zato što mislim da su cene preskupe, već iz razloga šta je predsednik pričao u intervjuima na temu sezonskih karata.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Ja onako, i jesam i nisam. Videćemo kojim tempom će dalje ići prodaja ali očekujem manje prodatih sezonskih karata nego prošle sezone prvenstveno zbog cene. Pored toga, igra se isto evropsko takmičenje ali se selimo u Arenu što kod ljudi bližih meni nije ispraćeno na pozitivan način.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.
Ne treba zaboraviti momenat Novog Beograda gde je Arena mnogim navijacima sa Nbg, kojih nije malo, bliza od Pionira. U tome vidim ovakav odziv u pocetku.
Prosle godine su cene sezonskih bile nerealno niske, a cene pojedinacnih karata su povecane. Bas me zanima kolike ce biti cene pojedinacnih karata.
Prosle godine su cene sezonskih bile nerealno niske, a cene pojedinacnih karata su povecane. Bas me zanima kolike ce biti cene pojedinacnih karata.
Ja sam se licno iznenadio, ali to su standardni ljudi koji ce svakako uzeti. 4k sezonskih u Pioniru i u Areni nisu isto, a mislim da bazu za 8-9k standardnih nemamo, nazalost.MorningGlory wrote: ↑Tue Jul 30, 2019. 11:55 pmDa li ste i vi iznenadjeni sa skoro 500 prodatih sezonskih u prva dva dana, po ovim visim cenama?
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!