KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Nisam siguran sa je Filipovski dobro resenje pre bih Scepu jos trpeo nego da Filipovski preuzme klupu. Treba ako se menja sa se manja na bolje i coveka sa vise energije.
Ma otkaz je spreman nema sto.. Nije tu vise pitanje pobjede ili poraza, izgubio je svlacionicu I tu je kraj.
Moze li neko nesto vise o Filipovskom? Ovi sto su mu pratili karijeru naravno. Ja znam o njemu samo povrsno. Vidjeh da ga Dulence nas voli
Moze li neko nesto vise o Filipovskom? Ovi sto su mu pratili karijeru naravno. Ja znam o njemu samo povrsno. Vidjeh da ga Dulence nas voli
-
Hiro Onoda
Igra li Tomas protiv FMP-a ili ce Vlado i dalje da gradi autoritet?
- Irriducibili
Vaš "Dulence" voli i Ostoju, tako da sumnjam da je to nešto afirmativno
non mollare mai
Jeste da ne znamo sta se desilo sa Tomasom ali upada u oko to da na njemu sme da silji kitu a prostaka Gordica ne sme u oci da pogleda dok mu ovaj pozdravlja familiju
@irr
Ima li price sa Filipovskim stvarno?
@irr
Ima li price sa Filipovskim stvarno?
Pa bio ti je u ABA ligi ne tako davno 2011-13 u Olimpiji prethodno je bio u Lotomatici mislim da je te sezone Roma igrala Evroligu neka me neko ispravi ako grijesim vise sam i zaborvio koja je koja sezona.... Prethodno je bio 2010 pomocnik Duletov... .Meni je on dobar trener sa Banvitom je uzeo kup Turske, neka Cekicar ili Pavlaka ga analiziraju ljepse ce oni :))) Ali sve u svemu odlican trener relativno mlad...
-
Dragan Mance
Na svu našu muku pojavi se i distorzija zgloba kod Mozlija što samo po sebi donosi pauzu.
Zavisi koji je stepen u pitanju, ne bi trebalo da je duga pauza...Dragan Mance wrote: ↑Thu Oct 15, 2020. 7:47 pmNa svu našu muku pojavi se i distorzija zgloba kod Mozlija što samo po sebi donosi pauzu.
-
Dragan Mance
Dovoljan je stepen da neće nastupiti protiv FMP-a da sa još većom zebnjom pristupimo "biti ili ne biti" ogledu.
I ovako smo u kanalu ovo nam dođe kao dodatni udarac / šamar.
I ovako smo u kanalu ovo nam dođe kao dodatni udarac / šamar.
- Radena14th
Kao što sam pisao po tnjiteru, ekipa je u kanalu, ne kanalu, kanjonu, pukla svlačionica, ne jebe niko nikog ni za suvu šljivu, ne bih se iznenadio i da buše Šćepu...
Šta reći za igru, ekipa koja ima nenormalan potencijal za agresivnu odbranu i igru u tranziciji (ko nije gledao, neka baci malo pogled kod Srkija i Džileta na analizu Partizana i Venecije) dozvoli sebi da odigra ko tor ovaca na ispaši protiv ekipe Mute Nikolića iz Kazanja, klasična run 'n' gun ekipa koja se razbija sa 10 minuta sistemske košarke koja ne postoji...
Šćepa će otići, igrači će otići, to je najmanji problem, šta sad treba ko FK da postanemo ringišpil klub, Spidi sa vašara od onakvog kluba koji je dao xy igrača za reprezentaciju, igrao 4 F4a, ima titulu prvaka Evrope, košarkaški teror u domaćim takmičenjima sa malim budžetom??? Nema se para za Trinkijerija, jbg traži stan u BGu na vodi, šiš ćevape, pljedže i pivo posle svakog treninga a možeš da plaćaš 10ak neupotrebljivih igrača, promenu trenera i po koji otkaz koji će ubrzo nastupiti koliko vidim???
Mozlijeva povreda kao bonus, super, gledaćemo šuteve SJa sa parkinga na poziciji streč 5... Sve bolje od boljeg...
Šta reći za igru, ekipa koja ima nenormalan potencijal za agresivnu odbranu i igru u tranziciji (ko nije gledao, neka baci malo pogled kod Srkija i Džileta na analizu Partizana i Venecije) dozvoli sebi da odigra ko tor ovaca na ispaši protiv ekipe Mute Nikolića iz Kazanja, klasična run 'n' gun ekipa koja se razbija sa 10 minuta sistemske košarke koja ne postoji...
Šćepa će otići, igrači će otići, to je najmanji problem, šta sad treba ko FK da postanemo ringišpil klub, Spidi sa vašara od onakvog kluba koji je dao xy igrača za reprezentaciju, igrao 4 F4a, ima titulu prvaka Evrope, košarkaški teror u domaćim takmičenjima sa malim budžetom??? Nema se para za Trinkijerija, jbg traži stan u BGu na vodi, šiš ćevape, pljedže i pivo posle svakog treninga a možeš da plaćaš 10ak neupotrebljivih igrača, promenu trenera i po koji otkaz koji će ubrzo nastupiti koliko vidim???
Mozlijeva povreda kao bonus, super, gledaćemo šuteve SJa sa parkinga na poziciji streč 5... Sve bolje od boljeg...
Nas najtrofejniji trener *Irriducibili wrote: ↑Thu Oct 15, 2020. 4:59 pmVaš "Dulence" voli i Ostoju, tako da sumnjam da je to nešto afirmativno
Slozices se, mnogo ljepse zvuci.
- Irriducibili
Ok, neka ti bude, naš najtrofejniji trener voli i podržava Ostoju
non mollare mai
Zdrav razum i logika govore drugačije.Tajler Darden wrote: ↑Thu Oct 15, 2020. 10:28 amIsta molba Bolkonskom i od mene.
Botova bilo čijih na ovom forumu nema. To ako je Ostoja nekome dobar, ne treba nužno da znači da je i bot. Najveća legenda kluba rekla je za Ostoju da se za Partizan bori kao za svoju firmu, pa nije nazvan botom.
Iz tog razloga nema potrebe pominjati eventualne sukobe sa ljudima sa drugih foruma.
Mi smo u raspad stanju. Zašto bi iko imao potrebe da pušta priče?
S obzirom da se vrhovni forumski bot (ujedno i deo Ostojinog tima) sa drugog foruma meni obratio još tamo novembra - decembra, " dobronamernom" privatnom porukom da ne verujem Trinkijeriju, da je to premazani italijanski šarlatan, da je neradnik koji sedi po kafanama dok mu drugi vode treninge, da hoće za sve da se pita, da niko u klubu, kao ni medju igračima, ne može da ga smisli.
Bukvalno iste, prepisane rečenice su počele da dominiraju forumsko-tviteraskim nebom kada se Ostoja po milioniti put pokazao nesposobnim, a Trinkijeriji otišao iz kluba.
Dakle, prepisane rečenice vrhovnog forumskog bota.
Baš te iste rečenice je pokušalo da poturi i par forumaša na ovom forumu, ali im je bio slab odziv.
Jedan je otišao i korak dalje, pa je, pored toga što je nazivao Trinkijerija italijanskom prevarom, neradnikom, šarlatanom itd., verovatno u žaru uverljivosti, ispalio da je Italijan čak i loš trener sa jakom reklamom, i da ćemo se svi u to uveriti ove sezone, kako igrom Partizana, tako i igrom Bajerna.
Da sam na mestu lika koji je, gotovo u delirijumu pisao te stvari, sam bih ugasio sve internet naloge.
Nije problem da neko to piše iz ubedjenja ( jeste, ali njegov lični problem), već je opšti društveni problem kad se to piše po zadatku, u želji da se što veći broj ljudi otruje i da se što većem broju ljudi kreira mišljenje koje odgovara jednoj interesnoj grupi.
Tada postoji dužnost reakcije.
Što se tiče Partizana, nakon ovih SNS uništiteljskih odreda, u klubu neće ostati kamen na kamenu.
Na sceni je otvorena uzurpacija, otvoreno uništavanje kluba, i to ono dubinsko uništavanje kluba, gde se on ne uništava samo finansijski i takmičarski, već mu se oduzimaju identitet i dostojanstvo i pretvara se u jedan prostitutski klub koji maše repom ispred svog silovatelja zarad nekog kupčića, par solidnih stranaca i uloge prve pratilje Zvezdinih uspeha.
Neka navijači Partizana dobro razmisle za šta navijaju i neka što pre upru prstom u SNS vašljivka poslatog na mesto predsednika kluba i njegove pajtose. Tu je kancer Partizana, a Šćepanović je nebitna figura, kao uostalom i svaki trener dok klubom vlada SNS svit, čvrsto držeći Partizan na konopcu koji seže do uloge pratilje Zvezde i njenih uspeha.
- Tajler Darden
Još jednom ću ponoviti. Na ovom forumu botova nema, niti vrhovnih, niti podređenih. Ne postoje ljudi kojima je posao da hvale Terzu, Čovića, Ostoju ili Vazuru.
Ukoliko ih i ima, to je lična stvar i mišljenje tih ljudi.
Iza ovog napisanog stojim.
Da li takvih ljudi ima na drugim forumima, to je problem onih koji te forume uređuju.
Opet, onima koji ne mogu ovde da odgovore, ne treba da se obraćaš.
Ukoliko ih i ima, to je lična stvar i mišljenje tih ljudi.
Iza ovog napisanog stojim.
Da li takvih ljudi ima na drugim forumima, to je problem onih koji te forume uređuju.
Opet, onima koji ne mogu ovde da odgovore, ne treba da se obraćaš.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Meni je trenutno najsmesnija prica koliku podrsku je imao Vlado pred pocetak sezone a sad ga ti isti mazu govnima i teraju...a znali su da odgovore kada sam pisao da ne verujem uopste u Scepu....proslo je samo par sedmica???
Video je Vlado u par nedelja kakva su grobari govna.....Trener ili igrac kojeg postujem i u kojeg verujem ne bih mu okrenuo ledja ni za 100 godina,do smrti ako treba zajedno,podrska i u blatu...ovo mi je bas bljutavo od vecine...
Ako Bog da srece pa sednem na klupu KKP da ocitam bukvicu laznoj avangardi iz pozicije gde ce me svi slusati pa i osuditi
...Samo to zameram debelom italijanu sto se uvlacio ljudima koji ce mu okrenuti ledja prvom prilikom,verovatno nije znao,sada zna...Sto se tice terena dr...
Video je Vlado u par nedelja kakva su grobari govna.....Trener ili igrac kojeg postujem i u kojeg verujem ne bih mu okrenuo ledja ni za 100 godina,do smrti ako treba zajedno,podrska i u blatu...ovo mi je bas bljutavo od vecine...
Ako Bog da srece pa sednem na klupu KKP da ocitam bukvicu laznoj avangardi iz pozicije gde ce me svi slusati pa i osuditi