NBA

Sve o američkoj košarci.

Moderator: Moderator

Nemanjic

Re: NBA

Post by Nemanjic » Sat Aug 22, 2020. 4:27 am

Ma slazem se,samo kazem da je pocelo bas napeto i da su ga brzo isprovocirali,sto pokazuju i bacanja,koja izvodi 3/10 za sad.

Porzi i Set za sad odrzavaju neku nadu,ali veceras nije dobro.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Aug 22, 2020. 4:31 am

No Luka, no party

Bye bye Mavs
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Aug 22, 2020. 4:39 am

Može li iko da zamisli šta bi bilo da su uloge bile obrnute, antifa bagra bi deportovala Luku iz Amerike. Ovako je sve ok, crncima je rasizam dopuàten
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Sat Aug 22, 2020. 4:47 am

Ajdeeeeeeeee saaaaaad

Čekićar

Post by Čekićar » Sat Aug 22, 2020. 4:55 am

Aj sto tricu ne moze niko da pogodi vec se fulaku i ziceri i penali jbg

Čekićar

Post by Čekićar » Sat Aug 22, 2020. 4:58 am

Daj bre lenardu se sve svira ovo je smesno

Admiral

Post by Admiral » Sat Aug 22, 2020. 9:12 am

Ali koliko je sramotan Denver... Njihova odbrana je ispod nivoa ABA lige, a jos tužnije od toga je sto nemaju ni profil igrača da je promene , ili bar adaptiraju protiv Dzeza.

Ako oko Jokica gradis tim, Porter JR je visak.
Na stranu sav talenat koji je beskrajan, njegova odbrana je.... Nema reči koja bi opisala njegovu odbranu.
Zajedno su previse.

Čitam Gober razbija bla bla.... Denverova odbrana puca na svaki prvi prodor , pomoći nema, zaštita odruča ne postoji. Na svaki izlazak Jokica na pomoć je zicer za Francusku orlušinu.

I jos nešto, neka Meloun uplati neki čas kod Snajdera.

Klipersi mi ulivaju najvise poverenja. Sa PG koji igra tanku seriju, oni daju 130. O defanzivnom potencijalu da ne pričam.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sat Aug 22, 2020. 12:37 pm

Za mene su Klipersi najaca ekipa,imaju stvarno dosta kvaliteta i ofanzivno i defanzivno.Navijam za Dallas i nadam se da bar jos koji pobedu mogu da im otkinu.

Nikad me rasizam nije ni doticao,kada vidim u vestima takve stvari izbegavam i da citam,ali znam kakva je situacija u svetu.Kao sto kaze Irr,da je ovo sinoc na relaciji Herel-Luka bilo obrnuto,proterali bi ga iz Amerike.Nadam se da Luka nije ozbiljnije povredio zglob i da ce moci da igra bez problema u nastavku,jer ako bude igrao,a da oseca bolove bice to mucenje za celu ekipu.

Boston lagano odradjuje Filadelfiju i bez Hejvorda.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Aug 22, 2020. 1:36 pm

Odgledao sam skoro sve utakmice do sada i za mene nema dileme, u ovom trenutku Toronto deluje najspremnije. Ostali su bez prve zvezde tima, a to se opet praktično ne oseca. Fantastičan posao se radi u Kanadi, kapa dole
non mollare mai

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sat Aug 22, 2020. 3:08 pm

Toronto je za mene od pocetka sezone najprijatnije iznenadjenje,iskreno nisam ocekivao da ce ostati na ovom nivou i verovatno su do sad najvise pokazali,ali ajde da sacekamo da vidimo PO seriju sa nekom ozbiljnijom ekipom.Cak i ako izadju sa Istoka,u eventualnom finalu sa LAC,dajem vece sanse Klipersima.

Sto se tice samog Istoka,za sad sam malo vise ocekivao od File i Indiane.Milvoki je za mene nepredvidjiva ekipa i ne znam sta da ocekujem od njih,ne bih me iznenadilo i da ispadnu od Majamija u eventualnoj drugoj rundi,a ne bi me iznenadilo ni da izadju sa Istoka.Navijam za Boston da uzme Istok,ali mislim da ce to da bude Toronto.

Jedva cekam utakmice druge runde,cak ih vise iscekujem nego Zapad,mislim da bi duel Majamija i Milvokija mogao da bude za sve ljubitelje PO.Majami ima ludake u ekipi i nece se lako dati,a i igraju sasvim dobru kosarku.

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Sat Aug 22, 2020. 3:18 pm

Ne moze Toronto da izadje iz serije sa Bostonom ali respekt zasluzuju, pokazuju stvarno sampionski mentalitet

Admiral

Post by Admiral » Sat Aug 22, 2020. 5:45 pm

Toronto odiše svežinom.
Odbrana je temelj, i najbitnije, igraju šampionsku košarku.

Međutim, BN ovako osakaćen ne može da bude merilo ako se držimo šampionskih kriterijuma.

Izgledaju spremno, izgledaju skockao max, ali aj da sačekamo protiv jačeg protivnika.

A ko je najvise podbacio?
Za mene 76ers, i to ubedljivo.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sat Aug 22, 2020. 6:11 pm

Pa jeste Fila podbacila bez dileme,ali mene je dosta razocarala i Oklahoma,nadam se da ce veceras uspeti da se prilagode.Mada,nije lako igrati protiv ovakvog Hjustona.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Aug 22, 2020. 8:32 pm

Doslovce ovako trenutno izgleda LAC
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Aug 22, 2020. 8:42 pm

Admiral wrote:
Sat Aug 22, 2020. 5:45 pm
A ko je najvise podbacio?
Za mene 76ers, i to ubedljivo.
A šta si očekivao od tima koji vuče samo Embiid. Povreda Simmonsa je nenadoknadiv gubitak za inače siromašan roster. Njima je krajnje vreme za radikalne promene i trejd jednog od dva glavna igrača, koji ionako teško igraju zajedno
non mollare mai

Post Reply