KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Irriducibili

Re: KK Partizan 2020/21

Post by Irriducibili » Fri Oct 30, 2020. 12:15 pm

Da, ovaj "član" je pisao šta je pisao i stoji iza svake svoje reči. Jer je pisao na osnovu saznanja koja je imao, a ne pustivši mašti na volju

Da, Trinkijeri je hteo da on odlučuje o svemu, uključujuci i vrlo problematične ugovore igrača. I da, niko ga u klubu nije podnosio, što je takodje činjenica, a ne moja izmišljotina

Nemam pojma šta je slao "poznatiji forumaš", niti imam ambicija da se bavim imaginarnim likovima

Ono što je bitno, a što sam i naveo, jeste da u tom trenutku nisam imao saznanja o drugoj strani medalje. U medjuvremenu sam čuo i Trinkijerijevu verziju, te ne mogu reci da ga ne razumem. Nemam mogucnosti da utvrdim ko laže, ali znajuci da niko tu nije moralni čistunac, pretpostavljam da je istina manje više na sredini

Šokiran sam bio, a i to stoji zapisano, potezima koji su se vukli posle toga, izborom "trenera" i selekcijom tima. Tako da je sada potpuno jasno ko je od zavadjenih strana gore prošao. Ja nisam ničiji, pišem samo ono šta znam, ne štedeci nikoga

Posebno nemam, poput samoprozvanih "apostola istine", svog idola. Jeste čudno kad neko, ko nije više dete, ima idola, ali šta da se radi. Problem nastaje kada idol ima svog pokrovitelja u vidu onih koje obožavalac neprekidno pljuje, počevši od klanjanja vladaru, pa do pljuvanja Trinkijerija i nerazdvajanja od Ostoje. Dosledno, nema šta
non mollare mai

Bolkonski

Post by Bolkonski » Fri Oct 30, 2020. 12:54 pm

Taj " član" nije iznosio najogavnije spinove o treneru Partizana, a onda se kasnije sakrivao iza ublažavanja, igrajući na kratko pamćenje ostalih, u vremenu kad internet arhiva pamti sve laži, spinove, zlonamernosti i beščašće.

Nemam sada vremena, ali mogao bih da otvorim arhivu i citiram sve manične, afektacione postove izvesnog Irr-a, u vremenu krojenja navijačkog javnog mnjenja, u pravcu bacanja blata na Trinkijerija, ne bi li se opravdao Ostoja, a onda da citiram privatnu poruku iz nekog novembra meseca prošle godine, od izvesnog teglice, koja se u dlaku, ma u reč, poklapa sa onim što je ovde, gotovo panično, iznosio drug član.

Sve bi ostalo na tome, da drug član ne pokušava da se izvuče i svoje ludovanje učini zaboravljenim.
Sreća, ima i onih koji pamte, a ima i ta arhiva.
Medjutim, sada je stekao izvesna " nova saznanja".
Čuvajte se, Grobari, kreće nova serija naručenih postova i pokušaja krojenja mišljenja. Dobro pazite kome i čemu ćete verovati.
Letos je Trinkijeri bio šarlatan, neradnik, uzurpator kluba, gde je Ostoja, poput Lanselota, uzeo mač i spasio nas zla. Sada su stečena " nova sazanja", te je Ostoja kriv zbog Trinkijerija, Ostoja je ovakav i onakav.
Nemojte se čuditi ako uskoro Ostoja krene niz vodu, pa čitate panegirike o onom koji dodje umesto njega, ili Ostoja dobije bitku, pa isti ovaj član opet udari u priču o poštenom čoveku koji donosi organizacione pomake i šarlatanu Trinkijeriju, nadajući se da je ono pre zaboravljeno.

Mada, pre će biti da se Ostoji sprema svilen gajtan, pa sada pojedinci pokušavaju na sve načine da se operu od ranije podrške i iseku svaku vezu sa njom, nadajući se da je sve zaboravljeno. Jer, zna se ko prvi namiriše potop i beži sa broda...

Jednostavno, moram da reagujem na takve stvari, jer sam od 2015. godine i primene istih metoda, prilično alergičan na iste.
Last edited by Bolkonski on Fri Oct 30, 2020. 1:53 pm, edited 1 time in total.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Oct 30, 2020. 1:21 pm

Teglica kod nas ne piše i nema potrebe da se pominje.

Bolkonski, juče sam ti editovao post i rekao u obrazloženju da ne pominješ ljude koji ti ne mogu odgovoriti.

Ispoštuj toliko.

Drugo, Irr-u nije potrebna moja odbrana, može on sam da kaže šta ima. Ja ću samo napisati, sreća po Partizan je da je Irr njegov navijač.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Oct 30, 2020. 1:39 pm

Juče sam napisao da će Vlado voditi ekipu, već danas zvanično da će Lazić. Sve se menja iz sata u sat.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

drmisa

Post by drmisa » Fri Oct 30, 2020. 1:42 pm

Posle one konferencije bilo bi cudo da vodi Vlado

Naka

Post by Naka » Fri Oct 30, 2020. 1:50 pm

Tajler Darden wrote:
Fri Oct 30, 2020. 1:39 pm
Juče sam napisao da će Vlado voditi ekipu, već danas zvanično da će Lazić. Sve se menja iz sata u sat.
U klubu ne znaju gde udaraju. Mislili su da sve znaju, a videli da stvari nisu bas onakve kakve se cine na prvi pogled. Zamisli da postoje ljudi koji zele da ostave Scepanovica.
Pored toga u klubu je vise struja i svak vuce na svoju stranu. Nadam se da ce se krenutu ka smeru gde se stalo u aprilu.

A sto se tice forumasa Bolkonskog, nikako ne mogu da shvatim kakav on rat vodi. Ima dobrih zakljucaka i rezonovanja, ali njegovo pisanje se svodi na vredjanje forumasa, unizavajuci na taj nacin nivo diskusije.

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Oct 30, 2020. 2:21 pm

Milivoje Lazic vodi u Laktasima.

Nije to ni tako lose 😂
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

White Mamba

Post by White Mamba » Fri Oct 30, 2020. 2:29 pm

Gledaj to s vedrije strane ne igramo u Dalmaciji :D
Komedija :lol:

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Oct 30, 2020. 2:34 pm

Videcemo ko god da dodje da li se uopste dopada ovaj sastav... A to sve kosta...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Fri Oct 30, 2020. 2:51 pm

Potrosili smo jos jednu legendu, godinama ne proizvodimo nove...dajte Dzila, njega smo vec potrosili svakako :D

Bolkonski

Post by Bolkonski » Fri Oct 30, 2020. 3:10 pm

Da objansimo još jednom kakav rat vodi forumaš Bolkonski.
Forumaš Bolkonski se 2015. godine nagledao rada jedne pakosne, pacovske mašinerije koja je po internet nebu vodila naručenu hajku na jednog Duleta Vujoševića, gde je na svakom forumu bilo manjih grupica vodjenih jednim glavnim botom ( ne pominjem imena, zamoljen sam za to) koji su iz perspektive insajdera iznosili odvratne, ljigave i perfidne laži na račun najveće legende kluba, i time krojili navijačko mnjenje i svest navijača o štetnosti Duška Vujoševića po klub, koristeći se svim najogavnijim načinima degradiranja odredjenog čoveka. Naravno, sve je to bilo naručeno iz odredjenih krugova moći i pisano zarad dobijanja sitnih povlastica i sitnih koristi.

Same laži i klevete bile su sledeće:
1. Dule je izlapeo i oboleo, ne zna više da radi trenerski posao, od Moskve nije isti.
2. Dule je postao paranoik, u svemu i u svima vidi neprijatelje, ne sluša nikoga, misli da sve zna.
3. Dule je bolesno sujetan čovek, želi da privatizuje klub, da se pita za sve i odlučuje o svemu.
4. Dule je svojim ponašanjem rasterao sve legende kluba i sponzore koji zbog njega zaobilaze klub.
5. Dule povredjuje igrače svojim zastarelim metodama i neslušanjem saveta doktora.

I tako dalje.
Bio sam zaprepašćen koliko nisko mogu da odu pojedini ljudi zarad postizanja neke sitne koristi i beneficija i do koje dubine seže niskost ljudskog karaktera.

Nećemo da pominjemo hajku oko generacije 2012/2013, čuvenu balvanizaciju i zatim upropaštavanje organizatora te hajke.

Letos, je došlo do vrlo slične hajke na Trinkijerija.
Ona me nije toliko pogodila sa aspekta empatije prema Italijanu, koliko je probudila moralnu obavezu na odgovor na pokušaj primene istog pacovskog sisrema koji je bio primenjen 2015. godine.

Kao neko ko je ispratio i odmah uočio i prozreo naručene hijenske napade na Duleta, vrlo lako sam prepoznao metod i svrhu omalovažavanja Trinkijerija.
Svrha je bila ista - unižavanje, demistifikovanje i satanizovanje Italijana, u cilju usmeravanja navijačke mržnje ka njemu, a ne onima koji su ga sklonili, kao i utvrdjivanje navijačke svesti da njegov odlazak nije nikakav minus, već plus za Partizan.

Metode, preslikane:
1. Trinkijeri je šarlatan, slatkorečivi spiner koji zna kako da podilazi navijačima.
2. Trinkijeri je trenerska prevara, koja se krije iza šarma i harizme.
3. Trinkijeri je neradnik koji drema po restoranima dok mu asistenti vode treninge.
4. Trinkijeri je želeo da preuzme klub, da se pita za sve i odlučuje o svemu.
5. Trinkijerija niko u klubu ne može da smisli zbog njegove sujete i razmaženosti.
6. Trinkijeri nije neki trener. Koprivica je zaslužan za rezultate. To će se videti sa Bajernom.

Dakle, jezivo identična mašina, jezivo iste i lako prepoznatljive metode i način rada mašine.

Forumaš Bolkonski se bori protiv takvih ljudi, protiv takvih niskih karaktera, protiv takvog naručenog blaćenja odredjenog čoveka zarad interesa najgorih hulja.
Forumaš Bolkonski pamti ko je šta pisao, sa kakvom ubedjenošću, agresivnošću i efektom insajderisanja za pojačavanje utiska, a kako sada isti autori pokušavaju blago da promene mišljenje, lagano, neprimetno, nadajući se da su svi zaboravili njihove ranije lakrdije.
Sada imamo situaciju da korisnik koji je najagresivnije i najperfidnije bacao blato na Trinkijerija, ne bi li preusmerio bes navijača sa uprave na Italijana, odjednom počinje, zbog " novih saznanja", dobijenih 4 meseca kasnije, da pljuje Ostoju zbog Trinkijerija.
Očigledno je da se unutar kluba vode ratovi i da postoje klanovi. Vrlo je moguće da sada prijatelji, braća, kumovi raznih glavešina klanova agituju i vode borbu za svoje izabranike.
Recimo, borba za vlast izmedju dve vaške, dva SNS ljigavka, Ostoje i izvesnog Kijanovića.

Moralna obaveza je nedopustiti takvim ljudima da kroje i utiču na javno mišljenje i kolektivnu svest.

Houdini

Post by Houdini » Fri Oct 30, 2020. 3:39 pm

Nek se spremi Alempije :D

Naka

Post by Naka » Fri Oct 30, 2020. 3:49 pm

Prvo druze, na pogresnom mestu vodis borbu. Niko od nas ovde ne vodi klub, niti ima uticaja na poslovanje kluba, vanjske politicke uticaje i slicno.

Drugo, ti na tu situaciju sa DV gledas iz samo jednog ugla, bez da zelis da pogledas druge uglove celokupne situacije.
DV je najtrofejniji nas trener, neko pod cijom palicom se desilo mnogo lepih stvari za navijace, ali i mnogo losih za klub.
Nije DV neki politicar dao trojku sa pola terena u zadnjoj sekundi posle +10, vec igrac koji je oznacio totalni kraj jedne lepe ere. Zasto je jedna trojka promenila sve? Prosto, zato sto je u klubu od Pariza sve vestacko. Rasipali se novci, dovodjeni i preplacivani igraci, sukob sa menadzerima, finansijerima, prijateljima kluba. Sve sto je doslo do Pariza rasterano je u toj sezoni i sezonama nakon te. Ego mnogih je bio veci od njih samih. Treci mandat DV bio je samo cisti revansizam i borba nizasta. Vec tada su se mnogi udaljili od kluba i nemo posmatrali sa strane. DV je ostao sam u celoj toj borbi osudjen na propast. Nije on donosio pare klubu, donosili su ljudi koje je on oterao, koje je PSD oterao. Mnogi su tada postavljali uslove o saradnji. Eto ti razloga i zasto je skrajnut DV.
Mada i taj uspeh ima svoju cenu. Gubili smo mi ABA titule i od Hemofarma i od FMP iako smo imali najbolje timove, gazile nas razne Lotomatike i slicni. Samo tad nije bilo ILI ILI kao sad gde se jedna sitnica gleda.

Sto se tice Trinkijerija, covek je zeleo odresene ruke da dovodi Pejnerse, Parahovske, Angole, Mekadue, da preplacuje Tomase i slicne. Koliko ja znam, to ni u jednoj ekipi nema. Doduse uspeo je od nikakvih, ali skupih sastojaka da napravi dobru pitu. Da li bi osvojili, to niko od nas ne zna, ali smo bili na nekom vrhuncu. Medjutim, taj Trinkijeri je sam pobegao posle odluke EL i zelje da mu se budzet poveca.

Sto se tice Kijanovica i Ostojica, kakav crni Kijanovic. Nebitna licnost niti je to sukob SNS ljigavka. Pogotovo sto ti, bukvalno ne znas ni jednog. Nazivati nekog Ljigavkom zato sto je dao svojih 150k eura, i jos par puta toliko doneo preko prijatelja je ludo. KK Partizan je rupa bez dna, tu niko ne zaradjuje, tu se bacaju pare kao u bunar, tako da...

I ako te jos bilo sta zanima, mogu ti odgovoriti i o sponzorima poput ICN Galenike koja je godisnje davala ogromne pare (danasnje vrednosti 500k eura po sezoni) i kako je Galenika prestala da daje novac, ko se zakacio sa Magelanom oko ugradjivanja i sl.

White Mamba

Post by White Mamba » Fri Oct 30, 2020. 4:46 pm

Houdini wrote:
Fri Oct 30, 2020. 3:39 pm
Nek se spremi Alempije :D
Moze :romance-inlove:
Taj smo level, na celu sa prislonickom dvorskom ludom :romance-inlove:

Bolkonski

Post by Bolkonski » Fri Oct 30, 2020. 4:59 pm

Samo Dragan Jakovljević, a umesto klovna devetog SNS ešalona da zajaše izvesni Kijanović, još veći otpad i izopačeni smrdljivko bez elementarnih moralno - etičkih načela.
Tada će unakažavanje kluba biti potpuno i moja kletva, nakon najsramnijeg poteza u istoriji kluba i njegovih navijača, doživeti svoju punu realizaciju.
Last edited by Bolkonski on Fri Oct 30, 2020. 5:55 pm, edited 1 time in total.

Locked