NBA
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: NBA
Ne daju se šampioni, serija je izjednačena, ali je sada energija svakako na njihovoj strani
non mollare mai
Raspad Toronta u petoj utakmici.Gledajuci celu seriju,Boston je ovo do sada trebao da zavrsi.
- Irriducibili
Boston ima veci individualni kvalitet i širu rotaciju, ali ne mislim da je nemoguce da gledamo i 7. utakmici. Deluje mi da Toronto ne može ponoviti ovako lošu utakmicu
non mollare mai
Za veci individualni kvalitet nisam bas siguran da je na strani Bostona,treba uzeti u obzir da igraju bez Hejvorda,a za rotaciju se svakako slazem.Starteri Toronta uzimaju po 40+ minuta i to se nekada odrazi na terenu,narocito u sutu.
Uh,kakva prva cetvrtina Jokica,mislim da obozava da igra protiv Herela.Iznenadjujuce zrela utakmica za sada i Portera.Ono sto ne valja za Denver je raspucani Dzordz.
Uh,kakva prva cetvrtina Jokica,mislim da obozava da igra protiv Herela.Iznenadjujuce zrela utakmica za sada i Portera.Ono sto ne valja za Denver je raspucani Dzordz.
- Irriducibili
LAC potpuno neozbiljno igra utakmicu, ovakva odbrana se ne igra ni u regularnom delu. A ekipa prepuna vrsnih defanzivaca
P.S.
Tatum i Brown su talenti kakve Toronto nema, oni su prinudjeni da igraju rudarsku košarku, ali je problem što Boston i fizički može da im parira
P.S.
Tatum i Brown su talenti kakve Toronto nema, oni su prinudjeni da igraju rudarsku košarku, ali je problem što Boston i fizički može da im parira
non mollare mai
- Irriducibili
- Irriducibili
Sve su pokušali, ali se jeziva napadačka impotentnost nije mogla nadomestiti
non mollare mai
- Irriducibili
Po svemu vidjenom Toronto je vec trebalo da pakuje kofere, a oni volšebno samo na -4
non mollare mai
Zaista neverovatna serija,nekoliko puta prezaljeni Toronto ode u G7..Da li je mogao na kraju regularnog dela da da bacanja Anonobiju za onaj faul Tejtuma?
Biće tragedija ako Roketsi ne daju D'antoniju još jednu šansu da sprovede svoju ideju. Lepo je to zamišljeno, Kovington pun pogodak, PJ Taker i Grin fino nadoknadili Kapelino odsustvo, Gordon radi ono što se od njega očekuje, Harden je Harden ali ko je očekivao da će Vestbruk ovako da podbaci u sistemu koji je stvaran za njega. U regularnom delu sezone je delovalo par puta da zna gde je njegova najjača snaga, ali u PO bas los. Kakve kontre je brat otvarao lejkersima to nijedan njihov bek nije u stanju da izvede
- Irriducibili
Ne znam šta bi donela još jedna sezona? Ideja jeste originalna i svidja mi se, ali nema tu dovoljno kvaliteta za pobede u kontinuitetu i sam vrh
non mollare mai
Pa još jedna šansa pre svega za Vestbruka... mislim, imaju Hardena koga manje više moraš da udvajaš i imaš ekipu koja će maksimalno raširiti - logika kaže da jedan prodor igrač treba sa razvali tu. I oni imaju Vestbruka koji je jedan od najbolnih prodor igrača ali brat je u fazonu poludistanci i distanci... i večeras je ispogadjao solidno u drugom ali mislim da je svega dva puta išao do samog obruča...