Apsolutno. Grupa je takva, da je i ovako bedni i jadni moramo završiti u dva najbolja tima.
KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan 2020/21
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Na šta misliš, problematika ili mu nešto fali?
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
Ma ne... Nego su to usluge drugim ljudima.
Nadam se da ce veceras sabiti redove, da ce nas poci sut za 3.
Nadam se da ce veceras sabiti redove, da ce nas poci sut za 3.
-
Dragan Mance
Ovako slabašni, bez samopouzdanje, morali bi biti Čikago Bulsi iz slavnih dana i Trentu pokazati da nisu dorasli protivnik za vojevanje bitke. Stvarno je krajnje vreme da se malo prenemo, odigramo koncentrisano većim delom tekme, još ako korektno šutiramo dvocifrena razlika je za garantovana.
- Batica ubica
Ja ovoj grupi građana ne verujem ništa. Ljudi bukvalno odišu nezalaganjem i kurcoboljom, stav ekipe je kao da su Mega a ne najveći klub na ovim prostorima.
Naša pobeda bi mi bila veliko iznenađenje.
Naša pobeda bi mi bila veliko iznenađenje.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Vazna pobeda za start top16 faze EC.
43 primljena poena, ne secam se da je neko manje dao...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Momcima svaka cast za danasnju partiju. Perkinsu za odlican debi. Odbrana solidna (iako rezultat kaze odlicna).
Zagorac totalno van kosarke. Beskoristan u oba smera.
Zagorac totalno van kosarke. Beskoristan u oba smera.
Sekvenca Perkinsa protiv Trenta
-
Dragan Mance
Sa razlogom smo ih kudili ove sezone sad treba biti iskren pa ih pohvaliti za izvedbu protiv Trenta. Celo vreme smo kontrolisali tekmu. Igrali manje-više pristojnu košarku pogotovo smo sve defanzivne postavke odigrali na vrlo visokom nivou.
Neko će biti zlonameran pa reći kako je Trento osrednji klub. Jeste da nije iz kategorije najjačih al je ovaj Trento za vikend prilično namučio skupoceni Virtus.
Neko će biti zlonameran pa reći kako je Trento osrednji klub. Jeste da nije iz kategorije najjačih al je ovaj Trento za vikend prilično namučio skupoceni Virtus.
Treba reci i da je Kodi odigrao sasvim solidno prvo poluvreme i imao dva odlicana pasa unapred za Miku i Jankovica mislim,koje oni nisu iskoristili,ali za razliku od prethodnih meceva odigrao je dosta kontrolisanije.
32. sekunda klipa i Tegeltija slucajno prikazuje navijace.
Nego, sta mislite kako ce se Perkins snaci na agresivnije i jace cuvare? Imao je on das dosta problema u kontroli lopte. Dribling bas i nema. Sut mu je van balansa sa jedne noge. Ali decko ima pregled igre, dostojan ozbiljnih plejmejkera.