KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2020/21
Forumaš Bolkonski nema vremena da dokazima potkrepi kad i gde sam ja nipodaštavao Trinkijerija i hvalio Ostoju, ali ima sve vreme ovoga sveta da štancuje besmislene pamflete, razumljive samo ostrašcenim fanaticima, idolopoklonicima poput njega. Takvih srecom nema mnogo, inače bi i ovde primenjivali obezglavljivanje, poput njihovih kolega fanatika u Francuskoj. Alah ili Duško, razlika nije u slepoj veri, vec samo u imenu
Pored lažnih optužbi, primetno je i ignorisanje više puta konstatovane činjenice, da njegov idol duva u istu tikvu sa omraženim Ostojom. I onda je neko drugi Ostojin bot, a ne onaj koji je na svakodnevnoj vezi s njim, sa mnogo uticaja u rastanku sa Trinkijerijem. Tako je bilo i kad je klečao pred gospodarem, pa isteran iz njegovog dupeta, preko noci postao opozicionar. Znaš li za kog trenera ti je sada božanstvo, a koga minira?
U taj plastelinski stav se savršeno uklapa i konstantno kukanje za 2015. Svi valjda imaju pamcenje kokoške, pa su zaboravili čuveni skauting Gašic & son, te vedete Djumica, Šalica, Koprivicu, Sinadinovica, Petrova, Tomica itd, koji su nam omogucili da uživamo u košarci. Isto tako cemo zanemariti i milionske dugove, nastale do famozne 2015., u koje je idol ugradio i sopstvena potraživanja, koja i danas naplacuje od svog novog najboljeg druga na čelu KKP. Ne osporavam da neko žali za takvim Partizanom, ali ne dozvoljavam osporavanje mog suprotnog osecaja
Nikad više 2015.!
Pored lažnih optužbi, primetno je i ignorisanje više puta konstatovane činjenice, da njegov idol duva u istu tikvu sa omraženim Ostojom. I onda je neko drugi Ostojin bot, a ne onaj koji je na svakodnevnoj vezi s njim, sa mnogo uticaja u rastanku sa Trinkijerijem. Tako je bilo i kad je klečao pred gospodarem, pa isteran iz njegovog dupeta, preko noci postao opozicionar. Znaš li za kog trenera ti je sada božanstvo, a koga minira?
U taj plastelinski stav se savršeno uklapa i konstantno kukanje za 2015. Svi valjda imaju pamcenje kokoške, pa su zaboravili čuveni skauting Gašic & son, te vedete Djumica, Šalica, Koprivicu, Sinadinovica, Petrova, Tomica itd, koji su nam omogucili da uživamo u košarci. Isto tako cemo zanemariti i milionske dugove, nastale do famozne 2015., u koje je idol ugradio i sopstvena potraživanja, koja i danas naplacuje od svog novog najboljeg druga na čelu KKP. Ne osporavam da neko žali za takvim Partizanom, ali ne dozvoljavam osporavanje mog suprotnog osecaja
Nikad više 2015.!
non mollare mai
Ljudi razumem raspravu, neslaganje, ali bez verskih diskriminacija iskreno. Nadam se da me razumete.
Ne da shvatam nego i razumem
Toliko je razoren i diskreditovan da poteze one najnizne i najprizemnije kvalifikacije
Svi koji citaju neki post ovog korisnika, neka otvore arhivu foruma i pogledaju sta je pisao u danima teranja i blacenja Trinkijerija, a onda pogledaju sta sada pise, i bice vam jasno o kome se radi i o cemu se radi, kao i jedinstvenom stavu prema takvom obliku
Ocekujte i agitovanje za neku struju u klubu, a ako Ostoja pobedi, ponovni zaokret ka njemu
Nije slucajan ovaj zaokret i ta “ nova saznanja “ koja pominje, zna se ko prvi oseti potop i napusta brod.
Jos uvek peku Duletove samarcine iz 2013. godine i “ balvanizacije “ Partizana
Ne secam se da su neki ljudi bili vise popisani i oduceni od kosarke, kao sto su to bili razni forumski jurisnici, uspesni privrednici i istaknuti navijaci, odnosno tvorci i zastupnici teze o “ balvanizaciji Partizana “, od strane jednog od najvecih trenerskih umova u istoriji evropske kosarke, Duska Vujosevica.
Usli nesrecnici u kosarakski rat sa Duskom Vujosevicem
Otprilike kao da uce fudbalu Zozea Murinja, a nisu videli kako izgleda fudbalski trening.
Tolike godine prosle, a obrazi od Generalovih sljuski i dalje bride
Svi koji citaju neki post ovog korisnika, neka otvore arhivu foruma i pogledaju sta je pisao u danima teranja i blacenja Trinkijerija, a onda pogledaju sta sada pise, i bice vam jasno o kome se radi i o cemu se radi, kao i jedinstvenom stavu prema takvom obliku
Ocekujte i agitovanje za neku struju u klubu, a ako Ostoja pobedi, ponovni zaokret ka njemu
Nije slucajan ovaj zaokret i ta “ nova saznanja “ koja pominje, zna se ko prvi oseti potop i napusta brod.
Jos uvek peku Duletove samarcine iz 2013. godine i “ balvanizacije “ Partizana
Ne secam se da su neki ljudi bili vise popisani i oduceni od kosarke, kao sto su to bili razni forumski jurisnici, uspesni privrednici i istaknuti navijaci, odnosno tvorci i zastupnici teze o “ balvanizaciji Partizana “, od strane jednog od najvecih trenerskih umova u istoriji evropske kosarke, Duska Vujosevica.
Usli nesrecnici u kosarakski rat sa Duskom Vujosevicem
Otprilike kao da uce fudbalu Zozea Murinja, a nisu videli kako izgleda fudbalski trening.
Tolike godine prosle, a obrazi od Generalovih sljuski i dalje bride
meni je ovo i dalje nepravazidjeno... Italijan pun para koji moze da bira klubove po Evropi, ali on je hteo da preuzme raspali klub u raspaloj rijaliti drzavi...4. Trinkijeri je želeo da preuzme klub, da se pita za sve i odlučuje o svemu.
nego desava li se nesto? moracemo relativno brzo novog trenera ako ne mislimo da se prvo sjebemo skroz... mada ne bih rekao da je Milivoje ista losiji trener od Scepanovica...
- Tajler Darden
NEPROVERENA INFORMACIJA -> pominje se Džikić.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
To sa Dzikicem bi bilo sranje u najavi 
Ako je istina neka me razuvjeri. S njim kao trenerom ne vidim perspektivu .
Siguran sam da mu se svidja sadasnji roster i da tu ne treba nista mijenjati.
Siguran sam da mu se svidja sadasnji roster i da tu ne treba nista mijenjati.
Džikić najbliži klupi Partizana u ovom trenutku
Nemoj Dzile, brate, nije da ga licno ne volim, ali on ne moze da napravi nesto...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Zatresle se ciganima gace 2016. sa Vrabcem i Cvelom, sto ne bi i sad, ajde malo zezanja 
Ajde opet,pa da bataljujem praćenje komplet..baš za tog filozofa živaca nemam,još mu pamtim pohvale i umotvorine na račun pojedinih igrača,ne ponovilo se