Evroliga
Moderator: Moderator
Re: Evroliga
Prvo Vilbekin, a onda Herison, pobeda Olimpijakosa kuci protiv Makabija 85:82.
- Radena14th
Razneo ih Bajern energijom, Luča i debeli ludak Rejnolds ih digli iz mrtvih, na onolikom deficitu Rejnolds bodri saigrače, urla sa klupe, maše peškirom kao navijač, zarazio ih je energijom, suzili odbranu u drugom delu, igla nije mogla da padne, gradili lepo koš, u nastavku se rasuli De Kolo (sem poslednje trojke) i pogotovo Lorenco Braun, Veseli porobio dole, sa druge strane timska pobeda Bajerna, ta energija im je poništila neke ishitrene šuteve i greške u oba pravca, baš ozbiljna partija... Šiško odigrao kao 10 EL sezona da ima iza sebe, Rejnolds i Luča zatvorili ovo ovde sve, Bab, Đedović i Boldvin isto kad treba bili tu kao podrška, Trinkijeri bravo bravo
Fener bezidejan u drugom delu, pojedeni su bili, totalno dva različita lica od obe ekipe u poluvremenima, rolerkoster utakmica... Držao ih je Veseli i Dikson onom bombom iz kornera da ne padnu mnogo ranije, pečeni su bili.
Fener bezidejan u drugom delu, pojedeni su bili, totalno dva različita lica od obe ekipe u poluvremenima, rolerkoster utakmica... Držao ih je Veseli i Dikson onom bombom iz kornera da ne padnu mnogo ranije, pečeni su bili.
Iritantno dobar je Bajern.
Zna da selektira, nema šta.
Zna da selektira, nema šta.
Sta mislite,kojih 8 ide u PO?
Mojih 8 Real,Barsa,Valensija,Efes,Fener,CSKA,Makabi i Milano
Sansu vrebaju PAO,Oly,Zvezda,Zalgiris i Zenit.
Mojih 8 Real,Barsa,Valensija,Efes,Fener,CSKA,Makabi i Milano
Sansu vrebaju PAO,Oly,Zvezda,Zalgiris i Zenit.
Zalgiris, Bajern pa i Zenit mogu vrlo lako u 8 uc cudo je Paskval, narocito nakon ovoga sto su ponisteni ovi mecevi mislim da Makabi nece uci ili moraju znacajno da poprave igru, Valensija isto mislim da ne moze u 8
Hoce li se igrati mec Zenit-Pao posto Panatenikos ima zarazene?
Hoce li imati 8 cisto da igram tu 1
Hoce li imati 8 cisto da igram tu 1
Vidjeh, steta svakako mislim da bi ih Zenit dobio
Zenit vec ima 3 odlozene utakmice zbog svojih korona problema, evo sad i 4-ta odlozena ovaj put zbog korone kod drugog tima.
Da, da bas tezak raspored za Paskvala