Eto iznenada slobodan Sloter
KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Takmicenje izgubilo smisao i regularnost. Desice se da neke ekipe imaju po 3 ili 4 neodigrane utakmice a neke samo 1. I sta onda? Mocice da se namesta i da se kalkulise...
- Irriducibili
Na poljaka
Zar Markus jos igra, ja mislim ima sto godina...
Dobar i ne bas skup plej, bas ono sto nama treba.
U oprostite, ja mislio on raskinuo sa Kanarijom, posto ga nije bilo uopste u sastavu, a pominjala se ta opcija skoro i da gleda neke EC ugovore. Kad evo dacolik izbaci da im se tek sad pojavio.
Dobar i ne bas skup plej, bas ono sto nama treba.
U oprostite, ja mislio on raskinuo sa Kanarijom, posto ga nije bilo uopste u sastavu, a pominjala se ta opcija skoro i da gleda neke EC ugovore. Kad evo dacolik izbaci da im se tek sad pojavio.
- Irriducibili
Marcus igra za AEK
Otkud ovaj sad slobodan, kad vest iznad kaže da je konačno stigao na Kanare?
Otkud ovaj sad slobodan, kad vest iznad kaže da je konačno stigao na Kanare?
non mollare mai
Ma ima boljih opcija od njega slobodnih.. A i nije on bas neki organizator igre, vise je skorer.
Chris Krammer je slobodan inace
Chris Krammer je slobodan inace
Moja greska, nacuo sam da se gleda plej skorer.
Mislio sam da je izasao iz ugovora cim ne igra i cim se ne pojavljuje kod njih, a vrlo zanimljiv igrac.
Mislio sam da je izasao iz ugovora cim ne igra i cim se ne pojavljuje kod njih, a vrlo zanimljiv igrac.
Pleja skorera valjda vec imamo 
Mozda gledaju da udome Mekintajera.
Mozda gledaju da udome Mekintajera.
Jesi li siguran da se trazi plejmejker skorer? Ima ih na trziste koliko hoces pogotovo sad
Ako je AJ Sloter plejmejker, Erik Mika je nisko krilo.
Asterix, tako sam ja cuo. E sad, da li smo zvanicno na trzistu ili stidljivo se raspitujemo, to zaista ne znam sa sigurnoscu.
Bolkonski, tebe i tvog saborca da nema, ovaj bi forum bio totalni promasaj. Kosarkaski, moralni, ma u svim oblastima prosvetitelji....
Bolkonski, tebe i tvog saborca da nema, ovaj bi forum bio totalni promasaj. Kosarkaski, moralni, ma u svim oblastima prosvetitelji....
Mi sledece nedelje igramo duplo kolo Evrokupa pa vec u ponedeljak sa ciganima uzas... Njima ce vj biti otkazan mec u Milanu tako da pice samo u Barselonu, bicemo daleko potroseniji od njih... A raspolazemo sa Pejdzom,CMM i Gordom na 1 i 2 od ozbiljnijih igraca Trifa prakticno nista ozbiljno ne moze da pruzi u derbiju... Zato sam te pitao jedan niski bi nam vrhunski pao...
Dresela bi trebali vratiti s pozajmice ako je moguce.
- Tajler Darden
Ma, kakvi... Limitiran tip u potpunosti za nešto više.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Daleko je on od ozbiljne kosarke u toj ABA 2 i Gegic je ubica :) Mada Gegic je strasan potencijal za dobrog defanzivca, svakako mnogo bolji igrac nego Angola recimo...