KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Jare, Mozli i Markus ce otici ako ispadnemo iz EC vec tada, cim izgubimo matematicke sanse za dalje u njemu.
-
Dragan Mance
Uvoditi mlade naraštaje i snage, pripremiti ih za iduću turbulentnu sezonu koja nas očekuje.
Dati priliku pojedincima iz Mladosti pogotovo fantastičnom Tomasu Dreksleru koji je možda i ove sezone mogao naći svoj put u prvom timu.
Dati priliku pojedincima iz Mladosti pogotovo fantastičnom Tomasu Dreksleru koji je možda i ove sezone mogao naći svoj put u prvom timu.
Koliko si pogledao njegovih utakmica?Dragan Mance wrote: ↑Sun Jan 10, 2021. 7:31 pmUvoditi mlade naraštaje i snage, pripremiti ih za iduću turbulentnu sezonu koja nas očekuje.
Kad sam bio klinac, nisam kontao koncept prve i druge lige u fudbalu. Ubjeđivao sam drugare, a oni su povjerovali, da će OFK Beograd razvaliti sve timove velike četvorke jer je, jelte, dominantno osvojio Drugu Ligu Istok. Suvišno je reći da se nije desilo
Slična je priča i sa Drekslerom.
Slična je priča i sa Drekslerom.
-
Dragan Mance
Hoćeš mi reći da bi više uspeo zabrljati neko ovi dživdžani što sada nastupaju?Asterix wrote: ↑Sun Jan 10, 2021. 7:42 pmKoliko si pogledao njegovih utakmica?Dragan Mance wrote: ↑Sun Jan 10, 2021. 7:31 pmUvoditi mlade naraštaje i snage, pripremiti ih za iduću turbulentnu sezonu koja nas očekuje.
Niko ne kaže da bi Amer izdominirao al bolje njemu pružiti mogućnost ulaska u prvi tim nego gledati neke koji fino primaju a učinak na terenu ravan 0.
Ono sto Zagorac igra negde je na nivou osrednjeg igraca u ABA2 ili KLS. Fascinantno je koliko je taj momak psihicki unisten, da ne zna gde bije.
Drekslera sam ja gledao i nije neko pojacanje za Partizan prvi tim, ali bi od Zagorca odigrao znatno korisnije.
Drekslera sam ja gledao i nije neko pojacanje za Partizan prvi tim, ali bi od Zagorca odigrao znatno korisnije.
-
Hiro Onoda
Mika je polu-profesionalac velika steta ako se slomi na njemu.Naka wrote: ↑Sat Jan 09, 2021. 11:35 pmOn koliko je slep, ne bi ni video na vreme da je dobio otkaz. Pa covek kasni sa izmenama po 10 minuta. Ocajno sklapa petorke. Bukvalno kao da ne poznaje tim koji trenira.Hiro Onoda wrote: ↑Sat Jan 09, 2021. 10:32 pmNe bih jos davao otkaz Filipovskom ali Loncar bi trebao da dobije nogu u dupe,trebao je odavno.
Sto je najgore kola su se lomila redom na Scepanovica, Angolu, Jankovica, Gordica pa ce sad i na Miku. Ali nikako da se slome na onim pravim kancerima ekipe:
Zagorcu i Mekintajeru (najogrem i ubedljivo najgorem plejmejkeru od kako ja pratim Partizan).
Al gledajte sad poteza ovih ljudi, sad ce u panici svak svakog da krivi za ovaj fijasko.... Tuga.
Ako od igraca se iz tima otpusti samo Mika to ce biti jos jedan pokazatelj da svi u sportskom delu sektora (treneri, strucni stab, skauti, direktor...) nemaju pojma i da ih sve treba otpustiti zajedno sa Ostojim koji moze da povede i deo uprave sa sobom na pecenje u Cacku i da hlade lubenicu u Moravi.
-
Hiro Onoda
Pa i nemaju pojma pogotovo Loncar,prsli komentator koji se igra GM-a.
Ja nikako nisam za ovog Weba...
Vodi se kao suter a tokom karijere slabi procenti tog suta.
Pre 2 godine kad je igrao Nemacku ligu imao je bas ocajne procente.
Njegovo dovodjenje bio bi ocajnicki potez, plus placanje obestecenja.
Pre nikog ne bi doveo ili bi vratio Dusana Tanaskovica.
Vodi se kao suter a tokom karijere slabi procenti tog suta.
Pre 2 godine kad je igrao Nemacku ligu imao je bas ocajne procente.
Njegovo dovodjenje bio bi ocajnicki potez, plus placanje obestecenja.
Pre nikog ne bi doveo ili bi vratio Dusana Tanaskovica.
Jesi li gledao Tanaskovica? On se raspao u Mladosti.
Mika iako nikakav je manji problem od Zagorca, Mekintajera i slepog trenera.
Mika iako nikakav je manji problem od Zagorca, Mekintajera i slepog trenera.
-
Dragan Mance
Zar nije poštenije izaći pred javnost reći nismo kadri, nemamo para za novog igrača i mirna Bačka. Ovako nas zajebavate, držite u neizvesnosti a ptice na grani znaju kako "četvorka" neće stići. Ljudi u klubu definitivno nisu kadri pronaći novac za nesmetano funkcionisanje kluba, samim tim posle ove blamaže na tržištu ostavke moraju biti uveliko kovertirane.
Gledao sam ga i nije bas da se raspada, setimo se kako je Milutinov izgledao nekad.
Ko da se ovi nasi ne raspadaju?
Zasto on ili Miletic nisu mogli da budu treci centri?
Bilo ko od ovih nasih da posaljes u Mladost ili Borac bili bi igraci 30+.
Miletic je igrac ciji je maksimum Borac. Tanaskovica sam gledao 6 puta ove sezone, i one ne bi mogao da odigra nista u ABA ligi.
A sto se nasi igraci raspadaju iz par razloga. Uglavnom kulja neko nezadovoljstvo, nepostojanje pleja, kao i trenera bez autoriteta i ocajna fizicka pripremljenost (odbijaju nam se igraci ove godine kao nesposobni) su glavni razlozi. Uz teska mimoilazenja unutar uprave po svemu.
Miletic je igrac ciji je maksimum Borac. Tanaskovica sam gledao 6 puta ove sezone, i one ne bi mogao da odigra nista u ABA ligi.
A sto se nasi igraci raspadaju iz par razloga. Uglavnom kulja neko nezadovoljstvo, nepostojanje pleja, kao i trenera bez autoriteta i ocajna fizicka pripremljenost (odbijaju nam se igraci ove godine kao nesposobni) su glavni razlozi. Uz teska mimoilazenja unutar uprave po svemu.