KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2020/21
Ali ima poentu, dva skupa stranca koja donose razliku i tim koji se formira oko njih. Mi smo se opredelili da trošimo novac na kvantitet
non mollare mai
S obzirom da kosarka ide u pravac basketa, tim okupljen oko 2 ozbiljna igraca daje rezultate.
Bacili smo novac, sto kaze Irr, na sirinu bez da je imamo.
Bacili smo novac, sto kaze Irr, na sirinu bez da je imamo.
- White Mamba
Koliko igraca ce da trazi novi trener?
I odakle?
I odakle?
Sve one "vedete" od sinoć kazniti i to debelo po džepu pa nek buše mame i tate po kući. Nekolicinu razjuriti ostale kazniti pa da se krene od nule sa istim trenerom. Ono sinoć je bilo gore čak i od zadra ako je to moguće.
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
Nama bi jedini spas bio da se ponisti sezona pa opet ispocetka
Nemam komentara na sinocnu igru,jer ono nije bila igra,nego bezobrazluk.Svesno pratim FK i KK zadnjih 15+ godina i tamo od F4 i Olimpiakosa se nisam nervirao zbog utakmice,jer nisam ni tip koji se nervira zbog sporta i bukvalno pratim svaku utakmicu FK i KK Partizan i kada se gubi i kada se dobija jednostavno me zanima i ko i kako igra u tom klubu,pa uvek gledam.Znate i sami kakvih je sve losih utakmica,pa i losih perioda u nasem klubu bilo,a sinocnom igrom su uspeli da me nateraju da prvi put u zivotu prebacim kanal u trecoj cetvrtini,jer sam bukvalno bio "uvredjen" onim sto sam gledao.
- Tajler Darden
Šćepanović navodno vodi tim u subotu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Ako je ovo istina onda stvarno.
Nakon one epske bruke sinoc...
Bolje bilo ko drugi da vodi ili bez ikakvog trenera da izadju na teren.
- Tajler Darden
Ovde se sve menja za jedno popodne, ko zna šta nas još čeka u narednim satima i danima.
Ali Ostoja je makar jednom održao reč... Obećao je da će uraditi nešto što niko nije i stvarno ide ka tome.
Ali Ostoja je makar jednom održao reč... Obećao je da će uraditi nešto što niko nije i stvarno ide ka tome.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Taj film necemo gledati. Igrace se makar bilo 2 na 2.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Irriducibili
Normalno je da Šcepanovic vodi meč u subotu, svi pomocnici su zaraženi, dok za sve drugo nema vremena
non mollare mai
Nije normalno nakon onakve sinocne utakmice...Irriducibili wrote: ↑Thu Oct 29, 2020. 4:10 pmNormalno je da Šcepanovic vodi meč u subotu, svi pomocnici su zaraženi, dok za sve drugo nema vremena
Neka vodi Dusan Kecman ionako nzm koja je njegova uloga tu, covek koji je cim je zavrsio karijeru odma tuzio Partizan i kao nagradu za to dobio neku funkciju. Covek zaradio ozblinju svotu novca u karijeri i cim se penzionisao tuzio klub koji mu je sve pruzio, gadim se od takvih ljudi....
Ozbiljno sve smrdi u ovom Partizanu.
Nejjasno je da su vecinom ljudi sa foruma koji nisu u kosarci predvideli losu sezonu sa trenutnim Trenerom i sastavom, dok ljudi koji su u klubu i koji su placeni za to nisu videli...
Sanse da izgubimo su ogromne onda. Ali dobro...Irriducibili wrote: ↑Thu Oct 29, 2020. 4:10 pmNormalno je da Šcepanovic vodi meč u subotu, svi pomocnici su zaraženi, dok za sve drugo nema vremena
Inace spominju neki i kao opcija Vladu Jovanovica, mada meni to ne djeluje realno.
- White Mamba
Kako je sve razvalio prislonicki klosar alal vera 
Na celu gomile nesposobnih degenerika kojima je ozb trener drzao glavu u oblacima
Na celu gomile nesposobnih degenerika kojima je ozb trener drzao glavu u oblacima