KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
CikaZika

Re: KK Partizan 2020/21

Post by CikaZika » Sat Oct 31, 2020. 11:58 am

White Mamba wrote:
Sat Oct 31, 2020. 11:54 am
Hoce li biti menjanja igrackog kadra ako dodje Dzile?
Cini mi se da nije ljubitelj lika i dela Gordica Nemanje
Hmmm, Gorda mu je doneo prsten.

Voli AirFocu ala Stefan Jankovic. Meni deluje da se ovo njemu dopada. Mozda dovede cisto nekog jos matorca, jer voli. 😂
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Naka

Post by Naka » Sat Oct 31, 2020. 11:59 am

Bolkonski wrote:
Sat Oct 31, 2020. 12:59 am
Covek koji je razvio mrezu drugara da ga hvale na tviteru i forumima :lol:
Ozbiljan samoreklamer, prepotentan i sujetan potpuno nesrazmerno trenerskom kvalitetu, umisljeni sarmer iz bloka sa retko djilkoskim forama i fazonima, u pokusaju usiljene amerikanizacije koja ga dovodi u raskol izmedju zelja i mogucnosti i potpunu grotesku.
Na kraju, ipak, mora se reci, solidan trener, nista vise od toga, ali solidan. Naravno, dve klase ispod Andree Trinkijerija.
Nesposoban za bilo kakav ozbiljan koncept i ideju, a jos vise za sprovodjenje istog, nedorastao velikom klubu.
Na kraju krajeva, s obzirom da sam klub nema nikakav koncept i plan, niti mu treba jer je Zvezda sampion, sta ce mu bolje od Djikica.
Ovako, taman da se Grobari malo loze - Dzile legenda, Prti Bee Gee, AC/DC, pank, smeker iz blokova, idi gledaj FMP itd., jos malo potpadanja pod Djikin automarketinski cirkular, a zapravo, presipanje iz supljeg u prazno i dalje zivotarenje jednog zamrznutog kluba.

Bice jezivo zamorno ponovno divljanje dzilomana na internetu i idealizacija lika i dela ovog samoreklamera, do granice poistovecivanja sa Duletom ...
NAUCI DA NE OMALOVAZAVAS... OVO TI JE POSLEDNJA OPOMENA. TRENER JE DZIKIC A NE DJIKIC.

White Mamba

Post by White Mamba » Sat Oct 31, 2020. 12:04 pm

@SerZile
Ma druga sezona u Buducnosti nije bila bas idealna :D
To ja' nako laicki sa strane, Gordic je bio u "durim se" modu..

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Oct 31, 2020. 12:16 pm

Jeste, busio ga Gorda bas, voli to Gorda, sad svesno ili nesvesno, mozda je dobro pitanje. 😂

Ali, mislim da ce korisiti, divljao je kod Scepe i sad ce da ga prodju bubice verovatno.

Asterix

Post by Asterix » Sat Oct 31, 2020. 12:26 pm

CikaZika wrote:
Sat Oct 31, 2020. 11:58 am
White Mamba wrote:
Sat Oct 31, 2020. 11:54 am
Hoce li biti menjanja igrackog kadra ako dodje Dzile?
Cini mi se da nije ljubitelj lika i dela Gordica Nemanje
Hmmm, Gorda mu je doneo prsten.

Voli AirFocu ala Stefan Jankovic. Meni deluje da se ovo njemu dopada. Mozda dovede cisto nekog jos matorca, jer voli. 😂
Tipa Kajl Gibson, posto voli one sa kojima je vec saradjivao ima 33-34 vjerovatno i neku povredu tako da ispunjava sve uslove

jupol

Post by jupol » Sat Oct 31, 2020. 12:46 pm

Irriducibili wrote:
Fri Oct 30, 2020. 11:55 pm
@jupol

Verovao ti ili ne, Trinkijeri je pod svojim uslovima hteo da ostane, Bajern ga nije previše pržio. Videcemo da li ce se jednog dana, po odlasku Ostoje, vratiti da završi posao kako je izjavio
verujem ja da je Trinkijeri zeleo da ostane, ali ne verujem da je hteo da preuzima klub, bar ne onako u negativnom kontekstu kako se provlacilo. Pa nece on da daje svoje pare umesto Ostoje, i da ide kod Vucica i Dodika da moli za sponzore. Pre bih rekao da je bio nezadovoljan gomilom neradnika po klubu zbog kojih i njegov posao trpi, a isti su to naravno proizveli u nekakvo "preuzimanje kluba".

Nista neuobicajeno. U svakom trulom drzavnom preduzecu kad neko stavi primedbe na trenutno stanje, uniste ga podmetanjima i ogovaranjima. Znaci ili da imas privatni klub i gazdu, ili da imas predsednika kluba kome niko nece smeti nista da pisne... Bas me zanima kako bi izgledala jesen 91. sa Ostojinom demokratijom u klubu - "gde stavise ovog nemaca pojma, jedva prevodio loptu, robijas, zgazio babu, sad ce on da vodi ovu ekipu, nema ni domaci teren, brisace svi pod sa nama..."

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Oct 31, 2020. 1:12 pm

I dalje mislim da je to šta je tražio potencijalno jako opasno za klub, jer niko ne bi imao kontrolu nad visinom i dužinom trajanja ugovora igrača. Imamo i danas čitav niz ugovora kojih ne možemo da se oslobodimo

S druge strane, kad pogledam kakvi diletanti vode klub, teško mi je da zamislim nešto gore od toga. Eksperiment sa pomocnikom je samo dokazao da je ipak bolje bilo zadržati Trinkijerija po svaku cenu

Ostaje još pitanje da li bi bilo novca da se plate i neki novi Parahuski, Pejners, Makadu, Reding, neupotrebljivi i nimalo jeftini igrači. Realnost je da ne bi, postali smo suviše opasni
non mollare mai

balkanski spijun

Post by balkanski spijun » Sat Oct 31, 2020. 2:08 pm

Zato je uprava napravili odlican poteze I dovela proverene igrace,Miku,Dangubica,Angolu,SJankovica,produzili Gordica.
Vrhunski skauting.

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Sat Oct 31, 2020. 3:09 pm

Scepanovic je hteo Miku, Dangubica, produzetak Gordica...uprava je kriva sto nije obezbedila vise novca svakako, ali i ovo sto smo imali je baceno

dacolik

Post by dacolik » Sat Oct 31, 2020. 3:16 pm

Mene nisu ubijedili u to da je htio Dangubica ali dobro..

Naka

Post by Naka » Sat Oct 31, 2020. 3:42 pm

balkanski spijun wrote:
Sat Oct 31, 2020. 2:08 pm
Zato je uprava napravili odlican poteze I dovela proverene igrace,Miku,Dangubica,Angolu,SJankovica,produzili Gordica.
Vrhunski skauting.
Oooo dobrodosao druze...

Angolu je doveo Trinkijeri. Kao i Gordica. Produzenje Jankovica je usluga menadzeru i to je moralo da se odradi.
Dangubic je bio u tefteru i kod Trinkijerija i u vise navrata pokusano je sa njegovim dovodjenjem.
Mika je preporuka, potencijal za smesne novce (od svih koji su nam se nudili Rejnolds bio jedini ozbiljan igrac).

Nama je problem sto se Scepanovic ocajno snasao u ulozi prvog trenera, ocekivano i ne ocekivano.
A najveci problem, totalno divljastvo Kodija koji deluje kao totalno neinteligentan igrac.

Bolkonski

Post by Bolkonski » Sat Oct 31, 2020. 3:59 pm

Naka,
A je l smem za Ostoju i Kijanovica da kazem da su nepismene vaske iznikle iz mocvarnog sistema vrednosti SNS-a, ili je i to omalovazavanje zbog koga ces da banujes ( placnim glasom ) ?

A to “ Djikic “ je smesno u odnosu na ono sto si ti pisao za Trinkijerija. Je l treba sa pomenem da si ga zvao “ mister hrkljus “ i sve kvalifikacije koje si izneo o njemu ?
Ti si se nasao da pricas o omalovazavanju ...
Izneo sto jednu uvredu i omalovazavajucu kvalifikaciju na racun Trinkijerija, ne bi li dokazao da smo njegovim teranjem zapravo na dobitku, da nas je Ostoja spasio i preusmerio gnev navijaca na zlog Italijana, a sada meni preti zbog termina “ Djikic “.
Pa ti si prvi koji ce blatiti tog Dzikica, omalovazavati i nazivati razlicitim imenima, ako ovi odluce da ga teraju.
Jos jednom, covek koji je Trinkijerija nazivao “ mister hrkljus “ preti nekome zbog omalovazavanja Dzikica terminom “ Djikic “.
Problem u glavi, ili tesko razaranje i ogoljavanje u prethodnim postovima, kad smo se podsetili sta je korisnik pisao o Trinkijeriju u vreme njegovog teranja, a sta pise sada, pa pokusaj osvete koriscenjem prava moderatora. Komedija.
Pametnije bi ti bilo da malo vise koristis glavu i primenis neku autocenzuru, ne bi li smanjio broj gluposti u razlicitim ciljevima.
Jos uvek pamtimo biser i HOF foruma, da je za rezultate Partizana zasluzan Koprivica, a ne Trinkijeri i da ce se to pokazati u Bajernu. Pa takav biser dolazi iskljucivo iz zelje za omalovazavanjem nekoga i to one panicne i histericne i predstavlja sto puta vece omalovazavanje od “ Djikic “, tim pre sto je laz, glupost i nebuloza kosmickih razmera.

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Oct 31, 2020. 4:34 pm

Dangubicev dolazak je misterija.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Oct 31, 2020. 4:40 pm

Nije nikakva misterija, Šcepanovic ga je hteo. Pa zar vam nije dovoljna njegova minutaža i hardenovska sloboda uzimanja šuteva, ako vec meni ne verujete?
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Sat Oct 31, 2020. 4:46 pm

Kako povjerovati da bi iko zelio da mu Dangubic uzima onoliki broj suteva...

Locked