KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
torima

Re: KK Partizan 2020/21

Post by torima » Tue Oct 06, 2020. 7:30 pm

miloje ceka bruklin ili denver
dobijamo veneciju...

Naka

Post by Naka » Tue Oct 06, 2020. 10:36 pm

Treca cetvrtina ono sto treba da se igra. Dobra odbrana, mnogo energije, vise tranzicije i bez egzibicija zvanih Stefan Jankovic i Trifunovic.

dacolik

Post by dacolik » Wed Oct 07, 2020. 1:35 am

Trpaj Scepo glupe grobare ! :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Oct 07, 2020. 1:55 am

Bojim se da večerašnjom pobedom nisu naši problemi otklonjeni, vec samo prikriveni

Večeras nam je ulazilo nešto što sutra nece, mahom sve iz igre 1 na 1. Voleo bih, ali mi je teško da pretpostavim da ce nam ovo biti standard

CMM pokazao potpuno drugačije lice u odnosu na meč protiv Borca, Jare nam je najstandardniji igrač, Thomas fizički nikad bolji i to daje rezultat, Mosley na nivou na koji nas je navikao. Ostalo tanko...

Mika više nije zagonetka, za naše ambicije nam je neophodan bolji igrač. Dobar u bloku i izlasku iz pika i to je to što se napada tiče, dok u odbrani imamo igrača manje. On onako skracen ne može ni četvorku, koja ume da igra ledjima da odbrani, petice su vec nerešiv problem. Plašim se da ce vec Reed to obilato koristiti
non mollare mai

Naka

Post by Naka » Wed Oct 07, 2020. 2:25 am

Kodi je igrac tranzicije. Iz dobre odbrane on moze da rastrgne skoro svakog u EC i ABA ligi. Njemu ce biti problem pozicioni napadi i Scepino "znanje" da ga iskoristi tj da mu objasni neke akcije.
Ovo za Tomasa je odlicno receno. On nikad spremniji. Zategnut ko pracka, ne komplikuje toliko.
Vratice se brzo i ostali igraci u svoj proslosezonski mod.
Mada, mene najvise brine pozicija Stefana Jankovica. Covek je opasna nula od igraca. Vrlo nizak kosarkaski koeficijent inteligencije. Mislim da o njemu prvo treba da sednu i da popricaju. Za njega definitivno nema mesta u Partizanu.
Onda da se resi status Angola/Trifunovic. Prvi pokazao protiv Borca da mu "usporeni snimak" nije do kolena, ali nekako "usporeni snimak" ima prednost, iako ni on nije dobio ni minut. Ovom timu nedostaje napadacko krilo. Dangubic to nije, a Zagorac je igrac sa velikim brojem povreda, nekonstantan i nepouzdan.
Nakon te dve pozicije dolazimo i do Mike. Odnosno prvog centra koji trenutno ne zasluzuje ni mesto treceg centra kluba. Metiljav. Rekli su mi da mu je ta mekoca mana, ali ja nisam verovao da neko sa onakvim telom moze da bude metiljav u duelu. Cvrstina je ono sto cini igraca ozbiljnim. Mozli je nizak, ali se ne pomera lako. Duel skoro uvek dobija i pravi prevagu u svoju korist. Ono sto je dobro sto ce Mika imati dobrog sparing partnera na treningu, gde i sam moze da vidi gde se nalazi u ozbiljnoj kosarci.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Oct 07, 2020. 3:14 am

Ogroman problem nam predstavljaju ugovori sa igračima, otuda Stefan Jankovic, Angola, možda i Trifa. Tu spada i Ali Nikolic. Nemamo mi para za tu zajebanciju i raskide ugovora na štetu kluba

Otuda se nije smela dozvoliti vrlo problematična doselekcija. O Miki je vec puno rečeno, a tu je i Dangubic, te u pregovorima vrlo nefleksibilni Gordic, koji ne samo da ništa ne igra, vec dozvoljava sebi da se prepire s trenerom. Sve su to Šcepini gresi
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Oct 07, 2020. 1:04 pm

Postavka sa dve petice koje ne mogu u bazen da ubace,da ili ne?...i zasto?...

dacolik

Post by dacolik » Wed Oct 07, 2020. 1:18 pm

Da bi se umanjio ucinak unutrasnjih igraca Venecije, zar nije ocigledno...

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Oct 07, 2020. 1:21 pm

dacolik wrote:
Wed Oct 07, 2020. 1:18 pm
Da bi se umanjio ucinak unutrasnjih igraca Venecije, zar nije ocigledno...
Nije,pokazujemo dve petice pre nego sto je Rafaele upario Watta i Vidmara...

Sreca pa su Deju svirana 3 brza faula u 1/4 pri postavljanju blokova....Inace petica na Deju koji igra spolja i koji ne ulazi u reket.....

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Oct 07, 2020. 2:03 pm

Prvo bih izneo neka svoja razmišljanja koja sam imao pre utakmice i nažalost i dalje tako razmišljam, iako bih voleo da ne budem u pravu.

Mišljenja sam da Vlado neće dugo opstati na klupi... Već od treće utakmice u sezoni, igra mečeve pod pritiskom, gde ga poraz može koštati posla. Ovaj meč juče nekako me je podsetio na utakmicu protiv Budućnosti kada je Pera bio trener, gde se dosta stvari poklopilo u jednm meču, a pre i posle toga dosta izgubljenih na jednu loptu ili na glupost.

Dosta stvari nam je juče išlo na ruku, pre svega suđenje, a onda i to što su oni ispod bili napunjeni ličnim greškama. Nama su što kaže Irr ušli neki 1 na 1 šutevi, neke nerezonske stvari su prošle (trojka Jankovića kada se odbacio unazad, neke poludistance ostalih igrača) i posle se lako stvori sigurnost.

Prevelike su amplitude u igri, da bih doneo bilo kakav zaključak. Nešto više ćemo moći da pričamo kada se završi ciklus od još recimo tri utakmice.

Šćepanović je skapirao da je Mozli ubedljivo najbolji centar (rekao bih jedini na nivou koji nam je neophodan, ako želimo zaista u EL) i to se odmah vidi. Čovek svojim ponašanjem i odnosom stvarno pokazuje kako treba nositi ovaj grb.

Kažem još jednom, mnogo mi je nejasnoća, na osnovu prethodnih trenera početnika, izgleda mi da je ova pobeda više plod dosta različitih faktora (uz našu dobru igru), no polako...

Svakako, podrška Vladu. Želim mu da me demantuje.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Oct 07, 2020. 2:33 pm

Čekićar wrote:
Wed Oct 07, 2020. 1:04 pm
Postavka sa dve petice koje ne mogu u bazen da ubace,da ili ne?...i zasto?...
Faktor iznenadjenja, žabari se nisu snašli da zaigraju katanaco :lol:
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Wed Oct 07, 2020. 2:58 pm

cestitke Scepi na prvoj pobedi, zelim mu jos puno istih..

Naka

Post by Naka » Wed Oct 07, 2020. 4:29 pm

Al sve po strani, meni idalje najveca misterija, ko forsira "usporeni snimak" medju 12 igraca Partizana. Razumem da on moze da odigra nekada pristojno par minuta, ali niti je klinjo niti nesto obecava.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Oct 07, 2020. 4:37 pm

Ko je usporeni snimak? :D
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Naka

Post by Naka » Wed Oct 07, 2020. 4:46 pm

Trifunovic... Njegova brzina fascinira. Njegovo kretanje igra... Da ga stave u onaj Borac on ni tamo ne bi imao vise od 5 minita.

Locked