KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Možda time što bi poštovao ugovor?
Pa kada nema novca, a Trinkijeri nije jeftin. Drugo, trazio je povecanje budzeta. Jednostavno lako je to reci, problem je to bilo izvesti. Trinkijeriju da se dokazivalo, on je mogao da radi i sa 300 hiljada godisnje.
Opet ponavljam, ne amnestiram upravu (pogotovo zbog nekih ocajnih poteza, poteza nedostojnih vodjenja ozbiljnog kluba), ali po pitanju Trinkijerija su bili nemocni. Nismo mi komsijski klub u koji se ove godine sliko pravo bogastvo.
Opet ponavljam, ne amnestiram upravu (pogotovo zbog nekih ocajnih poteza, poteza nedostojnih vodjenja ozbiljnog kluba), ali po pitanju Trinkijerija su bili nemocni. Nismo mi komsijski klub u koji se ove godine sliko pravo bogastvo.
Steta sto Mekintajera nismo uvalili nekome od konkurenata cisto da ga sjebemo
Koliko los igrac to je nevjerovatno, od pocetka sezone se pise da on i Mika nisu za PArtizan ljudi se nalozili kada je imao 2 suterska dana ali znalo se da ce da je raspad i to se pokazalo, dako i njega uvale Alimpijevicu
pa ne moramo se ni pojacavat nista gore od njega nam se ne moze desit covjek je nevidjeni luzer plakacemo mi za Gordicem ako ovaj ostane
Ostoja dobar je, taman je u sirim krugovima ljudi izjednacio nas i Zvezdu u svakom smislu..
najveci medju nama daje i nama i njima - check
SNS na celu kluba - check
drzavni projekat - check
bar da smo dobili nesto od svega toga, a ne sredinu tabele, a Bob te pita koliki ce nam dug ove godine biti..
najveci medju nama daje i nama i njima - check
SNS na celu kluba - check
drzavni projekat - check
bar da smo dobili nesto od svega toga, a ne sredinu tabele, a Bob te pita koliki ce nam dug ove godine biti..
Cekamo sa vidimo finansije za 2020. optimista sam po tom pitanju da ce biti nejasan izvestaj kao i predhodnih godina i sve osim povecanja duga u 2020. bi bio uspeh, a nemam dileme da se dug povecao. Nego ako je neko dobar sa instagramom xD neka pita Vladana zasto OM ne odgovara na tviteru da nije zagubio to iz vida.
- Tajler Darden
Kaže Eurohoops da smo pregovarali sa igračem, ali ne i sa Kolosom.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Izgleda da su nas obojica oduvali 
Ozbiljni napadi na EC!
Ozbiljni napadi na EC!
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Djoko Saljic da se vrati uz Daloa pa da uzmemo taj EC i ABA i KLS i KRK. Salim se verujem da nasa skauting sluzba i sportski sektor imaju pripremljeno jos 7,8 imena u rukavima sa kojima mogu da pricaju. Bice neki potpis u Novoj godini strpite se jos malo nije jos ni Bozic. Voleo bih da bude publike na Kupu sredinom februara da malo opet sportski putujem.
Ljudi mi imamo 10 uprava u upravi KK. Svak hoce da se pita a niko da snosi odgovornost nece. Niko vise ne zna ko bi kog igraca dove i sa kim se (u ime kluba, ali ne zvanicno) pregovara.
Neko bi to rekao rasulo.
Neko bi to rekao rasulo.
Pa ovo je tragedija jos veca na sto su sveli klub... Pored svega navedenog sto vec znamo duze vrijeme i sto smo ljetos gledali, oni pregovaraju s igracem a ne kontaktiraju klub?!
Ne mogu ljudi da zavrse transfer Perkinsa i Goinsa iz Glivica i Kolososa

Ne mogu ljudi da zavrse transfer Perkinsa i Goinsa iz Glivica i Kolososa
Ozbiljnost nije briga na koju se obaziremo.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Mogli bi Rebića i Tejića da dovedu... To su te pozicije, koje su nam neophodne.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Vratite emisiju pitaj Ostoju
Da cujemo Barona Minhauzena kako laze
-
Dragan Mance
Ostoja jel su to ti organizacioni pomaci o kojima si tako slatko pričao pa danas ne umemo završiti niti jedan transfer.
Želiš igrača a prethodno ne kontaktiraš njegove sadašnje poslodavce? Nemoj više "činiti" dobra za naš klub, kako pričaš za portale, ako nam želiš dobro kako kažeš, mislim da je kovertiranje ostavke jedino razumno rešenje.
Da ti Partizanu želiš dobro kako serendaš kopao bi rukama i nogama po tržištu te klub adekvatno pojačao i donekle izvuk'o sezonu. Na kraju novih imena neće biti, klub će se osloniti na to što ima, nek nam je Bog u pomoći.
Želiš igrača a prethodno ne kontaktiraš njegove sadašnje poslodavce? Nemoj više "činiti" dobra za naš klub, kako pričaš za portale, ako nam želiš dobro kako kažeš, mislim da je kovertiranje ostavke jedino razumno rešenje.
Da ti Partizanu želiš dobro kako serendaš kopao bi rukama i nogama po tržištu te klub adekvatno pojačao i donekle izvuk'o sezonu. Na kraju novih imena neće biti, klub će se osloniti na to što ima, nek nam je Bog u pomoći.