Koliko vredi pokazuje silno otimanje klubova o njega
Vec sam jednom rekao, sve od mladjih sto vrede su Tanaskovic (jer ima poprilicno potencijala i inteligentan je) i Pazin (zbog drskosti i mladosti), ostalo moze da se pakuje.
Moderator: Moderator
secam se mi igramo evroligu ne znam skime milutinov povredjen mec treba da pocne on gruva u celicani u pioniruMalterego wrote: ↑Mon Aug 19, 2019. 9:07 amPecarski za dvije godine nije uradio nista na svom tijelu. Primjer takvim igracima treba da bude Milutinov koji danas izgleda kao zvijer.
Talenat jeste, zna kosarku, ali daleko je od seniorske kosarke i nema radne navike. Steta sto je tako, ali ako ce biti uvrijedjena mlada neka ide.
pa koe kriv ako nie trinkieri ima svu slobodu odabira i najveci budzet u istoriji kluba ,a doveo je JEDNOG IGRACA koji je buducnost ?Brižni-ponovo napada wrote: ↑Mon Aug 19, 2019. 1:53 amEto,sad je Trinkijeri kriv
Luđi je on što je uopšte ostao kad je vidio s kim radi i koje zlo je oko njega.
Nismo mi vrijedni ovoga svega,mi zaslužujemo da nas vodi Muta Nikolić i slični.
ko ga je doveo i toliko platio nek ga isplatiMedved wrote: ↑Sat Aug 17, 2019. 11:05 amIz odluke FIBA BAT:
1. Košarkaški klub Partizan platiće gospodinu Đorđu Majstoroviću ukupan iznos
48.000,00 EUR, tj. 38.000,00 EUR što odgovara neisplaćenim platama
i 10.000,00 EUR što odgovara na neplaćenu mogućnost otkaza
naknada, plus kamata od 5% godišnje koja počinje 16. juna 2018. godine.
2. Košarkaški klub Partizan platiće gospodinu Đorđu Majstoroviću iznos
2.666,66 eura kao nadoknadu predujma troškova arbitraže.
3. Košarkaški klub Partizan platiće gospodinu Đorđu Majstoroviću iznos
1.000,00 EUR kao doprinos za njegove pravne troškove i troškove.
4. Svi drugi ili daljnji zahtevi za pomoć se odbacuju.
takoe

peca ne moze da trci *(pod ovom recenicom ,nesposoban je da brani pikerol centar koji ne moze da trci TM ,ne moze da igra kod duleta )CikaZika wrote: ↑Mon Aug 19, 2019. 10:26 amA sta bi bilo sa Milutinovim da nije radjeno toliko sa njim? Da je bas evo u današnjem KKPu. Ili jos bolje pitanje, sta bi bilo sa Bogdanom da nije dosao DV? Je li to kod Vlade, koji je izuzetan covek, nije dovoljno radio?
E pa nece da moze drugovi, Peci treba, sto kaze Grba, DV iz najboljih dana. Lako je mladom igraci naci zamerke, ali njima treba rad, nega, paznja. Bas me zanima sta bi bilo da je Trinki 2012 preuzeo KKP i sa ovom filozofijom, da li bi bilo mesta za BB...