KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Radena14th

Re: KK Partizan 2020/21

Post by Radena14th » Sun Oct 11, 2020. 12:26 am

Čekićar wrote:
Sun Oct 11, 2020. 12:12 am
Mi moramo da zivimo od jake odbrane i tranzicije...a toga uglavnom nema jer uglavnom igramo lose i odbranu..

-Mnogo izolacija i igre 1 na 1...slab protok lopte...
Upravo ovo, ovo mi liči na Radonjićeve nekadašnje ekipe, useravanje u odbrani i iz toga tranzicija, jer je na postavljenu ekipu cela ekipa diskutabilna, malo ili nimalo kreacije u napadu... CMM je za opisanu igru kao riba u vodi, na 5 na 5 katanaćo u reketu i završio si pola posla... Daj nekog da razmrda ekipu, matori Struja, Poceko, Gagi Nikolić, Lalatović :D ...

Ide ovo niz vodu, čim Tegi piše da je Tomas poslat u WC na kenjanje, Gordić zavaren za klupu, Trifa skrajnut skroz, Angola se ni ne koristi nikako, nema ideje u napadu, bez odbrane u OT, još ne mogu doći sebi od stresa koji sam preživeo od svakog napada Budućnosti, tačno sve crne mačke u petorci, Kobs, Ivanović, Šehović, Nikolić...

Skoka nigde, odbrana puca laganica, carini se lopta jer nema nijedne čestite akcije, lako se seku i onda basketaška improvizacija...

MMM

Post by MMM » Sun Oct 11, 2020. 12:10 pm

Nakon prospavane noci odgledao sam efektivnu igru tj.50min i stvaro smo nakon sto smo napravili seriju 16-0 psihicki pali sto nije dobro. Mora psiha da se poboljsa uz kretanje i sutiranje pojedinih igraca. Nekako mi se cini da bi Trifa imao vise uspeha u pogadjanju kosa od pojedinih igraca. Dangubic je odigrao vrlo finu utakmicu cak i bolju nego protiv Venecije tako da se primeti napredak.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sun Oct 11, 2020. 1:36 pm

Nakon (ne)prospavane noći još mi je jasnije ko dan kako tim ne može napredovati i krenuti uzlaznom putanjom sa Šćepom na čelu. Previše ima pogrešnih odluka u vođenju + ga igrači ne zarezuju puno otuda konflikti prvo sa Gordom potom i Tomasom. Nevetovatno da se za kratko vreme izgubilo onakvo zajedništvo, energija koja nam je bila zvezda vodilja za velike stvari u proteklom periodu.

Treba biti surovo iskren i reći da sadašnjem ništa slabijem rosteru u odnosu na sezonu pre fali trener koji može sve posložiti u skladnu celinu.

Očito Šćepanović nije kapacitet za vođenje kluba poput Partizana.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Oct 11, 2020. 2:09 pm

Pisali smo Irr i ja (nekada da se usaglasimo :D) da nam je mnogo stvari išlo na ruku protiv Venecije... Za razliku od tog meča sem Jaramaza (do produžetaka) nismo imali raspoloženog igrača i meni je tu razlog prost. Niti Tomas, niti CMM nisu pogađali neke šuteve koje su uspeli da ubace protiv Venecije i da steknu samopouzdanje.

Ne treba zaboraviti da je Budućnost došla u Beograd nakon meča u Francuskoj i mislim da bi u nekim normalnim uslovima nas ovakve rešili deset razlike.

Nemamo glavu, nemamo rep. Nemamo definisane rotacije, nemamo faktor iznenađenja. Bukvalno ispada da se ništa nije radilo čitavo leto. Zagorac i Dangubić uzeli su skupa 19 šuteva... Totalna anarhija.

Pravi se serija 16:0 i ne uspeva da se slomi protivnik. Kad smo bili u seriji 9:0, Gordić je uzeo prvo onaj šut preko Ivanovića, a onda i trojku u idućem napadu, nijednom nije pogodio koš. Na početku poslednjeg perioda, Jaramaz kao najraspoloženiji uzima jedan šut u prvih pet ili šest napada, ostalo završavaju Gordić i Zagorac.

Ne znam kako su uspeli da odaberu Miku pre Rida. Jedan upućeni momak je na jednom mestu sinoć napisao da je Rid 50k skuplji od Mike... Tek mi onda nije bilo dobro. Mekušac, plaši se kontakta, nema ničeg potrebnog za Partizan.

Pejdž 30% slabiji igrač nego prošle sezone...

Ekipa prosečnih igrača, koja je imala kvalitetnog trenera (Ma šta mislio o Trinkijeriju nakon odlaska, on je level iznad EK, nešto malo ispod sredine EL) prošle sezone uspela je da svoje mane zamaskira. Na taj prosek, dovedeni su prosek igrači... Niko sem Jaramaza nema taj neophodan EL upside.

Još jedna protraćena sezona je pred nama... Ostojina Vesićeva CZ za siromašne je pred kolapsom.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Oct 11, 2020. 2:12 pm

Ovaj tim je Trinkijeri selektirao, Šcepanovic doselektirao. Katastrofalno...

Dva pleja bez šuta, dvojka bez akcija posle kojih je jedino opasan, trojke kojima je lomljenje tabli i obruča jedno od glavnih obeležja, dve četvorke sa problemima u glavi i trecom koja još nije zaigrala, te tri petice potpuno bezopasne na više od pola metra udaljenosti od koša, dok dvojica prave i ozbiljne defanzivne probleme

Bojim se da ovako selektiran tim ne bi uzeo nijedan ozbiljan trener
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Oct 11, 2020. 2:43 pm

Naka wrote:
Sat Oct 10, 2020. 10:47 pm
Posle ovog sa Tomasom i smejurije sa Gordicem (ni jedan minut u produzetku) mislim da je kraj Scepanovica, samo sto ce taj odlazak biti kompezovan sa par poraza.
Jednostavno Scepanovic ne vidi tim, glumi autoritet a nema znanje.
Ne mogu da se usaglasim sa ovim oko Gordića...

Za ona dva krajnje bezobrazna šuta zaslužio je svlačionicu.

VPJTS

Naka

Post by Naka » Sun Oct 11, 2020. 3:26 pm

Kritiku da, ali ne i zakucavanje za klupu kada vidi da mu Jaramaz crkava, da je Pejdz bezopasan i umoran, i da nema nijednog vise beka u rotaciji.
Igraci se kod Scepanovica ponasaju nonsalantno, nesto poput ekipe Radnickog Kg sezonu pred totalni raspad. Anarhija, Scepanovic bez autoriteta, klanovi ne verujem da moze na dobro da izadje. Uz sve to igra losa u oba pravc vise od pola utamice.

dacolik

Post by dacolik » Mon Oct 12, 2020. 1:18 am

Irriducibili wrote:
Sun Oct 11, 2020. 2:12 pm
Ovaj tim je Trinkijeri selektirao, Šcepanovic doselektirao. Katastrofalno...

Dva pleja bez šuta, dvojka bez akcija posle kojih je jedino opasan, trojke kojima je lomljenje tabli i obruča jedno od glavnih obeležja, dve četvorke sa problemima u glavi i trecom koja još nije zaigrala, te tri petice potpuno bezopasne na više od pola metra udaljenosti od koša, dok dvojica prave i ozbiljne defanzivne probleme

Bojim se da ovako selektiran tim ne bi uzeo nijedan ozbiljan trener
A sto je najcrnje sve smo mi ovdje kao navijaci i valjda "povrsniji" gledaoci zapazili ove stvari i oznacili ih kao problem... Samo nije "struka".

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Oct 12, 2020. 1:50 am

Šta mislite, koliko puta je Šcepanovic zvao Trinkijerija?
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Mon Oct 12, 2020. 1:59 am

Kako mislis zvao? Da ga pita za savjet? :D
Ne vjerujem da ga je zvao uopste.

Naka

Post by Naka » Mon Oct 12, 2020. 11:29 am

Cini mi se, da posle ove izjave Ostoje, Scepanovicu se vec uveliko trazi zamena.

Asterix

Post by Asterix » Mon Oct 12, 2020. 11:43 am

Daj boze ali mislim da od toga nema nista

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Oct 12, 2020. 11:44 am

Irriducibili wrote:
Mon Oct 12, 2020. 1:50 am
Šta mislite, koliko puta je Šcepanovic zvao Trinkijerija?
Koliko znam bili su u lošim odnosima... Ako je informacija bila tačna, logičan je i odgovor.

VPJTS

Naka

Post by Naka » Mon Oct 12, 2020. 12:42 pm

Ako su bili u losim odnosima, otuda i zelja Scepanovica da celokupan koncept on promeni i da da "svoj" pecat. Bukvalno se ne koristi nijedna akcija iz Trinkijerijevog perioda.

Dovla_

Post by Dovla_ » Mon Oct 12, 2020. 12:49 pm

Ne koristi se generalno nijedna akcija.

Locked