KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
dacolik

Re: KK Partizan 2020/21

Post by dacolik » Wed Nov 25, 2020. 6:39 pm

Spustite malo tenzije bespotrebne... Ne slazemo se oko dosta stvari ali ipak svi volimo ovaj klub.

Asterix

Post by Asterix » Wed Nov 25, 2020. 6:40 pm

samig wrote:
Wed Nov 25, 2020. 5:49 pm
Renegade wrote:
Wed Nov 25, 2020. 5:26 pm
Asterix wrote:
Wed Nov 25, 2020. 12:14 am
Ovoga se secam. Igrao je i protiv nas, dobar trojkas sa pozicije 4. Mislim da bi se dobro uklopio. Nije neki atleta ali ima sut za 3 i sa distance.
Rekao je Pavlaka da nije istina za njega, preskup je plus i mlitav.

Adreian Payne je onaj sa kojim pregovaramo ali nije jedini.
Aha znaci on je skup... a Payne koji vrijedi bar kao tri Uthoff-a nije... Da se razumijemo volio bih ja da dodje Payne to je igrac koji ima 100+ NBA meceva i 2 sezone u EL pokriva i 4 i 5 igra ledjima posprdao bi se sa Terijem, Ridom, Obrajantom na vrh gasa ali da napises da je Uthoff koji je igrao u jebeni Zenit u Evrokupu igrao po razvojnim ligama skupio 5,6 meceva u NBA po 3 minuta preskup a da se sa Payn-om pregovara bas ne moze....

samig

Post by samig » Wed Nov 25, 2020. 7:05 pm

Asterix wrote:
Wed Nov 25, 2020. 6:40 pm
samig wrote:
Wed Nov 25, 2020. 5:49 pm
Renegade wrote:
Wed Nov 25, 2020. 5:26 pm

Ovoga se secam. Igrao je i protiv nas, dobar trojkas sa pozicije 4. Mislim da bi se dobro uklopio. Nije neki atleta ali ima sut za 3 i sa distance.
Rekao je Pavlaka da nije istina za njega, preskup je plus i mlitav.

Adreian Payne je onaj sa kojim pregovaramo ali nije jedini.
Aha znaci on je skup... a Payne koji vrijedi bar kao tri Uthoff-a nije... Da se razumijemo volio bih ja da dodje Payne to je igrac koji ima 100+ NBA meceva i 2 sezone u EL pokriva i 4 i 5 igra ledjima posprdao bi se sa Terijem, Ridom, Obrajantom na vrh gasa ali da napises da je Uthoff koji je igrao u jebeni Zenit u Evrokupu igrao po razvojnim ligama skupio 5,6 meceva u NBA po 3 minuta preskup a da se sa Payn-om pregovara bas ne moze....
To su Pavlakine reci.
Uthoff igra za 50-60k mesecno, plus je nekako mlitav.

Payne je verovatno jeftiniji plus je fizicki mnogo jaci igrac, samo je upitan zbog suta za 3.
Prosle sezone je bio dobar u tom segmentu, pitanje je samo da li moze biti konstantan.

Nama treba 4/5 igrac koji ne bezi od kontakta i kojem je sut jaca karakteristika.

Asterix

Post by Asterix » Wed Nov 25, 2020. 7:22 pm

@Simig
Takvog sto si opisao ima ali kod brace Grima... ;)

Nemanjic

Post by Nemanjic » Wed Nov 25, 2020. 7:38 pm

Adrijan Pejn je takav igrac,ali ima i on svojih mana.

Asterix

Post by Asterix » Wed Nov 25, 2020. 7:48 pm

Najbolje bi bilo da taj koji se dovede bude zelja Filipovskog a ne da mu se uvali novi Mika ili Mekintajer... Vrijeme ce pokazati ko je u pitanju

Bolkonski

Post by Bolkonski » Wed Nov 25, 2020. 9:26 pm

dacolik wrote:
Wed Nov 25, 2020. 6:39 pm
Spustite malo tenzije bespotrebne... Ne slazemo se oko dosta stvari ali ipak svi volimo ovaj klub.
Jedno je neslaganje, a drugo je zlonamernost i naručeno pisanje, da ne kažem botovanje.
Jedno je neslaganje, a drugo ono besramno pljuvanje po Trinkijeriju ne bi li se opravdala ona SNS limarčina sa tri razreda srednje škole, a onda, kad se namirisalo da će možda druga SNS struja da smakne Ostoju, došlo se do “ novih saznanja “ i pljuvanja Ostoje zbog Trinkijerija, od strane istog tipa koji je veličao upravu jer nas je “ spasila “ zlog Italijana koji hoće da privatizuje klub.

Jedno je neslaganje, a drugo je pisanje o Ostoji koji mu je pružio ruku na slavi i koji voli Partizan više od svih nas i uradio je tako mnogo za njega i doneo čuvene organizacione pomake ( dužni i bogu i narodu, spinuje o vraćanju duga koji nije postojao :lol: , osvojio par nebitnih kupčića, usrao se u gaće kad su mu ulazili u igrače pred onu majstoricu, samim svojim postojanjem u Partizanu oduzeo klubu dostojanstvo i identitet, svodeći ga na nakazetinu i prostituku Aleksandra Vučića i SNS-a, koja plače na ramenu svom silovatelju i sa uživanjem prihvata ulogu pajaca, pratilje i klovna na proslavama Zvezdinih trofeja ).
A onda, da bi se odužio Ostoji za pruženu ruku, i on počeo da peni po forumima protiv Trinkijerija, da priča neke skandalozno nebulozne stvari od kojih se izdvojila ona o Koprivici koji je zaslužniji za rezultate od Trinkijerija i da će to najbolje pokazati Bajern koji nema Koptivicu :lol:
Zamisli da odeš toliko daleko da pričaš kako je kondicioni trener zaslužniji za rezultate od prvog trenera ...

Onda se, u želji da istakne Ostojinu važnost, njegov rad i učinak, potrudio da odvali još veću glupost, pitajući se šta je to imalo da se uništi u Partizanu unazad trideset godina :wacko:
Od dvehiljaditih do dolaska Ostojine sekte i njegovog gazde, čak i dve godine preko toga ( zahvaljujući genijalnosti, pardon, balvanizaciji Duška Vujoševića ), dok nam Ostojin svinjogazda nije vezao obe ruke i jednu nogu, Partizan je osvajao sve trofeje, bio učesnik top16, top8 i F4-a Evrolige, stvorio brdo igrača, dobio zvanje srpskog Bostona, bio bastion sporta, pravih vrednosti, etičkih, moralnih i radnih načela i upravo je Ostojin gazda sprečio generaciju 2012/2013, da ne kažem, “ balvane “ , da napadnu još jedan F4.
Sve je to bio Partizan, sve je to imao Partizan, sve je to imalo da se uništi i uništio je Ostojin gazda, a onda nas je dodatno ponizio poslavši nam ovu prisloničku seljačinu sa trogodišnjom školom da osigura ulogu ikebane i pratilje Zvedinih uspeha, jer uspesi nisu uspesi ako ne bi došli preko Partizana, silovanjem Partizana u cilju lečenja frustracija Ostojinog gazde.
Postojanje Ostoje, kao člana zla koje je urušilo Partizan i proglasilo Zvezdu zvaničnim klubom države Srbije, na mestu predsednika Partizana, je uništenje svakog dostojanstva i identiteta tog kluba i svega što je taj klub bio i predstavljao.
Ova nakaza koju predvodi nesposobni SNS ispljuvak petog ešalona, osim zloupotrebe grba, nema nikakve veze sa KK Partizanom, zapravo, predstavlja opoziciju i suprotnost svemu onome što je predstavljao taj klub, jer je gazda vašljivog Ostoje, zajedno sa njim, uništio i pogazio svako načelo, svaku vrednost tog kluba.
Ovo za šta navijate i oko čega se nervirate nije Partizan, nego jedna groteska, jedna nakaza i jedno SNS strašilo koje se drži na aparatima ( danas uz pomoć prisloničkog nesrećnika, sutra onog goveda Kijanovića, prekosutra nekog trećeg SNS vašljivka, a svih sa istim ciljem ) radi legalizacije i ukrašavanja Zvezdinih uspeha, stavaranja veštačkog balansa u odnosu države prema klubovima i legalizacije nenormalnih budžeta Crvene zvezde.
Još je gluplje nervirati se zbog selekcije, vodjenja, odabira trenera, dugova, poraza ...
Shvatite da je Partizanu namenjena uloga efemernog kluba, da je država odlučila ko je zvanični klub Srbije, da je Partizan prva pratilja i ikebana i da imate predsednika čiji je gazda onaj koji je to odredio i po dolasku na vlast postavio taj projekat i prioritet.
Shvatite sa gledate snimak iste sezone unazad 4-5 godina, da gledate reprizu iste predstsve sa istim režiserom, scenaristom i sličnim glumcima i da će biti isto i ove i sledeće i one tamo sezone, da je ova rugoba od kluba prostituka, Ostoja je makro, a njegov gazda dugogodišnji jebač.
Razbucali su Partizan, uništili sve što se moglo uništiti, zdrobili klub kakav smo imali i ostavili neko preparirano strašilo da ga Ostoja održava na aparatima, Zvezda siluje, a glavni arhitekta leči frustracije.
Najviše ćete pomoći klubu za koji ste nekada navijali tako što nećete podržavati ovu devijaciju, što ćete je ugasiti i smrviti, da bi pravi Partizan, koji su Ostojin gazda, Ostoja i ostali gazdini ljudi uništili i degradirali, ustao iz pepela i zauzeo mesto s kojeg su ga nasilno sklonili.
Last edited by Bolkonski on Wed Nov 25, 2020. 9:53 pm, edited 1 time in total.

samig

Post by samig » Wed Nov 25, 2020. 9:30 pm

Asterix wrote:
Wed Nov 25, 2020. 7:22 pm
@Simig
Takvog sto si opisao ima ali kod brace Grima... ;)
Klub mora da se opredeli za ono sta im treba.

Da li visoka cetvorka sa dobrim sutem ili ipak neki igrac 4/5.

Klub je debelo pogresio sa selekcijom trenera i igraca ove sezone, sad treba Filipovski da radi sa tudjom ekipom.

Pogotovo pozicija 1 nam je bas klimava.

Asterix

Post by Asterix » Wed Nov 25, 2020. 9:57 pm

Sto bi rekli posle je***a nema kajanja.... O tome se trebalo razmisljati na ljeto... Pokusati da se zadrzi Trinkjeri ako ne odmah dovesti Filipovskog... Onog momenta kada smo pustili Trinkjerija i Voldena jasno je u kom ce smjeru ici sezona... Ne daje se sansa pocetniku u kljucnoj sezoni... Evrokup nikad slabiji velika sansa da se uzme taj trofej mi sa Trinkjerijem i Voldenom i normalnim centrom bi pocistili cigane lagano... Na kraju sezone ce im Volden biti glavni igrac mislim da ce Lojd da se raspane nedje u maju to je moje misljenje iako je igrac najveceg kvaliteta u ABA ligi i medju boljima u EL i u najboljim godinama ali mislim da ce toda ih sjebe i skupo kosta pogotovo kada jos jednog dovedu umjesto Rocestog ima da ise pogube... Steta.. Ali ajde neka daju Sasu bar 2 igraca po njegovom izboru da izvuce maksimum iz ove ekipe,.....

samig

Post by samig » Wed Nov 25, 2020. 10:08 pm

Kako moze Loyd da ih kosta skupo, covek daje 20 poena u Evroligi.

Slazem se to za Voldena, ja nzm kako je on imao tako malu klauzulu u ugovoru (oko 200k ja mislim), stavis mu klazulu milion pa da vidim da li bi otiso.

Volden je uz Loyda njihov najbolji igrac ove sezone.

Za sad se samo prica da ce doci jedan igrac cetvorka, sto je po meni nedovoljno.

Sve i da dodje Mirotic na 4 dzabe kad su plemejkeri ocajni.

Oba nasa plemejkera igraju neku ,,laznu" odbranu tj. uopste ne igraju odbranu.

Nema nikakvig rotiranja, pomaganja kod njih, probijanja blokova...

Zaglave se u obicnom prvom bloku i tu je kraj njihovoj odbrani.

Asterix

Post by Asterix » Wed Nov 25, 2020. 11:40 pm

samig wrote:
Wed Nov 25, 2020. 10:08 pm
Kako moze Loyd da ih kosta skupo, covek daje 20 poena u Evroligi.

Slazem se to za Voldena, ja nzm kako je on imao tako malu klauzulu u ugovoru (oko 200k ja mislim), stavis mu klazulu milion pa da vidim da li bi otiso.

Volden je uz Loyda njihov najbolji igrac ove sezone.

Za sad se samo prica da ce doci jedan igrac cetvorka, sto je po meni nedovoljno.

Sve i da dodje Mirotic na 4 dzabe kad su plemejkeri ocajni.

Oba nasa plemejkera igraju neku ,,laznu" odbranu tj. uopste ne igraju odbranu.

Nema nikakvig rotiranja, pomaganja kod njih, probijanja blokova...

Zaglave se u obicnom prvom bloku i tu je kraj njihovoj odbrani.
Ne bi Volden pristao da potpise za nas da su mu stavili klauzulu milion...Ali da su htjeli da eskiviraju mogli su... Nesto tipa da stave da ne moze da predje u Zvijezdu i Fmp... Ali nebitno za prosutim mlijekom ne vrijedi plakati...... Lojd je egoista daje po 20 koseva sve to stoji najskuplji i najbolji igrac aba lige i jedan od boljih napadaca u EL... Ali onoga momenta kada izgube sanse za top 8 on ce da pocne da pada psihicki, nije on isto nabrijan za EL kao i za Aba a i vremenom ce se potrositi to nije prvi put vidjeno da igrac dominira u EL pa da se raspadne u finisu sezone i ne bude sjenka te dominacije.. Kada se podignu tenzije i bude se igrala jaca odbrana on ce da ulazi u nervozu, kazem da im je vrlo opasna ta doselekcija eto sa Obrajantom su se malo unaazadili ako ne produze Rocestog vec dovedu novog taj ce traziti takodje mjesto pod suncem, tesko je amerikanca nacerat da bude igrac rotacije ako bude igrao 20-5 tu je i Hol ugusice nekoga od Volden/Hol onda raste nezadovoljstvo u ekipi jos ako bude big name moze ih jos vise unazaditi.... Nama je sada bitno da to pojacanje sto slijedi na 4 bude kvalitetan dodatak na ovaj tim i da bude zavrseno u ova 3 dana maksimalno da bi taj igrac mogao da odradi sto vise treninga i bude na raspolaganju za mec u Baru jer nam je to sada mec sezone..

Radena14th

Post by Radena14th » Wed Nov 25, 2020. 11:52 pm

Reaper wrote:
Tue Nov 24, 2020. 8:24 am
Radena14th wrote:
Tue Nov 24, 2020. 12:17 am
Poslednji napad CMM je morao izbaciti Pejdžu sve i da je ovaj imao 0/10, čistiji šut nije imao, da je skroz otišao na ulaz, nema pičke da bi svirali nešto, uglavnom on je odabrao najjajarskije moguće rešenje što je pokazatelj njegovih limita na PG poziciji...
Da ne grešim dušu, ali meni CMM deluje strašno neinteligentno. Nije samo poslednji napad u pitanju. Rešenja koja čovek bira (ona opaljena trojka u prvoj četvrtini na primer) su haos. Nema nikakve logike u njegovom organizovanju napada. Ne sećam se da sam video juče da je poslao pas u pravo vreme. Stalno kasni, ne vidi, okleva...
Bila je neka situacija, ne mogu se setiti ko je bio sa CMM u mismeču, valjda Davidovac ili Kuridža, i on zove još jedan pik, smanji MM i na kraju naravno prosledi pas u stranu, pregled igre mu dopire otprilike do prvog pasa i to je to, dalje ne vidi... Apropo pojačanja, ja bih pre vijao neku 4/5 varijantu sa dometom spolja i bar korektnu odbranu, ako Mozli uđe u penale i Tomas ako bude u onom starom modu da ne zna gde udara, teško to može da se nakrpi sa Jankerom i Mikom na 4, a na 5 pomenuta dvojica ni blizu nisu faktor u odbrani kao što je Mozli... Druga varijanta je neka Birčević tip...

samig

Post by samig » Wed Nov 25, 2020. 11:57 pm

@Asterix
Valjda je Volden bio vezan ugovorom tako da nema sta da potpisuje, samo je imao klauzulu u ugovoru.

Sto se tice cetvorke pojacanja pise se da stize uskoro.

Po meni opet ostaje problem nasa plemejkerska pozicija.

Asterix

Post by Asterix » Thu Nov 26, 2020. 1:51 pm

Ja mislim da cemo se mi nacekati i za tu cetvorku, Partizanu je tajming uvijek slabija stvar u svakom sportu tek kada zestoko zaseru pocnu da prave pomake...

dacolik

Post by dacolik » Thu Nov 26, 2020. 6:57 pm

Trener nam je vegan I ima 106 kg :blue: :D

Locked