KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Ozbiljne bagove je Sasa imao veceras sa Jankovicem, Jaramazom, Zagorcem, ali besmisleno je nazivati ga ovakvim ili onakvim trenerom kada ovo nije njegov tim. Niti jedan igrac.
Katastrofalna timska energija i zalaganje. Kao da smo igrali totalno nebitnu utakmicu, pa smo je pustili niz vodu.
Katastrofalna timska energija i zalaganje. Kao da smo igrali totalno nebitnu utakmicu, pa smo je pustili niz vodu.
Vec je bila spremna alibi prica ako si gledao BC Partizan i izjavu trenera
Kako su se to uvezbavale zarvrsnice na treningu ja nevidoh veceras?
Izgledali smo kao deca pocetnici sa loptom u rukama.
Sledei preteska grupa Unicaja, Lokomotiva, Trento.
Prve 2 ekipe kvalitetne, iskusne, namazane.
Izgledali smo kao deca pocetnici sa loptom u rukama.
Sledei preteska grupa Unicaja, Lokomotiva, Trento.
Prve 2 ekipe kvalitetne, iskusne, namazane.
-
Hiro Onoda
Zavrsnice se uvezbavaju sa Stefanom Jankovicem i kad njega nema na terenu ne mogu da se snadju.
Vidim da je to stranica nekog Ostojinog bota ili clana familijesamig wrote: ↑Tue Dec 15, 2020. 5:05 pmNisu insajderi vec najrelevantnija stranica sto se tice FK i KK Partizan.Asterix wrote: ↑Tue Dec 15, 2020. 4:31 pmA ko su ti pbg.news ? Insta insajder? Ako dovedemo pojacanje obrisace objavusamig wrote: ↑Tue Dec 15, 2020. 3:23 pmKako saznajemo, Partizan u nedostatku sredstava neće ponovo izlaziti na tržište, već će Eric Mika biti spušten na poziciju 4. Trener Filipovski i stručni štab već neko vreme rade na tome, te očekujemo da već večeras uzme minute na toj poziciji - pbg.news![]()
![]()
Mika ne moze centre da cuva a kamoli brze cetvorke, plus nije u stanju da rasiri odbranu.![]()
Nemojte te insta stranice. Deca zeljna folowera.
Partizan se nalazi konstantno u procepu u samoj upravi. Pare obecane nestale. Totlano ludilo.
Partizan se nalazi konstantno u procepu u samoj upravi. Pare obecane nestale. Totlano ludilo.
@Asterix Nisu oni samo za KK vec i FK Partizan
@Naka Znam ali opet kazu kako jeste, da od pojacanja nema nista.
@Naka Znam ali opet kazu kako jeste, da od pojacanja nema nista.
Klasicni botovi... procitaj malo sta pisu
- Tajler Darden
Osnove su jak trener, prvi plej i centar.
Mi imamo jakog centra bez zamene.
Ne može trener učiti Zagorca da treba da gradi skok, a ne konstrukciju.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Znaci Vucko obecao pare pa se one zagubise 
Bravo to je to... Ali zaboravio si da napises imamo 1 centra 1 cetvorku i 0 plejava jer ono sto igraju Gordic i CMM je 0 klasicna ako bi ih sklonili u paketu i doveli 1 pleja dobrog pa ne znam na mjesto drugog i sa Nikolicem kakvim takvim da se krpi sigurno ga ne bi bolio k...c kao ova dva debila....Tajler Darden wrote: ↑Tue Dec 15, 2020. 11:35 pmOsnove su jak trener, prvi plej i centar.
Da je Filipovski napravio rez doveo 3 igraca a sklonio 2 ili 3 pa da kiksa mogli bi ga kritikovat, ovako je on zatecenik ekipe... Njegova jedina krivica je sto je pristao na ovo bez korekcije... Eto ima jos do pocetka druge faze Evrokupa pa postoji sanssa za limara i kompaniju da se koliko toliko iskupe sa 2-3 pojacanja... Ili neka kazu nije cilj Evroliga vec vjecito 2 mjesto ili neka se otvore zasto sjede u upravi ako ne mogu da izboksuju sredstva... Ili neka se dodatno zaduze za dobrobit rezultata, cilj opravdava sredstva... Ionako se zivi na kredit
Biće sigurno promena u ekipi samo je pitanje kad i da li na vreme.
Ako ih bude na vreme svako je pobediv u top 16.
Ako ih bude na vreme svako je pobediv u top 16.
Ne brinite bice bolje sezone 2021/22. bice kao prosla do marta. Ne trebaju samo tri igraca ovde vec treba pet njih, cela petorka koja bi igrala zajedno 15-20 min.
-
Dragan Mance
Ostoja će dovesti pojačanja kad izgubimo svaku nadu za PO ABA lige .