KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
dacolik

Re: KK Partizan 2020/21

Post by dacolik » Fri Oct 16, 2020. 1:22 pm

Čekićar wrote:
Fri Oct 16, 2020. 12:53 pm
Meni je trenutno najsmesnija prica koliku podrsku je imao Vlado pred pocetak sezone a sad ga ti isti mazu govnima i teraju...a znali su da odgovore kada sam pisao da ne verujem uopste u Scepu....proslo je samo par sedmica???

Video je Vlado u par nedelja kakva su grobari govna.....Trener ili igrac kojeg postujem i u kojeg verujem ne bih mu okrenuo ledja ni za 100 godina,do smrti ako treba zajedno,podrska i u blatu...ovo mi je bas bljutavo od vecine...

Ako Bog da srece pa sednem na klupu KKP da ocitam bukvicu laznoj avangardi iz pozicije gde ce me svi slusati pa i osuditi :D ...Samo to zameram debelom italijanu sto se uvlacio ljudima koji ce mu okrenuti ledja prvom prilikom,verovatno nije znao,sada zna...Sto se tice terena dr...
Posto znam da mislis na mene evo da ti odgovorim...

Dao sam mu podrsku pred pocetak sezone iz razloga sto su ga ljudi omalovazavali kao da je potpuna neznalica.. Jedni su navodili kao razlog kratku epizodu u Buducnosti gdje ga je Misko namjestio sa njegovim igracima protiv Karposa. Cak sam procitao i komentare kako je razveden ,pa zbog toga nije materijal za trenera KK Partizan. Covjek je legenda kluba i red je da ga kao takvog pamtimo ,da ga ne pljujemo avansno (prije pocetka sezone) , a isto tako ni da se sad ne cuju ruzne rijeci. Prihvatio je ponudu svog kluba da postane trener , mislio je da ce prica na dobro da izadje i siguran sam da radi posteno i najbolje sto zna. Ocigledno je svima da se nije dobro snasao , i da nam igra ne lici ni na sta ovih nekoliko utakmica. U normalnom klubu ne bi se samo trener promijenio. Letio bi odmah sportski direktor koji je ucestvovao u dovodjenju Dangubica (za njega su svi forumasi znali da nam ne treba) , i Mike (vi koji ste ga pratili ste znali o kakvoj se tarabi radi) .

Znaci , da rascistimo. Podrska Scepanovicu kao legendi kluba koja je postala trener,covjeku koji je uvijek posten odnos imao prema Partizanu a ne podrska onima koji su ucestvovali u sabotiranju Trinkijerija i njegovom odlasku.

Naka

Post by Naka » Fri Oct 16, 2020. 1:40 pm

Čekićar wrote:
Fri Oct 16, 2020. 12:53 pm
Meni je trenutno najsmesnija prica koliku podrsku je imao Vlado pred pocetak sezone a sad ga ti isti mazu govnima i teraju...a znali su da odgovore kada sam pisao da ne verujem uopste u Scepu....proslo je samo par sedmica???

Video je Vlado u par nedelja kakva su grobari govna.....Trener ili igrac kojeg postujem i u kojeg verujem ne bih mu okrenuo ledja ni za 100 godina,do smrti ako treba zajedno,podrska i u blatu...ovo mi je bas bljutavo od vecine...

Ako Bog da srece pa sednem na klupu KKP da ocitam bukvicu laznoj avangardi iz pozicije gde ce me svi slusati pa i osuditi :D ...Samo to zameram debelom italijanu sto se uvlacio ljudima koji ce mu okrenuti ledja prvom prilikom,verovatno nije znao,sada zna...Sto se tice terena dr...
Pusti kosarku, idi na fax, nema leba od lopte 🤣

Ja sam jednom pokusao iz svog licnog ugla da pojasnim zasto su svi razmisljali da je VS dobar za prvog trenera.
Prvo vodio je dobro Buducnost, dok se nije zakacio sa stranim kosarkasima. Drugo dugi niz je pomocnik AT. A trece, ono najbitnije, prosle godine je radio sa istim tim igracima, bio bukvalno non stop sa njima. Ocekivalo se da samo nastavi sa tim i unese malo nekih svojih ideja (plus doselekcija ekipe).
Medjutim, on je krenuo sve da menja. Kao da je pokusao da resetuje igrace na 0 i onda da krene da stvara, a pri tome gradeci autoritet na pogresan nacin. Kada u ekipi imas Tomasa, Angolu, Mozlija, Gordica i Kodija autoritet ne postajes na taj nacin. A otuda i objasnjenje zasto pomenuta petica nikada nije zabelezila veci pomak u karijeri i nikada nece. Vlado je upao u njihovu masinu ispoljivsi psiholosko neznanje kako prici timu i doziveo miniranje od sopstvenih igraca koje se zavrsava za klub pogubno.
Otud sad i teranje, jer se vidi da su ga igraci i klanovi pojeli i da se on totalno pogubio, bez mogucnosti da se ista promeni na bolje.
Mi smo i Duleta terali kada je gubio one utakmice po EL na pocetku svojeg drugog mandata.
I da, ovo sto se desava VS u Partizanu sada, desilo se i DV u CSKA. Jednostavno, veca imena igraca nego sam trener.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Oct 16, 2020. 2:41 pm

Iz mnogo razloga ne stoji paralela Šcepanovica sa "najtrofejnijim trenerom u istoriji kluba". Onaj, koliko god da nije znao, je imao neku viziju, nadje plemenito drvo za obradu i forsira čuvenu igru po dubini. Vlado to nema, nakupio je kamenjare i ne zna šta ce s njima. Ne stoji ni poredjenje sa CSKA, tamo se "najtrofejniji", koji bezmalo ništa izvan svog okruga nije osvojio, suočio sa igračima koji su pokoravali Evropu. I počeo da primenjuje sopstveni stil rada sa klincima, što znamo kako je prošlo. Ovde opet imamo trenera, koji je veliko košarkaško ime i gomilu manje više nedokazanih igrača, čije ime u svetu košarke ne znači mnogo. Druga je stvar što Šcepanovic ne zna kako da postigne bilo šta smisleno, igrači to osecaju, pa dolazi do nervoze, koja se više ne da sakriti

Btw, ono što nam se trenutno nudi, po mom mišljenju bi bile bačene pare i ne bi nam ništa bitno donelo
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Fri Oct 16, 2020. 2:58 pm

Ne znam cemu potreba za navodnicima.
Je li najtrofejniji trener kluba Ili nije? :D
Da nam je da nadjemo jos jednog takvog koji ne zna, pa da opet nesto od znacaja osvojimo.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Oct 16, 2020. 5:10 pm

Navodnici su jer citiram tebe, ja koristim sasvim druge nazive i činjenice kada je dotični u pitanju

I nikako ne bih želeo još jednog takvog koji ne zna, život je suviše kratak da sačekamo da i taj nešto nauči. Btw, šta smo sa "najtrofejnijim" od značaja osvojili, osim Kupa Radivoja Koraca, sa ekipom koja je morala da osvoji EL?
non mollare mai

Asterix

Post by Asterix » Fri Oct 16, 2020. 6:51 pm

Kaze Tegi 3-4 nedelje bez Mozlija uzas...

Naka

Post by Naka » Fri Oct 16, 2020. 7:17 pm

Ma i onako ga Scepanovic ne koristi...

dacolik

Post by dacolik » Fri Oct 16, 2020. 7:43 pm

Irriducibili wrote:
Fri Oct 16, 2020. 5:10 pm
Navodnici su jer citiram tebe, ja koristim sasvim druge nazive i činjenice kada je dotični u pitanju

I nikako ne bih želeo još jednog takvog koji ne zna, život je suviše kratak da sačekamo da i taj nešto nauči. Btw, šta smo sa "najtrofejnijim" od značaja osvojili, osim Kupa Radivoja Koraca, sa ekipom koja je morala da osvoji EL?
Sa najvecim i najtrofejnijim trenerom u svojoj istoriji KK Partizan je osvojio 5x ABA ligu, 5x nacionalni kup , 12x domacu ligu , 1x Kup Radivoja Koraca. (23 titule)
Pored svih tih titula, sezone 1987-88 predvodio je nas klub do F4 na kojem smo bili treci. Doveo je Partizan u sezonama 2007-08 , 2008-09 , 2009-10 do tri uzastopna 1/4 finala EL... A sezone 2009/10 na F4 sto je s obzirom na odnos budzeta ogroman uspjeh. A sto se tice individualnih uspjeha, trenera neznalice , dobio je i nagradu "Alexander Gomelsky" za najboljeg trenera Evrolige 2009. godine.

Nadajmo se svi da nam vise nikad trener nece biti takva neznalica, Partizan to vise ne smije da trpi.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Oct 16, 2020. 8:19 pm

Možeš misliti, osvajač EL (ne sa "najtrofejnijim trenerom") kome treba kriterijum da bude osvajanje trofeja kod kuce i u okolini. To je za pohvalu, ali KKP ima previše visoke standarde, a "najtrofejniji" ih nije ispunio. Isto važi i za samo učešce na F4, podsece na sajt FK i finalista KŠ. Zna se ko se porazima hvali. Nismo osvojili još neke bitne trofeje prvo zbog neznanja i neiskustva, a potom zbog toga što nam je večito nedostajao bar jedan kvalitetan igrač, iz razloga što je "najtrofejnijem" bilo primarno da napravi igrača, na uštrb rezultata kluba. To je možda ok za Megu, ali ne i za KKP

Dosta više o "najtrofejnijem", čovek nije više za ozbiljnu košarku. Iskreno mu želim što bolje zdravlje i da umesto vidjanja sa Ostojom, dodje da bodri klub koji mu je dao sve u životu
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Fri Oct 16, 2020. 8:31 pm

Da bi ti kriterijum bio osvajanje EL, onda ti valjda I treba budzet u rangu s favoritima... Ili ipak ne?
Dovoljno je 3 miliona budzeta, a dva F4 su neuspjeh.

Naka

Post by Naka » Fri Oct 16, 2020. 8:51 pm

DV je jedan od nasih najboljih trenera. Iznedrio je gomilu igraca, osvojio dosta toga. Mada stoji da je potrosio najperspektivniju generaciju ne isvojivsi EL. Mi smo njega istrpeli, gubili smo titule i u ABA ligi i lako ispadali u EL. Ali opet DV je za taj period napravio sistem, izgradio proces (mada je u tom procesu potroseno dosta novca)... Tako da je istina izmedju.
Mada opet DV je proslost, i lepa (najlepsa posle osvajanja EL) i mucna (mnogo potrosenog novca, izgubljena EL u Beogradu, unisten odnos sa menadzerima od kojih zavisimo).

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Oct 16, 2020. 9:48 pm

dacolik wrote:
Fri Oct 16, 2020. 8:31 pm
Da bi ti kriterijum bio osvajanje EL, onda ti valjda I treba budzet u rangu s favoritima... Ili ipak ne?
Dovoljno je 3 miliona budzeta, a dva F4 su neuspjeh.
Mora da je Obradovic imao budzet u rangu favorita

@Naka

Sve si realno napisao, moje apostrofiranje Duletove tamne strane je samo odgovor na silno glorifikovanje, idolopoklonstvo koje potpuno zanemaruje visoku cenu koju je KKP platio. Zasluge mu ne osporavam, ali o njima svi pišu
non mollare mai

Reaper

Post by Reaper » Fri Oct 16, 2020. 11:06 pm

Je li Milan Mačvan na kraju došao u klub ili nije? Čini mi se da sam negde pročitao da jeste, ali nema čoveka (osim na vestima i koroni gde je svaki božiji put njegov tvit, kao da boluje mesecima).

Naka

Post by Naka » Sat Oct 17, 2020. 11:32 am

Milan Macvan je zaduzen za koordinaciju rada sa mladjim kosarkasima. Na platnom je spisku.

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Oct 17, 2020. 7:54 pm

To nije trebalo da bude njegov posao.

O tome nekad kasnije iz postovanja prema Makiju i Pavlaki, nadam se da ce uskoro biti u klubu na mestu kom treba da budu.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Locked