Nisam vas gledao večeras, ali Obradović od starta ima jak status, samo ne znam čime ga je zaslužio.
KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Crvena zvezda
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili
Meni napricase sve i svasta na ovom forumu a i jos jednom kad sam pricao da je Obradovic debelo precijenjen trener. Mozda sam u jednom momentu pretjerao sa " Scepanovic >Obradovic " poredjenjem jedino 
Nema logike da ce se menjati trener, pa nije menjano ni kada su bile gore situacije u zadnjih par sezona, pre se desavalo da trener podnese ostavku nego da bude smenjen.
Iskreno, dobio je sve sto je trazio (barem se tako prica po forumima) nek pokaze ume li da se prilagodi i ispravi neke stvari u igri ili ne.
Dobio je jednu "turu" pojacanja posle pocetka sezone, jedan od tih igraca je vec otisao (opravdano) posle isteka kratkorocnog ugovora, jednog "skautirase" i potpisase na 2 godine (sto bi logicno znacilo da znaju sta ce sa njim i kako ga koristiti u igri) pa ga sad nema u sastavu 2 puta u zadnje 3 utakmice, a dovode pleja (na mesto "kratkorocnog") koji zna da igra najzastupljeniji segment igre trenutno u kosarci (koji Zvezda ove sezone skoro i da ne igra) sto bi "skautiranom" moglo dosta da znaci.
Dobice izgleda i centra kojeg je zeleo/potisao letos ali ga zbog zdravstvenih razloga (za koje je sad navodno dobio "zeleno svetlo" u Americi) nije mogao da ima od pocetka sezone u timu.
Iskreno, dobio je sve sto je trazio (barem se tako prica po forumima) nek pokaze ume li da se prilagodi i ispravi neke stvari u igri ili ne.
Dobio je jednu "turu" pojacanja posle pocetka sezone, jedan od tih igraca je vec otisao (opravdano) posle isteka kratkorocnog ugovora, jednog "skautirase" i potpisase na 2 godine (sto bi logicno znacilo da znaju sta ce sa njim i kako ga koristiti u igri) pa ga sad nema u sastavu 2 puta u zadnje 3 utakmice, a dovode pleja (na mesto "kratkorocnog") koji zna da igra najzastupljeniji segment igre trenutno u kosarci (koji Zvezda ove sezone skoro i da ne igra) sto bi "skautiranom" moglo dosta da znaci.
Dobice izgleda i centra kojeg je zeleo/potisao letos ali ga zbog zdravstvenih razloga (za koje je sad navodno dobio "zeleno svetlo" u Americi) nije mogao da ima od pocetka sezone u timu.
Cini se da se po forumima utisak dosta stvara na osnovu utakmice ili par utakmica pa kako se "zalomi", Obradovic krenuo sa pobedama od 30-tak razlike, sad nema veze sto su bili timovi iz donjeg dela ABA lige i nema veze sto je Zvezda sutirala 50% (i bolje) za 3 u tim duelima.
Moguce lako. Samo ja sam pricao ljetos to, negdje u julu.
- Irriducibili
On nije njegov pulen, da bi se sa njim mogao igrati kao sa svojima. Obradovic ima bogat ugovor, kojim je bez dileme zašticen
non mollare mai
- Irriducibili
non mollare mai
100 hiljada evra godisnje mu je plata ili 1 plata
Mocart dominira Obradovic platio sebi obestecenje, Volden platio sebi obestecenje, Kolom isto
Mocart dominira Obradovic platio sebi obestecenje, Volden platio sebi obestecenje, Kolom isto
Veceras se nadam nekom pomaku u pozitivnom smeru pre svega na polju samopouzdanja posto je isto sigurno poljuljano velikim brojem poraza u neizvesnim zavrsnicama.
Kada protivnik "pritisne" da se proba biti siguran u nekim "osnovnim" elementima kao sto su prenos lopte na protivnicku polovinu na vreme, izvodjenje auta na vreme itd. posto je i to bilo vrlo problematicno.
Valensija igra dobro i ove kao i prethodne sezone, zele da zadrze svoje EL mesto preko top 8 plasmana posto su trenutno u EL na osnovu plasmana preko EK, pojacali su se jos tokom leta i trenutno su u dobrom ritmu sto smo videli i preksinoc u Atini.
Kada protivnik "pritisne" da se proba biti siguran u nekim "osnovnim" elementima kao sto su prenos lopte na protivnicku polovinu na vreme, izvodjenje auta na vreme itd. posto je i to bilo vrlo problematicno.
Valensija igra dobro i ove kao i prethodne sezone, zele da zadrze svoje EL mesto preko top 8 plasmana posto su trenutno u EL na osnovu plasmana preko EK, pojacali su se jos tokom leta i trenutno su u dobrom ritmu sto smo videli i preksinoc u Atini.
Odlicna igra Zvijezde vala ovo moze dobit