Sad kad je opozicija dovela nova dva EL igraca
KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- White Mamba
Re: KK Partizan 2020/21
Oce li pizdurina dobiti dozvolu bar Pota recimo da potpisemo 
Sad htjedoh da napisem da mozemo ocekivati neku azdaju na 4 sto igra za pola miliona eura iz nekog Bonna ili Braunsvajga.
- Radena14th
Pošto ova glava sa mog avatara? Lud ko SJ, samo bi zatvorio ovo ovde sve za razliku od dotičnog

Necemo mi nikoga dovesti kriza je mora Zvijezda da se pojaca jos barem jos 2
Je li postojao kontakt Unikahe i Gorde??
- Radena14th
Verovatno je to nagađanje žute štampe u stilu malog Đokice i njegovih zamišljanja...
Srecom, jos smo u igri, mec koji moze da okrene sezonu.
Idemo dalje!
Idemo dalje!
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- White Mamba
Dovedite coveku igrace idioti nesposobni!!!!
Jebem ti ima jednog upotrebljivog centra, pola upotrebljive cetvorke, pola upotrebljivog pleja i nijedno upotrebljivo krilo
Jebem ti ima jednog upotrebljivog centra, pola upotrebljive cetvorke, pola upotrebljivog pleja i nijedno upotrebljivo krilo
Za ovo se i ja slazem sa tobom.White Mamba wrote: ↑Sat Dec 12, 2020. 9:01 pmDovedite coveku igrace idioti nesposobni!!!!
Ostalo, 2 boda ko kuca, igra bezvredna. Prvo poluvreme nas punili preko centralnog pika da je to sramotno. Zagorac penzionerski. Gde je tom momku mladost, zelja za zivotom...
Ovo nocas je bila crvena lampa... Ako se ne pojacamo u bliskoj buducnosti desice nam se nova blamaza...
Naš trener je zaslužio ovu pobedu
Mozda su mladi talenti kljuc uspeha, ali Mega nije primer za to. Mega je primer da su mladi talenti kljuc poslovnog uspeha vlasnika kluba.Naka wrote: Mega pokazuje da su mladi talenti kljuc uspeha
Kljuc uspeha u slucaju KKP je stabilan budzet i strucni ljudi u upravi koji ce za taj budzet garantovati realne sanse za napad na ABA i KLS titule. Taj budzet naravno treba da bude dovoljan da strucnjaci mogu da naprave respektabilan tim, a ne toliki da ti treba Gandalf.
A mi trenutno nemamo stabilan budzet, a i da imamo, nemamo strucnjake koji ce s tim budzetom da iskopaju igrace.
Gledajuci igru, rekao bih da je odbrana problem broj jedan vrlo ubedljivo. Ne znam da li je jos uvek rano da pocnu da se primecuju poboljsanja u odbrani uz novog trenera, s obzirom na to da smo protracili nekoliko meseci zbog jajara koje su htele da ustede na treneru. Ja sam jedino pred kraj derbija primetio neku energiju u odbrani koja je licila na proslu sezonu, sve ostale tekme vrlo upitno. Ako se ovako nastavi, morace Sasa uskoro da nam saopsti u cemu je problem.
-
Hiro Onoda
Prica se da kasne plate,ne znam ima li istine u tome ali mozda to objadnjava ovakvu kurcobolju pogotovo u prvom.Ima li istine u tome za plate?Zna li ko?
Pitaj Ostoju u onoj njegovoj emisiji:D