KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2020/21
Nema šta da se odluči, imali smo svoju priliku, olako smo je prokockali, ovo su samo očekivane posledice
Riba smrdi od glave, tako da je potpuno jasno ko je najodgovorniji, ali se sada ništa na bolje ne bi promsnilo ni Ostojinim odlaskom, a ništa dobroga ne donosi ni dalje zaduživanje kluba
Mi jednostavno u ovom trenutku nemamo dobar potez
Riba smrdi od glave, tako da je potpuno jasno ko je najodgovorniji, ali se sada ništa na bolje ne bi promsnilo ni Ostojinim odlaskom, a ništa dobroga ne donosi ni dalje zaduživanje kluba
Mi jednostavno u ovom trenutku nemamo dobar potez
non mollare mai
Jedini dobar potez bi bio da ekipa ostavi svoj ego i da tu snagu pretoci u energiju da se pobede protivnici koji nisu u istom dresu
To pitanje nije za mene. Ne poznajem dovoljno ljudi niti sam u klubu ukljucen na bilo koji nacin. Ostoja i njegova uprava su nas potezima u zadnjih par mjeseci vratili na period kad su oni dolazili. Samo se okrenuo pun krug i vrijeme je izgubljeno. Neko mora da odgovara.Irriducibili wrote: ↑Thu Oct 29, 2020. 12:42 amNaravno, oni su najodgovorniji. Samo ne mogu, a da ne pitam, ko bi u tom slučaju došao u KKP?
@samig
Vrlo verovatan scenario, ujedno i finansijska omča oko vrata
- Irriducibili
To je pitanje za svakoga od nas...
Prvi priznajem da u ovom trenutku, u sadašnjim okolnostima u ovoj državi, ne vidim osobu voljnu i sposobnu da uspešno vodi KKP
Prvi priznajem da u ovom trenutku, u sadašnjim okolnostima u ovoj državi, ne vidim osobu voljnu i sposobnu da uspešno vodi KKP
non mollare mai
Da zavrsim sa ovom pricom, blamiras se opasno.
Ante Tomic ±2cm
https://basketball.realgm.com/player/An ... ummary/811
Alen Omic ±2cm
https://basketball.realgm.com/player/Al ... mary/25963
Glupost je da se hvatas za ove podatke. Mislim, voleo bih da shvatim poentu tvog posta. Detinjasto, al dobro to izgleda govori malo vise o tebi.
Kao da je bitno. Svakako je Omic visi za 8-10cm od Mike.
- Tajler Darden
Batali tu priču. Koji ego?
Ovo što su večeras uradili je da se makar njih pet najuri, pa makar ugasili klub potraživanjima. Jedan im otvara dve kontre telefoniranjem šta će odigrati kad smo se kao približili u prvom, drugi daje loptu njihovom treneru. onom trećem kao da je tata kupio klub, četvrti sili do maksimuma.
Ne znam šta je skupina u kojoj je Dangubić posle Novice najtrofejniji igrač umislila, ali za ovo treba da budu odrani po džepu. Kao da sam gledao utakmicu protiv Zadra iz Arene.
I posle ovoga treba neko da se podrži. Pa kako?
Šćepanović treba da snosi odgovornost za svoje greške, ali najveću treba da nosi onaj ko ga je postavio.
Vlado treba da snosi odgovornost za pogrešne dolaske, za to što je Dangubić doveden bez njegove saglasnosti, za to što je tvrdoglavo insistirao da poništi sve što je prethodnik u igri izgradio, za iživljavanje na Mozliju, koji je opet uz Jaramaza jedini šampionski igrač.
Samo, mnogo veća odgovornost je onog iznad njega. Taj mu dođe nedodirljiv.
Ovako nisam izgoreo odavno.
Ukratko:
-Ima nekoliko dana da je pozvan Filipovski (tako veli jedan obavešten momak).
-S. Jankoviću se sprema šut karta, a on ima za svoju ulogu momački ugovor.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Ocigledno je da si lakoveran,sta sad ja treba da okacim gde je Omic 216 a Tomic 217 ili 218??.....Tomic je visi od Omica i bitno je samo iz razloga sto prilikom svake polemike iznosis netacne informacije kako bi potkrepio svoje tvrdnje sto ne moze tako lako da prodje....A ostali nek procene ko se blamira pocevsi od Jekirija pa nadalje...Naka wrote: ↑Thu Oct 29, 2020. 1:28 am
Tomic ima vise od 216 i najvisi je igrac u EC,samim tim Omic nije najvisi...Da ne idemo na EL..
Ante Tomic ±2cm
Alen Omic ±2cm
Glupost je da se hvatas za ove podatke. Mislim, voleo bih da shvatim poentu tvog posta. Detinjasto, al dobro to izgleda govori malo vise o tebi.
Ostalo ne bih komentarisao,samo bih dodao da si zbog slicnih stvari banovao jednog forumasa....
Sta da ti kazem za ovakav post... Hajd potrudicu se da budem fer.
Prvo uhvatio si se za taj 1cm, ne shvatajuci poentu mog posta. Ne ulazim zasto nisi ukapirao taj post, ali poenta je bila da je Omic jedan od najvisih igraca u Evropi trenutno koji igraju EL i EC. Shodno tome, ja nisam ni skontao poentu tvog citiranja mog posta. Veruj mi cak sam u pocetku mislio da je sala.
Drugo, o Dzekiriju sam izneo moje misljenje, gledajuci ga kako igra i sta on kosarkaski moze da ponudi. Po meni nista spektakularno. Ne zivim od kosarke, skaut nisam, ljubitelj sam iste i ono sto iznesem moze da ti se dopadne ili ne. Ali to nije blamiranje, vec moja percepcija. Blamiriacu se kada nekog na forumu uvredim i tada ti dajem puno pravo da me opomenes. Meni jos kroz glavu prolazi nase najvece pojacanje Antoni Braun, pa opet ne kazem blamiras se. A da ne pricam o 1 na 1 sa Jankovicem i slicno.
Trece, taj forumas je bio upozoren pet puta pre toga. On je vodio rat sa forumasima sa drugog foruma uz konstantno nazivanje neistomisljenika botovima, sns pudlicama i slicno. Civilizovano pisanje je najbnitnije na ovom forumu.
I ono najbitnije, ako ti se ne dopada moje pisanje, ignorisi, to je najlakse. Bespotrebno pravimo polemiku.
Prvo uhvatio si se za taj 1cm, ne shvatajuci poentu mog posta. Ne ulazim zasto nisi ukapirao taj post, ali poenta je bila da je Omic jedan od najvisih igraca u Evropi trenutno koji igraju EL i EC. Shodno tome, ja nisam ni skontao poentu tvog citiranja mog posta. Veruj mi cak sam u pocetku mislio da je sala.
Drugo, o Dzekiriju sam izneo moje misljenje, gledajuci ga kako igra i sta on kosarkaski moze da ponudi. Po meni nista spektakularno. Ne zivim od kosarke, skaut nisam, ljubitelj sam iste i ono sto iznesem moze da ti se dopadne ili ne. Ali to nije blamiranje, vec moja percepcija. Blamiriacu se kada nekog na forumu uvredim i tada ti dajem puno pravo da me opomenes. Meni jos kroz glavu prolazi nase najvece pojacanje Antoni Braun, pa opet ne kazem blamiras se. A da ne pricam o 1 na 1 sa Jankovicem i slicno.
Trece, taj forumas je bio upozoren pet puta pre toga. On je vodio rat sa forumasima sa drugog foruma uz konstantno nazivanje neistomisljenika botovima, sns pudlicama i slicno. Civilizovano pisanje je najbnitnije na ovom forumu.
I ono najbitnije, ako ti se ne dopada moje pisanje, ignorisi, to je najlakse. Bespotrebno pravimo polemiku.
- Tajler Darden
Inače...
Imali smo Rida na tacni, doveli smo Miku. Razlika je 70000 evra.
Mogli smo uzeti Terija, nismo.
Za Petruševa neko mora da odgovara.
Skandalozno funkcionisanje.
Zašto Milana Mačvana nema nigde?
Imali smo Rida na tacni, doveli smo Miku. Razlika je 70000 evra.
Mogli smo uzeti Terija, nismo.
Za Petruševa neko mora da odgovara.
Skandalozno funkcionisanje.
Zašto Milana Mačvana nema nigde?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Radena14th
Ko da je bitno čija je piša veća, ionako filuju visine kako kome odgovara, ko zna da li Mika i ima 208 uopšte, nisam obraćao pažnju iskren da budem, obratiću ubuduće...Čekićar wrote: ↑Thu Oct 29, 2020. 1:39 amOcigledno je da si lakoveran,sta sad ja treba da okacim gde je Omic 216 a Tomic 217 ili 218??.....Tomic je visi od Omica i bitno je samo iz razloga sto prilikom svake polemike iznosis netacne informacije kako bi potkrepio svoje tvrdnje sto ne moze tako lako da prodje....A ostali nek procene ko se blamira pocevsi od Jekirija pa nadalje...Naka wrote: ↑Thu Oct 29, 2020. 1:28 am
Tomic ima vise od 216 i najvisi je igrac u EC,samim tim Omic nije najvisi...Da ne idemo na EL..
Ante Tomic ±2cm
Alen Omic ±2cm
Ostalo ne bih komentarisao,samo bih dodao da si zbog slicnih stvari banovao jednog forumasa....
Ono što nije dobro, skrenula se tema sa onakve blamaže, epilog već vidim, kao što penimo ovde od početka sezone, skloniće Šćepu, dovuće neko ime poput Filipovskog ili Gagija Nikolića, (ionako je redovan u analizama sa Tegijem ove sezone), podeliće otkaze odakle mogu što bezbolnije da izađu iz ugovora, opet prženje mase i tako u krug...
Tajler lepo izneo još neke činjenice koje se ne smeju zagubiti u celoj ovoj kršini od sezone.
- Irriducibili
Mika ce svoju platu opravdati, samo što ce to upravo biti po onoj, koliko para, toliko muzike. Dobar za deo rotacije, nije za prvog centra ekipe koja ima šampionske ambicije. I sad smo tu gde jesmo, popunjeni na centarskim pozicijama, bez ikakve mogucnosti dominacije. Ozbiljan propust
Gagi Nikolic? Nemojmo se zajebavati
Iskreno ne znam odakle ce izvuci pare za korenite promene koje su nam neophodne, kad je muka i za tekuce potrebe. Poput pijanih milionera smo uludo protracili sredstva. Pokušaj jajarenja i uštede na onome na čemu se ne štedi, nas je doveo do toga da sad moramo da placamo duplo. A novčanik prazan
Gagi Nikolic? Nemojmo se zajebavati
Iskreno ne znam odakle ce izvuci pare za korenite promene koje su nam neophodne, kad je muka i za tekuce potrebe. Poput pijanih milionera smo uludo protracili sredstva. Pokušaj jajarenja i uštede na onome na čemu se ne štedi, nas je doveo do toga da sad moramo da placamo duplo. A novčanik prazan
non mollare mai
Gagi Nikolic I Dzikson se uvijek spominju u ovim situacijama 
Ne mislim ni ja da imamo dovoljno novca da mozemo da promijenimo trenera +3 igraca... Ako se samo trener promijeni bice uzaludno sminkanje.
Ne mislim ni ja da imamo dovoljno novca da mozemo da promijenimo trenera +3 igraca... Ako se samo trener promijeni bice uzaludno sminkanje.