KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2020/21
Ne znam prirodu njihovih odnosa, ali znam da ga je godinama vodio sa sobom kao pomocnika. Isto tako znam da mu je rekao da ga zove u bilo koje doba, što god da mu je potrebno. Nijednom ga nije zvao, što mnogo toga govori, baš kao i to da nema prošlogodišnjih akcija
non mollare mai
Onda to govori o egu Scepanovica. Sa tako visokim egom nikada nece postati ozbiljan trener (bez mnogo sitnih ekipa u kojima ce on dominirati i gde ce se iskolovati za trenera). Ovako ce samo postati omrazeni lik kako medju igracima tako i medju navijacima.
ovo mi bas deluju kao Duletove metode.. problem je sto Scepa nije Dule, ni po znanju, ni po autoritetu, a nije imao mogucnost da sastavi svoj tim, vec ga je najvecim delom nasledio.. druga stvar je sto je Ostoja Vesic, a ne PSD, da bi mogao autoritetom i mudima da stane iza trenera..
naredne nedelje su ocigledno il pokojnik il pukovnik.. kako za Scepa, tako i za klub..
naredne nedelje su ocigledno il pokojnik il pukovnik.. kako za Scepa, tako i za klub..
Tomas vuce povredu od Venecije.
Svakako da to nije razlog zasto je oteran u svlacionicu ali moze biti zasto ne putuje za Rusiju
Svakako da to nije razlog zasto je oteran u svlacionicu ali moze biti zasto ne putuje za Rusiju
Sami da ne bude slučaj da je isekao igrača koji mu je jedinu pobedu doneo.
- Irriducibili
Ko god pamti šta nam je Šcepanovic doneo kao igrač, ne može sebi dopustiti da ga uvredi na bilo koji način. Uz dodatak, da nije on sebe proglasio za trenera KKP, vec je to neko drugi uradio. E taj drugi je odgovoran što je ozbiljnog trenera zamenio početnikom
@Houdini
Imao je itekako mogucnost izbora, sam je odabrao da produži Gordica, dovede Codija, Dangubica i Miku. A odbija da primeni jedini način na koji ti kamenjari mogu da igraju, upravo ono što smo gledali prošle sezone
Ne znam koji autoritet pominješ, pa Ostoja se njegovim izborom sam ubogaljio. Ionako je najblaže rečeno nepopularan, jedina mogucnost mu je bila da tim napreduje iz sezone u sezonu, što evidentno nije slučaj. On ce i platiti račun sopstvenog kockanja i štednje na treneru. Ne može da zaštiti sebe, a kamoli trenera
non mollare mai
-
Hiro Onoda
-
Dragan Mance
Novica je zadnji put zdrav bio pre nekoliko godina.
Glupo je izostanak Tomasa staviti pod prizmu nekakve povrede.
I prosle godine smo imali utakmice gdje nismo mogli da pogodimo spolja nista.. Cini mi se Venecija kuci da je bila jedna od tih. Ali djeluje da ce ove sezone biti sve vise takvih...
- Radena14th
Moracemo se mi dobro namucit da udjemo u 4........ Ako nas Golemac zvekne u Beograd nasa sezona se moze zavrsit u 4. kolo posto pretpostavljam da cemo dobiti FMP odnosno Radnicki basket :)
Apsolutno zs slazem za vredjanje Scepanovica. Velicina je bio kao igrac. Medjutim, mladje generacije sve manje imaju tolerancije. A i sam je prihvatio da bude trener, mogao je da odbije.Irriducibili wrote: ↑Mon Oct 12, 2020. 5:00 pmKo god pamti šta nam je Šcepanovic doneo kao igrač, ne može sebi dopustiti da ga uvredi na bilo koji način. Uz dodatak, da nije on sebe proglasio za trenera KKP, vec je to neko drugi uradio. E taj drugi je odgovoran što je ozbiljnog trenera zamenio početnikom
@Houdini
Imao je itekako mogucnost izbora, sam je odabrao da produži Gordica, dovede Codija, Dangubica i Miku. A odbija da primeni jedini način na koji ti kamenjari mogu da igraju, upravo ono što smo gledali prošle sezone
Ne znam koji autoritet pominješ, pa Ostoja se njegovim izborom sam ubogaljio. Ionako je najblaže rečeno nepopularan, jedina mogucnost mu je bila da tim napreduje iz sezone u sezonu, što evidentno nije slučaj. On ce i platiti račun sopstvenog kockanja i štednje na treneru. Ne može da zaštiti sebe, a kamoli trenera
@Irr
ne znam ko su bile alternative za te igrace.. ali sve i da su bile bolje, opet je to 4 igraca od citavog rostera.. znaci veliki deo tima je on ipak nasledio..
sto se Ostoje tice, ne bih ja rekao da je bas nepopularan, nepopularniji je trenutno Scepa od njega.. on ce se i u najgorem slucaju lako izvuci.. ali mu ja ne zameram na izboru jer strani skup trener nije garant uspeha, a pitanje je da li je bilo i para za njega.. sa Trinkijerijem mu se potrefilo par stvari, ali opet ni on nije nista ozbiljnije uradio.. ok prosla sezona je bila dobra, ali to je bila tek polovina, sve ostalo je sbbkbb.. on je isao sa pomocnikom, koji je igracka legenda KKP, a ne kosta mnogo.. kocka ali jbg ocit izbor.. za razliku od recimo Vazure, koji iako FKP ima mogucnost da plati trenera i kvalitet, on odlucuje da je bolje da ne plati..
kritikujem Ostoju cesto, ali ovde stvarno mislim da je isao sa najlogicnijim resenjem..
ne znam ko su bile alternative za te igrace.. ali sve i da su bile bolje, opet je to 4 igraca od citavog rostera.. znaci veliki deo tima je on ipak nasledio..
sto se Ostoje tice, ne bih ja rekao da je bas nepopularan, nepopularniji je trenutno Scepa od njega.. on ce se i u najgorem slucaju lako izvuci.. ali mu ja ne zameram na izboru jer strani skup trener nije garant uspeha, a pitanje je da li je bilo i para za njega.. sa Trinkijerijem mu se potrefilo par stvari, ali opet ni on nije nista ozbiljnije uradio.. ok prosla sezona je bila dobra, ali to je bila tek polovina, sve ostalo je sbbkbb.. on je isao sa pomocnikom, koji je igracka legenda KKP, a ne kosta mnogo.. kocka ali jbg ocit izbor.. za razliku od recimo Vazure, koji iako FKP ima mogucnost da plati trenera i kvalitet, on odlucuje da je bolje da ne plati..
kritikujem Ostoju cesto, ali ovde stvarno mislim da je isao sa najlogicnijim resenjem..
- Irriducibili
Samo 4 igrača? Sa pravilno odabrana ta 4 igrača, o svemu ovome sad ne bi diskutovali
Sjajna je ta logika da je pomocnik kupio znanje, te da ceš imati šta si imao za mnogo manje para. Samo što to ne biva u realnom životu, posebno kad ex pomocnik zamisli da igra drugačije od onoga što je učio
Ja nemam razumevanja za Ostoju i smatram ga isključivim krivcem za stanje u kom se nalazimo. Obecao je trofeje i EL, ukoliko toga ne bude bilo, nije to krivica Šcepanovica i igrača, vec posledica jajarenja
Sjajna je ta logika da je pomocnik kupio znanje, te da ceš imati šta si imao za mnogo manje para. Samo što to ne biva u realnom životu, posebno kad ex pomocnik zamisli da igra drugačije od onoga što je učio
Ja nemam razumevanja za Ostoju i smatram ga isključivim krivcem za stanje u kom se nalazimo. Obecao je trofeje i EL, ukoliko toga ne bude bilo, nije to krivica Šcepanovica i igrača, vec posledica jajarenja
non mollare mai