Posto znam da mislis na mene evo da ti odgovorim...Čekićar wrote: ↑Fri Oct 16, 2020. 12:53 pmMeni je trenutno najsmesnija prica koliku podrsku je imao Vlado pred pocetak sezone a sad ga ti isti mazu govnima i teraju...a znali su da odgovore kada sam pisao da ne verujem uopste u Scepu....proslo je samo par sedmica???
Video je Vlado u par nedelja kakva su grobari govna.....Trener ili igrac kojeg postujem i u kojeg verujem ne bih mu okrenuo ledja ni za 100 godina,do smrti ako treba zajedno,podrska i u blatu...ovo mi je bas bljutavo od vecine...
Ako Bog da srece pa sednem na klupu KKP da ocitam bukvicu laznoj avangardi iz pozicije gde ce me svi slusati pa i osuditi...Samo to zameram debelom italijanu sto se uvlacio ljudima koji ce mu okrenuti ledja prvom prilikom,verovatno nije znao,sada zna...Sto se tice terena dr...
Dao sam mu podrsku pred pocetak sezone iz razloga sto su ga ljudi omalovazavali kao da je potpuna neznalica.. Jedni su navodili kao razlog kratku epizodu u Buducnosti gdje ga je Misko namjestio sa njegovim igracima protiv Karposa. Cak sam procitao i komentare kako je razveden ,pa zbog toga nije materijal za trenera KK Partizan. Covjek je legenda kluba i red je da ga kao takvog pamtimo ,da ga ne pljujemo avansno (prije pocetka sezone) , a isto tako ni da se sad ne cuju ruzne rijeci. Prihvatio je ponudu svog kluba da postane trener , mislio je da ce prica na dobro da izadje i siguran sam da radi posteno i najbolje sto zna. Ocigledno je svima da se nije dobro snasao , i da nam igra ne lici ni na sta ovih nekoliko utakmica. U normalnom klubu ne bi se samo trener promijenio. Letio bi odmah sportski direktor koji je ucestvovao u dovodjenju Dangubica (za njega su svi forumasi znali da nam ne treba) , i Mike (vi koji ste ga pratili ste znali o kakvoj se tarabi radi) .
Znaci , da rascistimo. Podrska Scepanovicu kao legendi kluba koja je postala trener,covjeku koji je uvijek posten odnos imao prema Partizanu a ne podrska onima koji su ucestvovali u sabotiranju Trinkijerija i njegovom odlasku.