FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Batica ubica

Re: FK Partizan

Post by Batica ubica » Thu Aug 15, 2019. 9:48 pm

Prošli smo i to je najbitnije.
Gleda se samo rezultat, šta bi bilo da smo stvorili 5 šansi i da smo ispali? Opet bi bili nezadovoljni.
Što se tiče ideje u igri, jasno je bilo da želimo da sačuvamo 3:1 iz Beograda i da igramo na nulu. Kiks se desio, sreća pa nije puno koštao mada Ostoja je mogao da očisti ono.
Čaki Urošević igrač meča apsolutno, konstantno igra dobro već drugu sezonu, zatvorio je Torea i nije curilo po njegovom boku. Miletić baš rizičan, danas je loše markirao, izgubio 3 duela 1 na 1, Bifuma ga je razvalio. Zdjelar i Šćekić najbolji deo ovog Partizana, zatvorili su sredinu i skroz ukočili Giljermea, osvojili x lopti i spasili nas katastrofe. Ostojić nam je držao odbranu u nastavku, mestralna partija. Pavlović je tempirana bomba, ja sam danas kod onog uklizavanja već video crveni, grešio je u pasu ali nekako je izgurao. Asano fino pomagao u odbrani. Napad danas nije bio prioritet, nemojmo da fantaziramo o nekom lepo fudbalu kad Partizan ne igra takav fudbal već jedno 50 godina. Mora ovo još da se zategne da bi bilo vrhunski. Puna podrška momcima i Savi.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 15, 2019. 9:49 pm

Batica ubica wrote:
Thu Aug 15, 2019. 9:48 pm
Prošli smo i to je najbitnije.
Gleda se samo rezultat, šta bi bilo da smo stvorili 5 šansi i da smo ispali? Opet bi bili nezadovoljni.
Što se tiče ideje u igri, jasno je bilo da želimo da sačuvamo 3:1 iz Beograda i da igramo na nulu. Kiks se desio, sreća pa nije puno koštao mada Ostoja je mogao da očisti ono.
Čaki Urošević igrač meča apsolutno, konstantno igra dobro već drugu sezonu, zatvorio je Torea i nije curilo po njegovom boku. Miletić baš rizičan, danas je loše markirao, izgubio 3 duela 1 na 1, Bifuma ga je razvalio. Zdjelar i Šćekić najbolji deo ovog Partizana, zatvorili su sredinu i skroz ukočili Giljermea, osvojili x lopti i spasili nas katastrofe. Ostojić nam je držao odbranu u nastavku, mestralna partija. Pavlović je tempirana bomba, ja sam danas kod onog uklizavanja već video crveni, grešio je u pasu ali nekako je izgurao. Asano fino pomagao u odbrani. Napad danas nije bio prioritet, nemojmo da fantaziramo o nekom lepom fudbalu kad Partizan ne igra takav fudbal već jedno 50 godina. Mora ovo još da se zategne da bi bilo vrhunski. Puna podrška momcima i Savi.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Viduka

Post by Viduka » Thu Aug 15, 2019. 9:49 pm

Veceras ni jedan nas igrac kod mene nema prelaznu ocenu. Katastrofa na sta smo licili. Odbrana je uzas bila. Miletic ceo mec usmerava direktnog protivnika ka nasem golu, umesto da ga gura od gola. Pritom na svaku fintu protivnika, mase rukama kao rukometni golman. Da su Bifuma i Fofana malo inteligentniji igraci, pa da umesto sto lopte salju po zemlji, probaju da je "podignu", Miletic bi zasigurno bio krivac za bar jedan penal. Ostojic i Pavlovic kao da su veceras prvi put istrcali na fudbalski teren, tako je meni delovalo. Ja nisam mogao da verujem da smo mi primili gol. Ubedjen sam bio da Ostojic stize da intervenise. Kad je usla u mrezu, prva misao mi je bila da je sviran ofsajd. Pavlovic takodje kritican. Ubrzanje kao kornjaca. Sama brzina pri trku mu nije losa, ali ubrzanje :wacko: Kad je najbolji ili bolje receno najmanje los igrac odbrane bio Urosevic, to sve govori kako je ta odbrana izgledala. Scekica necu da komentarisem, mene je sramota sto je takav nazovi fudbaler clan Partizana. Napad nista bolji. Ideje bez, zelje bez, ucinka bez. Toliko su bili losi, da nema sta da se opise.
U veceri kada prolazimo u narednu rundu, ja nemam ni trunku satisfakcije. Jos kad sam na kraju video ono "vece staraca" na klupi kako se raduje, pripalo mi muka. Cemu se vi radujete? Mozda nacinu na koji ste pripremili utakmicu? Time sto smo nadigraloi protivnika, prikazali igru dostoju kluba, stvorili bezbroj sansim, imali gomilu smisljenih akcija...? Sramota.

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Thu Aug 15, 2019. 10:28 pm

Odakle krenuti sa pljuvacinom.

1. Stojkovic - navikli smo da ume da zasere ali se obicno iskupi sa tri puta vise ludackih odbrana u buducnosti, u svakom slucaju za njega nikad ruzna rec.

2. Miletic - ovo nije nasa liga bez briga da fizickom spremnoscu nadoknadjuje svoju fudbalsku nepismenost, ceo mec usmerava igraca ka nasem golu, ispizdeo sam. Mala zvedica pored njegov imena jer vec trecu utakmicu igra rovit.

3. Ostojic - covek je izgledao dezorijentisano i posvadjano sa Pavlovicem, takodje mali kredit jer je igrao rovit ali partija kakvu bi ozbiljniji klubovi kaznili najstrasnije.

4. Pavlovic - placite oci moje, lakse ce srcu biti. Decko nit ume da se postavi, nit ume sa loptom, nit je fizicki strah i trepet. Opasno me je prevario sto je ona dva indijanca Boacia i Pavkova stavio u dzep. Ako moze da se uzme dobra lova za njega ne treba cekati, mada sumnjam cim je i dalje ovde.

5. Urosevic - jedini koji zasluzuje prelaznu ocenu, ne preterano preko nje.

6. Scekic - radi to svoje u odbrani, sa napadom plac majke bozije.

7. Zdjelar - nit je bio destruktivan po protivnicke napade nit je na bilo koji nacin ucestvovao u nasim, partije kakve prezirem.

8. Suma - mlako, mlako, mlako, nije ni bio u pozicije da odigra ono sto ume sto ga ne amnestira od neverovatne fizicke inferiornosti koju je prikazao.

9. Tosic - mars na splavove pa cascavaj kurve svojim prisustvom, pitati ga da l hoce da igra ili nek se nosi u tri picke materine.

10. Asano - nit je imao snage za 90 minuta, nit je pokazao bilo sta sto bi ga zadrzalo u igri toliko. Treba mu prostora i neko da mu podeli loptu a danas sa svesnim prepustanjem lopte nama i neutralisanjem Sume nije imao ni jedno ni drugo. Verujem da moze bolje da se iskoristi cak i u ovim situacijama ali to je na Savu da menja.

11. Sadik - mucenik izgibe, daje sve od sebe ali nit ima kome da prosledi tu loptu nit ima znanja da nadje neko iznudjeno resenje. Sa boljom postavkom igre ce i njegov ucinak biti bolji ali problem njegove smesne realizacije ostaje.

Izmene:

Lutovac - trcao, pokusavao da pomogne na svezem Fofani, sa loptom apsolutno nista. Mrsavo.

L. Pavlovic - mali pokazuje da ima to nesto, za pocetak da digne glavu i pocne da gleda oko sebe i vise nego dovoljno za sad.

Ozegovic - FIRE

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Aug 15, 2019. 11:56 pm

Izjave nakon utakmice.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

dacolik

Post by dacolik » Fri Aug 16, 2019. 12:36 am

Ne bi bilo u nasem stilu da smo prosli lagano kako se vjerovatno i ocekivalo :D
Uvukla se nervoza posle onog kiksa Stojkovica.. Da nije toga bilo vjerovatno bi pricali o nekoj drugoj utakmici i drugom rezultatu.

Brižni-ponovo napada

Post by Brižni-ponovo napada » Fri Aug 16, 2019. 9:04 am

Vise me brinulo to sto ovi indijanci pojma nemaju a mi se onako mucili da stvorimo kakvu sansu...
Poletjeli smo visoko,pa smo u Krusevcu spusteni,sto je rezultiralo padom sigurnosti i samopouzdanja kod igraca.
Odbrana je nama od pocetka losa,ali Savo sa tim sto ima krpi evo vec koliko utakmica...
Vidi se da nam trebaju 2-3 igraca ali nadam se prolasku protiv Molde-a.
Podrska Savu i momcima!
Pusti,pusti da te Mozli

White Mamba

Post by White Mamba » Fri Aug 16, 2019. 9:33 am

Bravo za prolaz
Ostalo...
Urosevic dobar
Bambi Tosic je sramota..fizicki kao Kosta Perovic posle povratka

Џејси

Post by Џејси » Fri Aug 16, 2019. 10:02 am

Bravo crno beli!
Moj brat Tommen realna analiza :D

Daj taj Molde i ta pojacanja!

Sezione

Post by Sezione » Fri Aug 16, 2019. 10:52 am

Za Molde pojacanja nista znaciti nece.

Prosli smo, to je najbitnije. Da nije bilo kiksa ovo bi ostalo 0:0. Navukao je par puta sudija za njih i na kraju 7 minuta produzio ali dobro, domacinski. Steta sto Sadik nema zavrsnicu, valjda ce Savo da mu prenese bar delic svog golgeterskog znanja...

Jel istina da su nasima Turci dali ispumpane lopte da treniraju?

Monogamija

Post by Monogamija » Fri Aug 16, 2019. 11:40 am

Brižni-ponovo napada wrote:
Fri Aug 16, 2019. 9:04 am
Vise me brinulo to sto ovi indijanci pojma nemaju a mi se onako mucili da stvorimo kakvu sansu...
Poletjeli smo visoko,pa smo u Krusevcu spusteni,sto je rezultiralo padom sigurnosti i samopouzdanja kod igraca.
Odbrana je nama od pocetka losa,ali Savo sa tim sto ima krpi evo vec koliko utakmica...
Vidi se da nam trebaju 2-3 igraca ali nadam se prolasku protiv Molde-a.
Podrska Savu i momcima!
Meni se nije svidelo što ste se stopili u njihovu lošu igru. Niste uspeli da nametnete ništa iz Beograda, već ste igrali isto kao i oni, dža bu.

Verujem da Molde prolazite.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

Brižni-ponovo napada

Post by Brižni-ponovo napada » Fri Aug 16, 2019. 12:18 pm

Monogamija wrote:
Fri Aug 16, 2019. 11:40 am

Meni se nije svidelo što ste se stopili u njihovu lošu igru. Niste uspeli da nametnete ništa iz Beograda, već ste igrali isto kao i oni, dža bu.

Verujem da Molde prolazite.

Na to sam i mislio,usao je bio odredjeni strah u igrace posle onog ranog kiksa sto je isto poremetilo igru i plan.
Sto se tice Molde-a ekipa koju bi svako prije pocetka kvalifikacija pozelio u PO.
Pusti,pusti da te Mozli

Naka

Post by Naka » Fri Aug 16, 2019. 12:20 pm

Generalno, sinoc mnogo lose. Komunikacija izmedju linija ocajna. Igraci fizicki nedorasli igri 90 minuta (mada sreca pa nisu ni protivnici).
U odbrani Pavlovic opasna kiksara. Odavno nisam video nekog da onako ispada u svakoj mogucoj situaciji, a da je mozda ubedljivo najsporiji igrac na terenu. Ocito se sa njim ne radi kako treba, jer decko ozbiljno nazaduje.
Urosevic i Miletic standardni, zadovoljavajuci. Ostojic sa povredom osrednji, bez nje stub odbrane.
Ono sto je pozitivno u poslednje vreme, jeste igre Zdjelara. Njegove kretnje sve bolje. I prava je steta sto nije uparen sa nekim boljim zadnjim veznima, a ne Scekicem (koji je zaista nasa najslabija karika).
Tosic uzasan. Bez neke preterane zelje da igra. Suma standard. Asano dibidus nespreman plus sebican.

Ovom timu je neophodan zadnji vezni tipa Everton i dobar stoper.
Takodje mi nemamo prvog napadaca, vec dve rezerve (od kojih Fire Ozegovic nije za Partizan).

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Aug 16, 2019. 12:42 pm

Evo malo slika pre početka jučerašnje utakmice.

Image

Image

Image

Image
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Aug 16, 2019. 12:44 pm

Polako, u pobedi se ne ponesi, u pobedi se ne ponizi. Nesto smo izmedju trenutno i ovakvi izmedju mozemo do LE. Steta sto nece biti navijaca, deluje da Molde pada pod pritiskom.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Locked