KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2020/21
Prica se da su ga htjeli na neki ugovor od 2 mjeseca. Trebalo ga je pustiti tamo da ide, neka mu isplate 2 mjeseca tamo i mi ovdje jos 3,4 plate i to je to.
- Irriducibili
Mekel je valjda bio odsutan, ali gde je logika da baš njega traže u moru igrača? A tek je apsurd da mi puštamo igrača, pa da nam se vrati za dva meseca. Klomava priča po mnogo osnova
non mollare mai
Frankie Ferrari je na kraju otisao u Unicaju.
Nema nista nazalost od odlaska Gordica...
Trerba videti ko sve ima ugovor za sledecu sezonu, znam da Thomasu istice.
Nema nista nazalost od odlaska Gordica...
Trerba videti ko sve ima ugovor za sledecu sezonu, znam da Thomasu istice.
Oni su mu popnudili dve plate za ta dva meseca, pa ako prodje prodje, dok im se plejmejkeri ne oporave. i Kolomu su nudili isto. Verovatno bi i postojala opcija da se produzi ako se uklopi. Kao sto je cz uradila sa Rocestijem.Irriducibili wrote: ↑Wed Dec 16, 2020. 6:12 pmMekel je valjda bio odsutan, ali gde je logika da baš njega traže u moru igrača? A tek je apsurd da mi puštamo igrača, pa da nam se vrati za dva meseca. Klomava priča po mnogo osnova
- Irriducibili
Unikaha nas izbegla. Da li zbog putovanja ili Lokomotive, ne znam. Ali mi dobijamo unesto njih francuze.
Tu vec ima vise opcija. Moja pretpostavka je da je tesko da su planirali da plate obestecenje, tako da se menadzer verovatno i raspitivao za druge opcije... Uz odobrenje kluba, pretpostavljam. Da neko preuzme ugovor. Kao i sto je Kolom bio pod ugovorom sa Valensijom, ali je dobio tu ponudu Unikahe.
Ili je bila novinarska patka.
- Irriducibili
- White Mamba
E sad, kad se otvorilo, treba dovesti dva kvalitetna igraca..
Al djavola..
Al djavola..
Mislis da je Gorda zacementiran u timu i da ga nikako ne bismo pustili?
Meni bas deluje kako i ''nije omiljen'' Sasi. Tako da ne iskljucujem uopste tu pricu da mu se trazi drugi klub. Kao sto se i za Angolu trazilo, pa i sad za Stefana Jankovica sto se trazi klub koji bi preuzeo ugovor, iako je pod ugovorom sa nama.
Meni bas deluje kako i ''nije omiljen'' Sasi. Tako da ne iskljucujem uopste tu pricu da mu se trazi drugi klub. Kao sto se i za Angolu trazilo, pa i sad za Stefana Jankovica sto se trazi klub koji bi preuzeo ugovor, iako je pod ugovorom sa nama.
Eto otvorila nam se jos jedna sansa... Ako budale sada ne reaguju kvalitetno sa pojacanjima a imaju vremena da proberu i da obezbijede sredstva... Neka budu supci do kraja..
- Tajler Darden
Više sreće nego pameti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
-
Hiro Onoda
Otvorila se sansa ako se dopuni sastav sa ovim sto trenutno imamo nije se otvorilo nista.