KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
dacolik

Re: KK Partizan 2020/21

Post by dacolik » Thu Oct 08, 2020. 2:15 pm

Ma kakvi, ako je tacna cifra za Miku koju ste ovdje pominjali onda cisto sumnjam da nisu imali novca za Reed-a. Jurila je Buducnost i Hamiltona dok je bio koliko-toliko dostupan pa mu nije nudila 700k koliko Naka misli da imaju :lol:

Nemanjic

Post by Nemanjic » Thu Oct 08, 2020. 2:31 pm

Naka wrote:
Thu Oct 08, 2020. 11:40 am
Ne, igraci igraju za 1000 eura mesecno. Vi zivite u nekim bajkama da su plate kosarkasa smesne. Rid ne igra za sicu i znatno je skuplji od Mike. Prosle godine je u Oliju zaradjivao (nasao sam podatak) oko 800k eura. A Koti Klark u istoj toj Buducnosti je imao ugovor na 730k sa bonusima.
A sto se tice Dzekirija, videcemo tokom sezone sta ce biti sa njim. Kao sto se i evropski klubovi satrase da dovedu Vilijamsa.
A sto se tice Lojda, pa da on je dosao u Zvezdu kao najbolji igrac Valensije iz ljubavi prema Vesni.
Nijednom nisam rekao da su plate igraca smesne,da igraju za sicu ili da Lojd igra iz ljubavi prema bilo kome,samo sam njega uzeo za primer kao (po mom misljenju) trenutno najboljeg igraca u ABA ligi i nisam siguran,ali pretpostavljam da ni on ne igra za vece pare nego sto si naveo da Reed ima u Buducnosti.Reedova karijera je u silaznoj putanji i sad je skuplji nego Mika,ali sigurno nema kao sto je imao u Olimpijakosu i siguran sam da smo mogli da ga priustimo,ali je tesko da priznamo da smo pogresili u odabiru.

Sto se tice Dzekirija,nema sta da cekamo da vidimo tokom sezone,covek ima minute u jednom sasvim ozbiljnom EL klubu,aktuelnom sampionu ACB lige i meni je bilo nelogicno da si rekao da je bolje sto smo uzeli Miku jer Dzekirija i onako niko nece.Njega mi nismo ni mogli da priustimo ove sezone tako da nismo ni mogli da pogresimo oko njega.Ali ako smo mogli da dovedemo Reeda,Wilijamsa,Rejnoldsa onda smo svakako pogresili,svaki od njih je kvalitetni od Mike.Kazem,ako smo mogli.

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Oct 08, 2020. 2:37 pm

Nikada mi nece biti jasno zasto ljudi imaju potrebu da budu insajderi,sta je problem reci ne znam,nisam upoznat sa ugovorima,ne znam za koliko igra??

Dolazimo do toga da se admin frlja ciframa a prica se o ozbiljnosti foruma...Nista licno Naka ali tako je...Ja prvi nisam upoznat,znam ono sto cujem...Zato o tome ni ne pricam vec iskljucivo o parketu....

Naka

Post by Naka » Thu Oct 08, 2020. 4:35 pm

Čekićar wrote:
Thu Oct 08, 2020. 2:37 pm
Nikada mi nece biti jasno zasto ljudi imaju potrebu da budu insajderi,sta je problem reci ne znam,nisam upoznat sa ugovorima,ne znam za koliko igra??

Dolazimo do toga da se admin frlja ciframa a prica se o ozbiljnosti foruma...Nista licno Naka ali tako je...Ja prvi nisam upoznat,znam ono sto cujem...Zato o tome ni ne pricam vec iskljucivo o parketu....
Vidi, cela prica je za Miku koji ima oko 300 hiljada za 2 sezone i Rida koji je prosle godine imao za sezonu oko 800 hiljada. E sad ako se uzme da je Buducnost prosle godine Kotija placala preko 700 sa bonusima, ne verujem da je ovaj dosao za sicu, pogotovo ako se uzme da Buducnost ne igra EL, a da je on opet centar sa zavidnom karijerom.
Ja sam prosle godine izneo budzet kada su svi nagadjali, i eto na kraju i Ostoja izadje sa skoro identicnim ciframa.
Poenta je sto Rid i Mika ne mogu da se porede ni platezno ni igracki trenutno. I nismo mogli da dovedemo ni Rida ni Vilijamsa a ni Rejnoldsa, jer da smo mogli doveli bi ih.

Asterix

Post by Asterix » Thu Oct 08, 2020. 6:08 pm

Naka wrote:
Wed Oct 07, 2020. 11:36 pm
Rid je prosle godine zaradio skoro 1 milion eura u Oli. Pre toga igrao za oko 1,5 miliona u americi.
On u Buducnosti ne igra ispod 700 hiljada.
Djuture a?
Ne igra ti Rid za 700 jesi lud...

dacolik

Post by dacolik » Thu Oct 08, 2020. 7:02 pm

Naka, raspitaj se jos malo vise jesmo li mogli da ga dovedemo i koliko kosta...

mali_buda

Post by mali_buda » Fri Oct 09, 2020. 9:07 pm

Da se uključim u priču o Miki. Za sada mi deluje da je baš ono što nam nije trebalo.

Ofanzivno impotentan (to već imamo), defanzivno premekan (potrebna nam sušta suprotnost).

Bio bih presrećan da me demantuje.

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Oct 09, 2020. 11:27 pm

Nikada nisam imao problem da iznesem misljenje ma kome se to svidjalo ili ne,tako cu i sada rizikovati da me svi napadnu...

Misljenja sam da trenutno nemamo nikakve sanse protiv Czv,promena na klupi je neophodna i svaka pobeda trenutno nam je medvedja usluga...

Scepu gotivim i nemam nista protiv njega ali i rodjenom kazem iskreno sta mislim....

Asterix

Post by Asterix » Sat Oct 10, 2020. 1:13 am

Čekićar wrote:
Fri Oct 09, 2020. 11:27 pm
Nikada nisam imao problem da iznesem misljenje ma kome se to svidjalo ili ne,tako cu i sada rizikovati da me svi napadnu...

Misljenja sam da trenutno nemamo nikakve sanse protiv Czv,promena na klupi je neophodna i svaka pobeda trenutno nam je medvedja usluga...

Scepu gotivim i nemam nista protiv njega ali i rodjenom kazem iskreno sta mislim....
To da nemamo nikakve sanse protiv Czv to svako zna, jaci su od naas realno za 10-15 poena u ovom sastavu a kada na to dodas Rocestog, Terija i jos jednu cetvorku sto ce dovesti ide to na 20+... Za nas bi sjutrasnji poraz pa da ne kazem mozda i bio koban, doveo bi u pitanje nas plasman u 4,,, Tesko da mi mozemo i sa ovakvim Mornarom pogotovo u Baru, Cedevitu na strani nismo dobili ko zna od kad tako daa izuzetno bitan mec za nas, mislim da nama treba jedan ozbiljan igrac na poziciji 2/3 koji pravi razliku da ne kazem i prvi centar jer je Mika kriminalan da bi bili konkurentni sa Zvijezdom... Ne bih da branim Scepa ali realno nas je i premali broj pripremnih utakmica.... Bas smo premalo odigrali i to je jednostavno doslo na naplatu i to sa kluzom slobodom i sa kim vec ostali su imali daleko jace sparing partnere i odigrali bar 2-3 neki mozda i 4 meca vise od nas...

dacolik

Post by dacolik » Sat Oct 10, 2020. 1:16 am

Svemirska Zvezda sa prekaljenim i prekvalitetnim trenerom na klupi. Nemojte da nestanete na kraju sezone.

Naka

Post by Naka » Sat Oct 10, 2020. 1:27 am

Nama samo treba igrac poput Lojda. Neko ko ume da pogadja. Doduse takav igrac kosta ¼ naseg budzeta. Ali polako, sezona je duga, ko zna sta sve moze da se desi.

Asterix

Post by Asterix » Sat Oct 10, 2020. 3:15 am

Naka wrote:
Sat Oct 10, 2020. 1:27 am
Nama samo treba igrac poput Lojda. Neko ko ume da pogadja. Doduse takav igrac kosta ¼ naseg budzeta. Ali polako, sezona je duga, ko zna sta sve moze da se desi.
Naravno ali u ovom trenutku su daleko jaci od ostalih... Kao sto kazes sezona je dugacka moze svasta da se desi

Asterix

Post by Asterix » Sat Oct 10, 2020. 3:16 am

dacolik wrote:
Sat Oct 10, 2020. 1:16 am
Svemirska Zvezda sa prekaljenim i prekvalitetnim trenerom na klupi. Nemojte da nestanete na kraju sezone.
Pa nije bas neka klasa od trenera, ali ako cemo realno najbolji je trener u ABA ligi...
Vidjecemo daj boze da sam pogrijesio.

Čekićar

Post by Čekićar » Sat Oct 10, 2020. 9:36 am

dacolik wrote:
Sat Oct 10, 2020. 1:16 am
Znas kako ja takve price slusam od 2013. pa vidim da niste nestali nego verujete jos vise....

Realnost nije briga na koju se obazirete,samo ukljucite lozana mod i to je to....a zapravo na osnovu nicega...Prosle sezone je bila jedina sansa od spomenute 2013,sve ostalo ukljucujuci i ovu sezonu je sviranje kurcu....

dacolik

Post by dacolik » Sat Oct 10, 2020. 10:40 am

To nije moja prica. Sto je osvojio to u karijeri Obradovic pa da se strahuje od njega toliko? A vodio je vrlo kvalitetne timove.
Znaci, trejdmark njegovih timova je da igraju jaku odbranu, ali u napadu su zato bezidejni i ako pik ne prodje istekne vrijeme ili se zavrsava nekim nemogucim sutem. Gledao sam im petorke na sto lice, previse igraca zadatka i ljudi koji ne umiju normalno u dribling da krenu. Vidjecemo i kako ce to sad s Rocestijem da izgleda (sto gube, sto dobijaju i koliko) . Bice vremena da ih analiziramo pred utakmicu s nama ali me interesuje sto se glorifikuje taj trener.

Locked