NBA

Sve o američkoj košarci.

Moderator: Moderator

Čekićar

Re: NBA

Post by Čekićar » Mon Sep 28, 2020. 9:17 am

Tajler Darden wrote:
Mon Sep 28, 2020. 9:15 am
Zna Čekić da sam na jednom mestu prognozirao finale koje nas očekuje i to pre početka restarta.

Dalja prognoza -> Majami Hit uzima prsten.
Svaka cast,posebno za Miami :D

Nadam se da neces pogresiti ni u velikom finalu :good:

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Sep 28, 2020. 9:36 am

Pet Rajli je okupio šampionsku generaciju.

Zna on zašto je doveo Drahgona. Znamo mi ko nas je ubio u finalu 2017.

Džimi je izašao iz one faze loženja da kad si superstar, odmah si iznad ostalih (setiti se odnosa prema Rondu u Čikagu).

Trejd prvo kod Viginsa i KAT-a, a onda i kod Embida, verovatno mu je pokazao da biti superstar ne znači biti razmažen.

Tip je na mestu, čini saigrače boljima, šut preko četiri ruke ne hrani mu ego.

Dopunjen Hirom, Dankanom... Krauderom i Olinikom, koji su kroz sistem Seltiksa shvatili šta je plejof... Igi šampion i Adebajo koji pokazuje zašto je Pet tata i mama.

Na Spolstri i igračima je da dokažu ono što je Pet video u njima.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Mon Sep 28, 2020. 1:06 pm

Od danas nas samo jedno interesuje, BEAT LA!!!

dacolik

Post by dacolik » Mon Sep 28, 2020. 2:57 pm

Bice blizu. 4-1 za LAL.

Houdini

Post by Houdini » Tue Sep 29, 2020. 8:21 am

Doc Rivers dao otkaz u Klipersima..

citam komentare noname ljudi po netu, a pre neki dan slusao Sasu Pavlovica.. pa ne znam kojoj skoli misljenja da se priklonim, onoga kojem je bio trener ili onima koji nisu nikada igrali profesionalno kosarku, a neki mozda ni basket zaigrali :D

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Sep 29, 2020. 11:02 am

Houdini wrote:
Tue Sep 29, 2020. 8:21 am

citam komentare noname ljudi po netu, a pre neki dan slusao Sasu Pavlovica.. pa ne znam kojoj skoli misljenja da se priklonim, onoga kojem je bio trener ili onima koji nisu nikada igrali profesionalno kosarku, a neki mozda ni basket zaigrali :D
Stoji da mnogi kako ti kazes noname ljudi preteruju ali da li postoji igrac koji javno ne govori pozitivno o svom bivsem treneru?....Ne postoji...tako da mi je bzv ta spika kao da li da verujem bivsem kosarkasu ili nekim tamo ljudima kada ce svaki igrac iz postovanja pricati pozitivno cak i ako ne misli tako...

Svaki trener u teoriji zna mnogo o kosarci ali je upitno u kojoj meri to moze da prenese na parket.....

Houdini

Post by Houdini » Tue Sep 29, 2020. 11:22 am

ne znam da li si gledao podcast, ali ono nije bilo iz postovanja vec je detaljno opisao zasto ga ceni.. mozda nece govoriti lose o bivsem treneru, ali ce preskociti ili bas iz kurtoazije odgovoriti.. tipa kad za 10 godina budu pitali LeBrona o Davidu Blattu, sumnjam da ce ga nahvaliti, ili Messija kad budu pitali za neke trenere.. oni ce ga verovatno nahvaliti iz kurtoazije i PR-a, ali jasno je sta misle o njima.. kao sto je jasno sta Pavlovic misli o Docu kada prica ili sta misle Partizanove ruze o Duletu..

fora je sto su vrhunski treneri vrhunski i naravno da ce ih hvaliti uglavnom, retko se desi da zaluta neki potpuni amater u vrhunski tim..

da slazem se da teoriju svako zna manje ili vise dobro, sa razvojem tehnologije pogotovo.. ako si posvecen tome i svom poslu teoriju drzis u malom prstu.. zato se sve svodi na funkcionisanje i razmisljanje pod pritiskom i pogotovo komunikaciju sa igracima, od cega direktno zavisi i implementacija tvoje ideje.. u danasnjem vremenu ako nemas dobru komunikaciju sa igracima, dzaba ti sva teorija, i to je ono sto u danasnjem vremenu odvaja prosek od vrhunskog trenera..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Sep 29, 2020. 12:15 pm

Ne znam čemu čudjenje što su se LAC i Rivers razišli, mene.samo.čudi da je za to trebalo da prodje dve nedelje.od.debakla
non mollare mai

Nemanjic

Post by Nemanjic » Tue Sep 29, 2020. 1:29 pm

Čekićar wrote:
Tue Sep 29, 2020. 11:02 am
Houdini wrote:
Tue Sep 29, 2020. 8:21 am

Stoji da mnogi kako ti kazes noname ljudi preteruju ali da li postoji igrac koji javno ne govori pozitivno o svom bivsem treneru?....Ne postoji...tako da mi je bzv ta spika kao da li da verujem bivsem kosarkasu ili nekim tamo ljudima kada ce svaki igrac iz postovanja pricati pozitivno cak i ako ne misli tako...

Svaki trener u teoriji zna mnogo o kosarci ali je upitno u kojoj meri to moze da prenese na parket.....
Dusko Savanovic se ne bi slozio sa tobom :-)

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Sep 30, 2020. 12:33 pm

Houdini wrote:
Tue Sep 29, 2020. 11:22 am

da slazem se da teoriju svako zna manje ili vise dobro, sa razvojem tehnologije pogotovo.. ako si posvecen tome i svom poslu teoriju drzis u malom prstu.. zato se sve svodi na funkcionisanje i razmisljanje pod pritiskom i pogotovo komunikaciju sa igracima, od cega direktno zavisi i implementacija tvoje ideje.. u danasnjem vremenu ako nemas dobru komunikaciju sa igracima, dzaba ti sva teorija, i to je ono sto u danasnjem vremenu odvaja prosek od vrhunskog trenera..
Lepo receno,dzaba ti je ako igrac nece da te prati..Moras da ga ubedis da ti veruje i sto je jos bitnije da gine za tebe :D
Zato je tako cesto da jedan trener gde god da ode dovlaci za sobom nekog..a to ne radi jer je taj jedinstven vec zato sto je sve kliknulo izmedju njih dvojice...
@Nemanjic

Sta kaze Savan na tu temu? :D

Nemanjic

Post by Nemanjic » Wed Sep 30, 2020. 3:05 pm

Nisam mislio na ovu temu,nego na to da igrac prica lepo o svom bivsem treneru.Posto je Savan napljuvao Karija posle Bayerna.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Oct 01, 2020. 5:19 am

Bam izašao zbog povredjenog ramena, Butler iskrenuo levi zglob, izgleda da nam je upropašten spektakl i da ce ova serija postati formalnost
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Oct 02, 2020. 12:55 am

non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Oct 05, 2020. 4:05 am

Jimmy Butler :blue: :blue: :blue:
non mollare mai

White Mamba

Post by White Mamba » Tue Oct 06, 2020. 1:00 pm

Greote sto je pola prve postave Majamija polomljeno..bilo bi svasta..ovako..
Dzimiju svaka cast

Post Reply