KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Dragan Mance

Re: KK Partizan 2020/21

Post by Dragan Mance » Sat Dec 19, 2020. 9:52 pm

Sve smo isto ponovili ko protiv Mege samo se ovde nismo vratili iz dvocifrenog minusa. Šta više nismo valjano ni pripretili. Imali smo kakvu - takvu nadu u trećoj ali promašen zicer CMM pri polaganju i umesto da se spustimo na jednocifren minus mi za tili čas primamo dve trojke Bariča i jedan koš za dva.

Šta dalje je pitanje na koje uprava mora dati odgovor. Mislim da je zakašnjeno sa izmenama igračkog kadra. PO je, hteli biti surovi ili ne, davno završena misija, koja nam je ovim neuspehom zatvorila sva vrata.

Krajnje je vreme da naš dragi predsednik istupi pred Grobare te kaže kakvi su dalji planovi u nastavku sezone. Da nam prikaže trenutno finansijsko stanje a ne da nam maže oči i prikazuje neke papire i cifre koje niko ne razume.

Najgore mi pada što ne vidim reakciju kod igrača. Takav bol u preponama odavno nisam doživeo. Malodušnost je nešto što ih karakteriše kroz čitavu sezonu. Ako su u nekom buntu revolta zbog kašnjenja plata onda se to ne radi na ovakav sraman način.

Sve u svemu Grobari nek nam Bog bude u pomoći. Ja lično svetlost na kraju tunela ne vidim...

dacolik

Post by dacolik » Sat Dec 19, 2020. 10:40 pm

Mislim da nema sto dovoditi pojacanja. Ova sezona je za nas vec zavrsena. Plejof aba necemo gledati, a u EC vrlo brzo ispadamo.

Reaper

Post by Reaper » Sat Dec 19, 2020. 11:18 pm

dacolik wrote:
Sat Dec 19, 2020. 10:40 pm
Mislim da nema sto dovoditi pojacanja. Ova sezona je za nas vec zavrsena. Plejof aba necemo gledati, a u EC vrlo brzo ispadamo.
Najbolji komentar. Apsolutno se slažem. Ja bih čak i pokušao da se rešim bar 4-5 igrača (ne treba obeštećenje - samo preuzmi platu i evo sporazumni raskid ugovora). Štedi pare, stisni dupe. Cilj za ovu sezonu: par klinaca u tim i odbrana +41

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Sat Dec 19, 2020. 11:19 pm

Pojacanja bi morala biti bas jaka da bi nas izvukla u EK a trenutno i ovi sto su ovde ne primaju platu izgleda.Ili meni izgledaju kao da ih boli ona rabota.

dacolik

Post by dacolik » Sat Dec 19, 2020. 11:23 pm

Niti su ovi igraci taj kalibar, niti je trener da se osvoji EC. Sjutra je 20. decembar a vec 13. januara pocinje top 16 EC. Koliko je realno da prodjemo grupu?

Radena14th

Post by Radena14th » Sun Dec 20, 2020. 12:36 am

Nismo se vratili jer za razliku od Mege nas šut nije ni krenuo uopšte, Krka je kaznila svaku zajebanciju u napadu, pa i pomenutu sa CMMom, Mozli ima mismatch dole posle pika sa Baričem čini mi se, CMM šalje pas Tomasu (možda i Gordić, isti kurac), ovaj glavinja 1 na 1 i pravi faul u napadu...

Bruka, gubilo se u Novom Mestu, padali su favoriti kao pokošeni u Leon Štukelju, ali ovakvo blamiranje favorita u Novom Mestu je nezabeleženo u istoriji ABA lige...
Da te Krka očetka 20 razlike bez ispaljenog metka, gde im jedva naguziš 50 poena...bez daljih komentara...

Ovde očigledno nešto debelo smrdi i zaudara, da li je već krenuo tihi međusobni bojkot Filipovskog i igrača, da li ih nisu isplatili pa ih plaćaju igrači iz svog džepa ko u FKu ili nekada Sale i Tepa Bogdana, Daloa i ekipu, Filipovski je bukvalno odsmrdeo celu tekmu sa prekrštenim rukama i naslanjanjem na reklame... Nešto se valja u pozadini, nije ovo nezalaganje slučajno...

Ovde bolje sastavljati spisak koga ćeš najbezbolnije oterati od nosioca igre i ovih što igraju, da se lagano prave rezovi, nego spisak potencijalnih pojačanja...

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Dec 20, 2020. 12:56 am

Obećao je čovek da će dovesti Partizan tamo gde nikada nije bio i stvarno se potrudio da ispuni obećanje. :D Od svih velikih obećanja, ovo je ono koje je uspeo da ispuni.

Sreća u nesreći je da utakmicu zbog obeležavanja slave ovu bruku nisam gledao... Pomisliš prvo Zadar vrhunac, onda dođu veseli Francuzi, sada ovo... E, ovo je stvarno šamarčina. 50 poena protiv ekipe projektovane za grčevitu borbu za opstanak. Bruka i sramota, sramota kakva se ne viđa svaki dan.

Ovaj klub je od simbola bespoštedne borbe, kulta koji se gradio generacijama, došao do kluba koji služi za sitna stranačka jajarenja (Jarinje, dolazak Putina) ili da sportski kadar čuva mesta u klubu uvlačenjem Vučiću (Nikola Lončar). U tako bednom klubu mesta za ljudinu poput Miće Berića nema, već samo za poltrone i ulizice. A, takvi su što Meša Selimović kaže najgori...

Nije nas nikakav kovid sjebao... Kovid je sjebao Efes, koji se tuče sa Realom, Barsom, CSKA... Ovde da iko ima ikakav plan, mi ne bismo gubili mečeve od ispodprosečnih ABA ligaša. Otišao je Trinkijeri, sve što je moralo biti urađeno je da se dovede trener kako se odlazak prethodnika ne bi toliko osetio.

Ni kriv ni dužan oteran je Vlado, sve je svaljeno na njega. Sada je trener Sašo, kom prvo nije doveden nijedan igrač i drugo, čovek ne ume da pliva u mulju... Verujem da se sam pokajao što je došao ovde.

Ali kada predsednik kluba kaže je ovo sezona preživljavanja, šta ima mi da se ovde raspravljamo i pišemo?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

dacolik

Post by dacolik » Sun Dec 20, 2020. 1:11 am

Nista slobodno, jos jedna sezona koja je bacena... U aba ligi smo ispali iz trke za plejof prije polovine regularnog dijela , a u EC sa ovim sastavom sigurno nemamo sanse da prodjemo top 16.
Meni djeluje da se Gordic i Mekintajer ne mirisu nikako. Mislim da mu je Gordic poslije svih onih zalijetanja u kontri pokazivao nesto ali nisam siguran.
Treba ovdje otkaze da dobiju Mekintajer, Mika, Zagorac, Gordic (ako ce da nastavi ovako da privatizuje igru) ... Novica Velickovic da napokon ode u penziju i da se ne slepa petu godinu zaredom na racun starih zasluga i " partizanstine" . Znaci isplatiti im sve i u tim uvesti Radovanovica, Jovanovica, Belica, Tanaskovic , pa i Tarlac kad se oporavi. Da Partizan malo vrati identitet i da ova sezona koja je vec propala bude malo podnosljivija.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Dec 20, 2020. 1:24 am

Znaš kako... Zajebano je kad zavisiš od tipova koji su bušili prethodnog trenera. Isto to možeš očekivati uvek od njih i ne smeš imati poverenja.

A kad pogledaš domete tih tipova... U svojim glavama igrači, u stvarnosti prosek proseka.

VPJTS

dacolik

Post by dacolik » Sun Dec 20, 2020. 1:29 am

Ne znam ko je busio Scepa ali znam da ovi igraci ne bi trebali da budu u Partizanu...Utisak mi je da su i Gordic i Mekintajer losi za atmosferu... Mada Gordic se prosle godine fino uklapao u onaj tim...
Trifunovica zaboravih skroz. Kakav on ucinak ima i na koji on nacin doprinosi timu...
Uprava nesposobna treba da vidi s tim igracima o cemu se radi i da napravi rezove koje iskren da budem ne ocekujem.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Dec 20, 2020. 1:34 am

Nema šta da znaš... Pogledaj opet meč protiv Francuza... Ne možeš kontru jedan na nula da završiš, a oćeš trenera da bušiš.

Ne može, ne ide...

VPJTS

MMM

Post by MMM » Sun Dec 20, 2020. 3:31 am

Iz Leona Stuklja pobede nismo donosili i kada smo bili mnogo jaki a ne ovako napredni tako da se nadam da Sašo ostaje u Sloveniji a moze i uprava da ostane trajno sa celim UO ionako se mora u karantin.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sun Dec 20, 2020. 12:23 pm

Dragi naš predsednik i dalje ćutolog. Možda je stanje redovno i baš onakvo kako "vladari iz senke" zahtevaju.

Naka

Post by Naka » Sun Dec 20, 2020. 12:34 pm

Ma nema to veze sa vladarima koliko sa 90% nesposobnih ljudi u upravi kluba. I nije strasno sto su nesposobni, koliko sto su prepotentni i umisljeni da su posle one skoro uspesne sezone oni zasluzni za sve i da su apsolutni poznavaoci sporta, kosarke, ekonomije, upravljanja klubom.
Nas to najvise kosta, prepotentni ljudi na celu kluba, a koje ne mozes da sklonis jer su doveli po nekog sitnog sponzorcica da da neku crkavicu.

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Sun Dec 20, 2020. 12:43 pm

Nije 90 nego 100% ljudi u upravi nema pojma,ukljucujuci I one koji su bili kosarkasi.

Locked